Forums » Nekategorizováno

kožuchy

• 2. novembra 2008 22:52:15 CET
    Su to vsetko vypatlanci vymeteni - skoda stracat casu tuna ..

Radsej skocit postriekat nejaku panicku cervenym sprejom ))
  • 2. novembra 2008 0:41:08 CET
    Je mi na grc z kožuchov, zase až taký sadomasochista nie som, aby som tie úbohé zvieratká týral a sťahoval kožu zaživa
    johanstrauss: to čo píšeš je síce pekné, ale kvalita kožuchu sa stráca, ak je zviera stiahnuté po smrti z kože toto už nie je o úchylkách, ale o našej rozdielnosti od zvierat a to jest vnímavejšie chápanie a dôsledky našich činov...
  • 1. novembra 2008 22:54:06 CET
    Ja bych kazde K.N.E s kozichem ztahnul odpovidajici kus kuze z tela za ziva ...
    Vzdyt - k cemu je telo kdyz nefunguje mozek ???
  • 1. novembra 2008 22:49:53 CET
    Dufam ze nanho nikdy nenaskrabes ...

Alibistka
  • 30. októbra 2008 20:25:49 CET
    Je mi v podstate jedno, co si kdo o kozisich mysliv podstate i co si vetsina lidi mysli o mne :-). Jsem vsezravec, i kdyz maso jim jen v restauracich, doma ho nejim, take tridim odpad a setrim elektrinu, ale to, ze kozich je kozich mi nikdo nevymluvi :-)To, ze opravdu zahreji, neprofouknou a jeste jsou prijemne na dotek, to je proste bajecne :-) A kazde zene mohu doporucit, aby si aspon jeden kozisek poridila...a opravdu i kralik nadela paradu :-)
  • 30. októbra 2008 17:00:35 CET
    vonkoncom si nevsimaj tychto "kvazi ochranarov" . pre mna je paradenie sa viac ako jedenie masa - zelenina je tiez fajn a nepribera sa z nej. a ked by som si mala vybrat - tak radsej podporim chov nutrii, psov, cincil a ostatnej havede na kozusinu ako chov osipanych na maso, sliepok zavretych v malych klietkach pre vajcia a malych jahniat a kozleniec co placu ako deti ked ich beru matkam. a myslim, ze pre hlupu zranicu je usmrtenych a utyranych zvierat omnoho viac ako pre kozuchy. triedim odpad, setrim elektriku, vyhybam sa plastovym obalom, nekupujem geneticky upravovane potraviny atd,atd, ale zabijanie ako zabijanie. to tu mozeme rovno nacat temu ci vojak co zabije ineho je vrah...pre mna ano. takze sa aj ja priznavam k podporovaniu zabijania, dnes som kupila sunku a ked na to budem mat kupim si kozuch :)))
  • 4. októbra 2008 11:41:44 CEST
    chtel bych se zeptat, jestli by nekdo v praze mohl pujcit kozich na jeden den, kvuli foceni modelky..prosim nechte mi vzkaz
  • 17. júla 2008 21:36:58 CEST
    Tak too - NAM ASI UMRZNETE Jesikoo ))

Strauss ma pravdu ..
    • 2 posts
    17. júla 2008 20:24:24 CEST
    Myslím, že všichni odpůrci okamžitě vidí kožichy ze zvířat , která jsou zabita jen pro ten kožich. Ale i králičí kožíšek udělá parádu nebo beránek, a říkejte si co chcete, v zimě, když je mráz a sníh je sice možná prima mít umělý kožich, ale králík je králík a beran je beran, je v nich teploučko a příjemně. Umělinu to prostě položí na lopatky, pravda, ten umělý kožíšek, který mám je vážně luxusní, krásný a podobně, ale rozhodně si jej nevezmu do mrazu.
    • 2 posts
    17. júla 2008 20:01:16 CEST
    nutria je zly priklad :-) ta sa jest da a sa aj predava jej maso aj ked nie uplne bezne, predsa len jej nie je tolko ako prasiec ci krav :-
  • 17. júla 2008 19:58:58 CEST
    "mým fetišem je kůže a kožichy miluji ať už jako předložky,límce a pd.,to ale ještě neznamená, že souhlasím s týráním zvířat, jen to beru jak to je."

