Forums » Nekategorizováno

kožuchy

• 18. septembra 2007 17:58:40 CEST
    Ahoj strašne sa mi páčia ženy v kožuchoch a vysoých čižmách je tu niekdo taký? Poradte kde sú foto na túto tému..
  • 23. novembra 2008 9:59:12 CET
    Zda sa, ze mame podobny vkus. Mne su sympaticki zarasteni muzi (asi nejaky archetyp...mozno by sa vedel vyjadrit Asdareel ). No napriklad pre CBT je ziaduce mat niektore partie pripravene na pouzitie.
    Tiez sa mi paci, ked sa o upravu mojich intimnych partii postara moj protajsok. Je to prijemne, pohodlne a zabavne...to uzasne sustredenie a napatie v jeho ociach.
  • 19. novembra 2008 19:26:06 CET
    Ja by som si dal mozno z Teba usit kozusok - pacilo by sa Ti ?
  • 19. novembra 2008 18:40:46 CET
    nie, umelé kožuchy sú "umelé"
    nemajú to pravé čaro a krásu,
    nie sú pekné, nie sú jemné a správne nehrejú.....eeee :-((
  • 18. novembra 2008 20:32:59 CET
    tie su bohuzial malokedy take podarene..ale stane sa..kiez by ich bolo viac a lepsich aby sa tie zvieratka nemuseli zabijat.. zatial sa asi musia.. a ja nevravim ze tak hnusne ako teraz.. aspon by tym stupla cena kozuchov a boli by este luxusnejsie..a mala by ich len vrstva Bohyn
  • 18. novembra 2008 20:17:58 CET
    Jedine tie ..
  • 18. novembra 2008 13:30:12 CET
    Souhlasím s tvým níže psaným příspěvkem, ohledně zacházení se zvířaty, kdy samotná smrt je pro ně vysvobozením.

Jinak pokud jde o "srst" na lidském těle, pak u žen kompletní vyholení ano, u muže se ráda spokojím s vyholením či úpravou jen určitých partií.Záleží ale především na celkové vizáži onoho muže. Jinak vypadá celkové vyholení u muže "zženštělého" a jinak u muže který má typicky chlapské rysy.
  • 17. novembra 2008 21:48:00 CET
    su povazovane za sexy aj umele kozuchy?
  • 17. novembra 2008 19:44:55 CET
    Bez obav, zase tak vyhraněný nejsem. A dokonce jsem to nemyslel zle, takže žiju. A k těm lidským kožuchům - i když nejsem dáma - patřím k přiznivcům kompletně vyholeného těla. Nesnáším totiž chlupy v hubě.
  • 17. novembra 2008 14:09:48 CET
    Je mi jasne, ze sa debata odklonila od povodneho zameru. Ak si vsak vsimnes, bola to len reakcia na predchadzajuce prispevky. Nie je mojim zvykom mazat svoje prispevky a preto si stojim i za tym, ktory sa ti tu nehodi. Verim, ze to v zdravi prezijes.

Pre tych, ktori ten prispevok pripomienkovali sukromnou spravou: nie, nie som clenkou Greenpeace ani Strany zelenych. Je to moj nazor...Howg...na tuto temu.

