11. septembra 2007 15:23:38 CEST
mali nekdo zkusenosti at poradi dik predem i veci neuvedene.
6. decembra 2007 8:13:14 CET
pár inšpiratívnych obrázkov som umiestnil na www.vsara.com (BDSM Slovensko)
6. decembra 2007 7:41:33 CET
skôr sa príspevky dotýkali mužských bradaviek, tie nebývajú až také veľke. A smelo píš, na literárnu formu sa tu až tak nehľadí.
5. decembra 2007 21:35:38 CET
mam dost velke bradavky( nepotebujem ich zvacsovat) . ale davat si nane stipce-kovove? tak .. to je drsne. to by som asi nezvladla, mozno drevene, ale vyvyklane s nizkou pruznostou- stiskom. bol by to podvod, ale boli by tam. p.s. neviem , ci som dodrzala literarnu formua vobec formu, je to moj prvy prispevok na tunajsej pode.
2. decembra 2007 18:10:50 CET
Tak jsem pár fotek nahrál do alba "Mučení bradavek".
2. decembra 2007 17:47:19 CET
Zaručený způsob, jak dlouhodobě zvětšit, je piercing ...
2. decembra 2007 14:18:08 CET
Dik za snahu,tesim s ena foto.
30. novembra 2007 21:01:07 CET
Já viděl docela pěknou metodu na www.theenglishmansion.com (bohužel placené). Nejdřív se na bradavky nasadily přísavky a vývěvou vytáhnul vzduch. Pak domina pod úrovní přísavek bradavky něčím omotala (režná nebo chirurgická nit). Tu pak ještě zakapala voskem. Po sejmutí přísavek byly bradavky krásně vystouplé a díky fixaci nití a voskem tak vydržely dostatečně dlouho pro další mučení...
Zkusím z toh najít nějaký fotky a dát to sem do galerie...
30. novembra 2007 12:53:51 CET
Asi si pochopil co jsem myslel.Jde o pomucky a zejmena jak delat aby bradavky se videtelne zvětšily.Madam Nelyss pravdebodobne jste profesionalka ,ale amataři tomu tak nerozumí a možná nemají ani fantazii jako já. Poradte prosim z Vašich jistě bohatých zkušeností,možné vše o bradavkách.
12. októbra 2007 11:55:38 CEST
Tohle téma se mi zdá trošku nedotažené.Zakladatel měl zřejmě vysvětlit o co mu konkrétně jde.
Zda o návody na mučení bradavek,nebo zkušenosti a zážitky ostatních s touto praktikou?Nebo zda je lze vytrénovat či vytáhnout?
Myslím si, že každého při troše fantazie napadne hned několik možností a různit se určitě příliš nebudou.
12. októbra 2007 7:46:52 CEST
Je divne ze na toto tema nikdo nereaguje. Opravdu s enikdo nenajde kdo by poradil?
30. septembra 2007 13:41:35 CEST
Skoda ze odbornici neprispeli i mne by to zajimalo,myslim zajimave tema,kdo vi at odpovi.