Ale vzdyt TO JE TO NEJHORSI !!! Brat to jak to je ? Jak proste ... Jak rychle - A JAK POHODLNE ze ? To delam u veci ktere NEMOHU ovlivnit - veci co ZALEZI NA MNE - ovlivnit/zmenit/zlepsit/omezit MUZU !!! Od toho je clovek clovekem, aby nejdrive delal chyby (tomu se s prominutim nevyhneme vsichni), pak pozoroval, analyzoval, srovnal CO JE DOBRE a co NE - a zeptal se sam sebe co s tim muze udelat - a hlavne jestli CHCE vubec neco udelat ..

Nasleduje realizace - coz je nejtezsi, ale zaroven nejrychlejsi faze .. A pak si uz jen uziva zivota v idealnim svete - no ne ? ))

Madam Nelyss - nic proti Vam .. TochranPaanBuuh ! Kuze a kozisky v rozumnem mnozstvi k sm patri .. Vsechny ty keci miri jen na ty blbe KOZICHY .. a bezbrehe a nekontrolovane POZIRANI masa, na nic jineho .. Ale klidek - kilco denne je myslim fpoho ))

Hezky vecer preje .. i.l.p.
  • 17. júla 2008 19:45:32 CEST
    Prominte Madam - ale nemohu zcela souhlasit ... Ja nejsem az takovej "extremista" .. Taky mam kozeny boty a i ja zeru maso (nekdy) (trosku))) .. ale uvedomuji si to, pracuji na tom a HLAVNE - beru to jako svuj NEDOSTATEK !!!

Jinak v kombinaci se svou orientaci si nejspis zadelavam na dost blbou - az animalni karmu,

.. se v pristim zivote narodim jako PRASE to je skoro jisty ... CHRANTE PRASATA !!!
  • 16. júla 2008 22:41:57 CEST
    zakladna ludska potreba je JEST. maso je jedna zo zakladnych zloziek ludskej vyzivy. pri spracovani zvieracieho tela je ako jeden z produktov okrem masa aj koza.
    druhou zakladnou ludskou potrebou je BYVAT, resp. OSATIT SA.
    z jedneho spomenuteho produktu zvieracieho tela okrem masa je koza z ktorej sa vyrabaju odevy...vyhodit ju by bolo blbost...

paradenie je dakde na konci ludskych potrieb. a chovat VYLUCNE kvoli nemu, teda KOZUSINE zviera, pricom to nesluzi ani na pokrm ani na nic ine a ta troska masa sa spali v kafilerii a vyjde hore kominom, mi pripada NEUCELNE a ZBYTOCNE KRUTE.
    ked budu na bitunkoch porazat nutrie a v tescu predavat krkovicku z nutrie, prosim, bolo by skoda kozuch vyhodit...

suma sumarum- chovat kvoli masu a kozuchu je cosi diametralne odlisne..
    pokrytectvo to nie je...kapišto?
    ochranca zvierat nie som.ale nemam rad ked sa dakomu robi zbytocna bolest.ci je to clovek alebo zviera.
    sory trochu romumu by neskodilo ked nabuduce napises taku blbost,ze nie je rozdiel medzi zasytenim hladu a paradenim...-DDDD
    NIEKEDY MA DOKAZE PORIADNE VYTOCIT KED SI NIEKTO NEUVEDOMUJE SUVISLOSTI
  • 16. júla 2008 15:27:50 CEST
    Kozich PRECE NEPOTREBUJES K PREZITI - nebo snad ano ? A ty kožené věcičky co máš rád, potřebuješ je k přežití?
    Jdou přece nahradit jiným materiálem,pouta z popruhu nebo koženky atd.

Já mám taky moc ráda zvířátka, někdy víc než lidi:-)), ale pokud bych měla uvažovat podobně jako ty, pak bych musela být i vegetariánkou.