Apropo, ked sme pri kozuchoch...co tak zacat debatu na temu "ludske kozuchy"?
    Damy, pacia sa Vam upraveni muzi? Ak ano, tak akym sposobom?
    Panov sa mozno ani netreba pytat, ale aby sa necitili diskriminovani (a mozno sa tu najde nejaky "hairy" fetisista): aky je vas nazor na upravenu ci neupravenu pokozku zien?
  • 16. novembra 2008 19:32:26 CET
    V podstatě asi není co namítat proti, jen si myslím, že od kvality života opravdových zvířat, bych se zde, v tomto foru, zase vrátil ke kvalitě života lidskému, fascinovaného kožešinou, aspoň si myslím, že toto forum proto vzniklo a mne docela zajímá debata lidí, pro něž to je fetish. Tím nechci říct, že mi je ochrana zvířat fuk, ale zde mne opravdu akorát štve.
  • 16. novembra 2008 14:57:12 CET
  • 12. novembra 2008 12:15:25 CET
    JA mám veľmi rada kožušiny :-))
    páčia sa mi od mala :-)) aj zlato, krištáľové sklo, taliansky nábytok, starožitnosti ...... :-))
  • 12. novembra 2008 8:53:32 CET
    Vieme, ze ludia vyuzivaju zvierata pre svoje potreby. Ci uz ako potravu alebo na ine ucely. Je to tak a nemyslim si, ze sa to zmeni v dohladnej (ani nedohladnej) buducnosti. Ak je usmrtenie zvierata vykonane spravne, t.j. rychla strata vedomia predchadza vlastny ukon, ktory sposobi smrt, je to povazovane za humanne. Aj ked sa pojem "humanna smrt" zda byt sam sebe odporujuci.
    Skor by som upriamila pozornost na kvalitu zivota zvierat. Z casoveho hladiska trva omnoho dlhsie ako vlastne usmrtenie. Zial, niekedy je pre zviera smrt vlastne oslobodenim od zivota. Prave kozusinove zvierata, IMHO, patria k tym, ktorych zivotne podmienky absolutne nevyhovuju ich potrebam.
  • 11. novembra 2008 20:31:03 CET
    "kde si vzal stahovanie zaziva? ....od greenpeace? ....robil som na lisci farme .....dostavali smrtiacu injekciu"

"A nemyslim, ze nekdo ta zvirata stahnul z kuze za ziva."

COPAK TO NENI JEDNO ??? A s tim Griinpiisem bezte do hajzlu - jsou posahani to ja taky uznavam, ale ja si o ne hubu neobtiral .. A furt mi budou blizsi nez lidi ci by sice pochopili ale nechteji chapat ..

