Forums » Nekategorizováno

Bradavky

• 2 posts
    11. septembra 2007 15:23:38 CEST
    mali nekdo zkusenosti at poradi dik predem i veci neuvedene.
    • 13 posts
    6. decembra 2007 8:13:14 CET
    pár inšpiratívnych obrázkov som umiestnil na www.vsara.com (BDSM Slovensko)
    • 13 posts
    6. decembra 2007 7:41:33 CET
    skôr sa príspevky dotýkali mužských bradaviek, tie nebývajú až také veľke. A smelo píš, na literárnu formu sa tu až tak nehľadí.
  • 5. decembra 2007 22:35:50 CET
    dakujem, beriem na vedomie. ked.. budem rozmyslat nad plastovymi.
  • 5. decembra 2007 22:02:06 CET
    Preco hned kovove? Staci drevene alebo plastove... A pre zeny su urcene specialne BDSM stipce...
  • 5. decembra 2007 21:35:38 CET
    mam dost velke bradavky( nepotebujem ich zvacsovat) . ale davat si nane stipce-kovove? tak .. to je drsne. to by som asi nezvladla, mozno drevene, ale vyvyklane s nizkou pruznostou- stiskom. bol by to podvod, ale boli by tam. p.s. neviem , ci som dodrzala literarnu formua vobec formu, je to moj prvy prispevok na tunajsej pode.
  • 5. decembra 2007 18:20:11 CET
    Bradavky ako aj kazdu inu cast tela mozes trenovat:-)... Napr. ak vydrzis prvykrat 30min so stipcami na nich, tak o dva tyzdne pri kazdodennom pouziti to bude ovela viac minut a zacnes mat aj potrebu pouzit pevnejsie, ostrejsie kolicky, aby si splnil ucel ich nasadenia... Hranice sa daju posuvat a telo, jeho pruznost, odolnost, vola a vydrz sa daju trenovat, formovat, zdokonalovat, menit a ovladat. Zalezi iba na tom, ako velmi dokazes odputat svoje vedomie od tela..
  • 2. decembra 2007 18:10:50 CET
    Tak jsem pár fotek nahrál do alba "Mučení bradavek".
  • 2. decembra 2007 17:47:19 CET
    Zaručený způsob, jak dlouhodobě zvětšit, je piercing ...
  • 2. decembra 2007 14:18:08 CET
    Dik za snahu,tesim s ena foto.
  • 30. novembra 2007 21:01:07 CET
    Já viděl docela pěknou metodu na www.theenglishmansion.com (bohužel placené). Nejdřív se na bradavky nasadily přísavky a vývěvou vytáhnul vzduch. Pak domina pod úrovní přísavek bradavky něčím omotala (režná nebo chirurgická nit). Tu pak ještě zakapala voskem. Po sejmutí přísavek byly bradavky krásně vystouplé a díky fixaci nití a voskem tak vydržely dostatečně dlouho pro další mučení...
    Zkusím z toh najít nějaký fotky a dát to sem do galerie...
  • 30. novembra 2007 12:53:51 CET
    Asi si pochopil co jsem myslel.Jde o pomucky a zejmena jak delat aby bradavky se videtelne zvětšily.Madam Nelyss pravdebodobne jste profesionalka ,ale amataři tomu tak nerozumí a možná nemají ani fantazii jako já. Poradte prosim z Vašich jistě bohatých zkušeností,možné vše o bradavkách.
  • 30. novembra 2007 0:01:38 CET
    Ono na tohle téma se asi špatně píše... Asi bych nedokázal přesně a výstižně popsat, jak bolí normální kolíčky, jak žabky na záclony (mnohem víc), či japonské svorky (zase trochu jinak). Něco víc napoví fotka nebo video, ale ty pocity jsou nepřenositelné...
    Nicméně by se tu mohlo žešit, kde všude se dají opatřit zajímavá trápítka na bradavky - já třeba nedávno koupil v OBI krásné fialové maliny - závažíčka na ubrus...
  • 12. októbra 2007 11:55:38 CEST
    Tohle téma se mi zdá trošku nedotažené.Zakladatel měl zřejmě vysvětlit o co mu konkrétně jde.
    Zda o návody na mučení bradavek,nebo zkušenosti a zážitky ostatních s touto praktikou?Nebo zda je lze vytrénovat či vytáhnout?
    Myslím si, že každého při troše fantazie napadne hned několik možností a různit se určitě příliš nebudou.
  • 12. októbra 2007 8:49:10 CEST
    skús www.eleferno.cz
  • 12. októbra 2007 7:46:52 CEST
    Je divne ze na toto tema nikdo nereaguje. Opravdu s enikdo nenajde kdo by poradil?
  • 30. septembra 2007 13:41:35 CEST
    Skoda ze odbornici neprispeli i mne by to zajimalo,myslim zajimave tema,kdo vi at odpovi.