S čistým svědomím se hlásím k tomu, že mám ráda maso, mým fetišem je kůže a kožichy miluji ať už jako předložky,límce a pd.,to ale ještě neznamená, že souhlasím s týráním zvířat, jen to beru jak to je.

johanstrauss

Ty jsi strašný ochránce zvířat, ale přitom pěkný pokrytec, když kožichy ti vadí, maso jíst musíš a kožená bunda, bez té se nedá přežít, nakonec přece, někam tu kůži dávat musejí.
    Sorry,ale trochu rozumu by neškodilo než napíšeš zase příště takovou blbost.MĚ TOTIŽ DOKÁŽÍ VYTOČIT TAKOVÉ NÁZORY.
    • 5 posts
    16. júla 2008 15:23:11 CEST
    dobreeee:-D
    aj s mojim hlasom rataj:-D
    ze sa aj v piatok prepcham hovadzim, mam kozenu bundu, to su nutne veci..mozno tie sedacky na aute, ale tu kozu dakde davat musia...
    ze dakto chova zviera v klietke cely jeho posrany zivot,kde sa nemoze ani pohnut, potom ho otravi ci zzaiva zderie z koze,je svinstvo!!!
    pre vsetkych subov..tie zvierata nie su SM orientovane, chcu behat,zit, na orzdiel od vas masochistov im bolest dobre nerobi!!!
    ked sa paci vam ta koza, tak chodte vy do klietky a dajte si drat kozu z ohanbia na milovane neucelne kozuchy!na rozdiel od tych nemych tvari sa aspon urobite:-DDD

majte si radost z vlastnej bolesti,nie z bolesti ziskanej pre prepych ineho!!!

rad by som vedel,kolkych z tychto nadrzancov pichli noozm aby vedeli psoduit aka je to bolest...:-(((
  • 15. júla 2008 21:57:05 CEST
    Dakujem ! ))

Zvieratka nam predsa nemozu byt lahostajne no nie ))

Asdareel

"Já mám kůži rád - střevíčky, sukně, biče, důtky. Kožichy nejsou můj primátní fetiš, ale kožené hračky jsou super."

To ja taky rad - to bych lhal, ale kozich je neco tak stupidniho ze me to vzdy NASSEREEEE !!!

Proboha zijeme snad ve 3. tisicileti PO Kristu a ne pred ?!?!
  • 15. júla 2008 16:25:46 CEST
    Já mám kůži rád - střevíčky, sukně, biče, důtky. Kožichy nejsou můj primátní fetiš, ale kožené hračky jsou super.
  • 15. júla 2008 15:49:40 CEST
    Neboj, mas moj hlas.
  • 15. júla 2008 12:26:51 CEST
    Ale vzdycky me dost zarazi kdyz prevazi ty nejnizsi pudy nad zdravim rozumem ...

Ja vim ze to vsechno k bdsm patri - pasky, popruhy, obojky - a nejlip vsechno z prave kuze ale toto vlakno je o necem jinem ...

Kozich PRECE NEPOTREBUJES K PREZITI - nebo snad ano ?

Vypada to fajn, o tom se nepru ale stejne tak muzes mit i nepravy ktery je k nerozeznani od skutecneho nebo i jiny fajn veci ...

Tady uz nenapisu, tu se asi s nikym neshodnu,

Hezky den

• 15. júla 2008 12:22:22 CEST
    Ne ))
  • 14. júla 2008 19:20:06 CEST
    Máš hodně radikální názor, předpokládám tedy, že ve tvém botníku nejsou kožené boty, na kalhotách nenosíš kožený pásek, nejsi majitelem kožené bundy a jsi vegetarián. Ano? Je to tak?
  • 14. júla 2008 18:00:15 CEST
    No to teda vůbec ne
  • 14. júla 2008 11:44:37 CEST
    Splachnut do hajzlu vsetky co nosia (pravy) kozuch ...
  • 12. júla 2008 19:47:36 CEST
    na jednu stranu se snažim nakupovat věci netestovaný na zvířatech, kde to jen jde, ne druhou stranu jsem zatíženej na kožichy. Už mě to napadlo víckrát.
  • 12. júla 2008 18:35:11 CEST
    heheh moja segra bola kedysi v slodobe zvierat a o kozuchu ani pocut. teraz sa v nich nosi jak pav:-D
    mne osobne sa kozusina nepaci.
    koza je ovela lepsia.na vsetkom.taka kozena bunda je fajn vec.
    doma som si radsej prisporil na kozenu sedacku, inu by som mat nemohol, v aute mam kozene sedacky.
    najlepsie je ale na babe.
    taky gestapacky kabat az po paty.
    z kozusiny iba tak ovcie runo...skoda ze je clovek na to alergicky..
    kozuch je bolest:-DDDD