A ano - je to o feteshi a s/m - tohle moje tlachani je zcela mimo misu ... Ale kdyz se nad tim pozastavil aspon 1 clovek (stejne jako jsem se pred casem pozastavil ja nad podobnymi - na 1. pohled banalitami) stalo to za to ...
  • 7. novembra 2008 6:27:41 CET
    je zde možnost, že někdo tady realizuje svoje "zvrácené" představy v rámci svého blood fetishe při představě stahování kůže z živých zvířat pak by to s tímto forem i souviselo. A ochranářsky to jen kamufluje
  • 7. novembra 2008 0:09:30 CET
    je tupar ludi,ktorych pocut najviac, pretoze maju najspravnejsie nazory.. a bud s nimi suhlasime alebo musime z tohto fora prec.. ..takze domina nedomina.. ked ochranar zaveli treba sa vyzliekat ..z kozucha samozrejme..a napr do plynovejmasky..proti tomu snad nikto nic nebude mat
  • 6. novembra 2008 23:32:29 CET
    Vaše omluva není na místě, není potřeba aby jste se omlouvala, poněvadž toto je forum právě pro TY, kteří mají kožichy rádi. To stahování zaživa sem nepatří a navíc je to nesmysl.
  • 6. novembra 2008 17:53:01 CET
    Omlouvam se. Mam kozichy rada a nezmenim se. A nemyslim, ze nekdo ta zvirata stahnul z kuze za ziva.
    A ta odbocka k ochrancum prirody a vse okolo opravdu neni na miste.
    • 5 posts
    5. novembra 2008 14:10:47 CET
    .. malo byt, len niekto si tu chce asi zalozit pobocku greenpeace
  • 5. novembra 2008 13:38:12 CET
    i mezi lidmi pozitivně testovaných na SM, kteří si mnohdy nechají rádi sedřít vlastní kůži z těla, se najdou individua, který mají slabost pro zvířátka.
    Stahování kůže za živa je fakt úlet, asi nikdy nezabíjel králíka
    Mimochodem, není toto forum pro fetišisty na kožichy??
    • 5 posts
    5. novembra 2008 9:38:09 CET
    kde si vzal stahovanie zaziva? ....od greenpeace? ....robil som na lisci farme .....dostavali smrtiacu injekciu ..takova debilina fakt moze napadnut len cloveka, co nevie o com to je ....skus stiahnut zviera zaziva .....tak ponicenu kozku by si v zivote nevidel ....a roboty okolo toho, aby si ho priviazal pevne ...zacnite uvazovat trosku logicky.
    • 7 posts
    5. novembra 2008 8:57:49 CET
    Je to tak pre ZELENÝCH,alebo fanatických ochrancov zvierat.Myslím,že to na Dominu nepatrí.
  • 5. novembra 2008 0:28:55 CET
    PS: Delaj se "Naajky" taky z kuze ? Jedny totiz skutecne vlastnim ...
  • 4. novembra 2008 23:35:29 CET
    Tak pokud kladete inteligenci svou na uroven inteligence Inuitu tak se klidne chovejte jako Inuita ... Ja je ani Aboriginy z niceho nevinim, oni totiz ani nemaji moc na vyber ..
    Sam myslim ze mate na vic ale sama jste to uvedla ..
    Ja jsem v mnohem jinej jako to co jste sama vyse (nize?)popsala, a k temhle lidem nemam taky moc blizko ..
    Je moc lehky rict si co dobreho delam abych ospravedlnil sto dalsich veci ktere delam spatne .. Tezsi je uz na dobry nehledet, a videt jen to spatne .. bez jakekoli kompenzace .. A to je co ja delam .. Verit mi nemusite, ale uz leta nenosim kozeny boty (umysl), jedinou bundu co jsem mel jsem daroval (cloveku co si chtel jednu koupit a uz si ji nekoupi), a nemam ani blby kozeny pasek .. Ono neni moc komfortni ani ekonomicky kupovat vzdy po mesici novy - ale kuze to v mem pripade nebude - ani za nic .
    A maso dam do huby tak 2x v mesici - no ne ze by mi nechutnalo ..
    Takovej jsem se samozrejme nenarodil, ale trochu jsem pozoroval veci kolem sebe, trochu popremyslel, trochu si odeprel a trochu se ucil .. Taky se vzdal hodne veci .. Ja si nic (z toho co jste uvedla) vycitat nemusim .. A kdyz jednou vydrzim treba rok bez masa - nepujdu to honem kompezovat novou kozenou bundou nebo kozenymi potahy do auta ...
    Tohle je uplne zbytecne .. Kolik lidi uz to chtelo zmenit .. A zmenil snad nekdo mne ??? Jenom mne ? 1 cloveka na tyhle planete ? Ne .. Dokud jsem sam neotevrel mysl a neprestal stavet sebe vzdy na 1. misto nic by se nezmenilo .. A Vas nezmenim taky . A vite co ? Je mi to jedno .
    Dokud delame co delame a nejsme si vedomi dusledku - nase jednani ma dopad "jen" na okoli - nikoli na nas samotne .. Pokud ale cinime to same - byt v mensi mire - S VEDOMIM co i jen minimalniho zla, je to pro nas hodne spatne ...

• 13 posts
    3. novembra 2008 22:08:58 CET
    A nejlepsi bude, kdyz si koupis vylet kolem celeho sveta a pokud mozno nastrikas sprayem vsechny Inuity, indiany, lidi z Afriky, proste kazdeho prislusnika ruznych narodu, kteri se do kozesin dosud oblekaji. Jen doufam, ze ten spray bude bez freonu, vylet podniknes pesky, abys nespotreboval nejakou jinou energii, nez tu svou a zivit se budes jen tim, co cestou nasbiras.

Prijdes mi stejne hloupy, jako ti tzv.ochranci zivotniho prostredi, kteri vylezli na komin elektrarny, aby protestovali a vysilali svuj vylet internetem. Kurnik sopa...a ten notas asi vycarovali?Na jeho vyrobu nebyla potreba zadna energie? Pochopitelne misto energie na prenos pouzili vlastni myslenku??? Bla,bla,bla.
    Nesnasim tyhle modni vystrelky, kdy jednou jsme zeleni, podruhe vegetariani...a vetsina z nich jen proto, ze to leti a nejhorsi je, ze si to ovlivneni modnosti ani neuvedomuji.