Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 30. júna 2014 13:42:44 CEST
    Ak idu ludia na D/s zraz, maju predpokladat, ze sa bude aj akcnit a rozhodne sa tam nebudu klast medze vo verejnej realizacii. Takze hodnotenia typu nechutna, zvrhla a podobne si mozu rovnako povedat sami sebe rano do zrkadla. Ak chcu po veceroch vysivat, alebo len tak ohovorat ludi, ktori sa D/s-kovo bavia, tak by mali zmenit zraz s prislusnym tematom vysivania a ohovarania. Mne osobne sa tam pacilo, bolo super, dokonca aj ludia .....
  • 30. júna 2014 12:53:17 CEST
    Príliš veľa ľudí, teda nad kapacitu nášho milého penziónu je aj tak "na dve veciii" . . . nemyslím, že by sa tým zmenšila účasť . . . Nútiť do akčnenia nie je možné nikoho to je fakt . . . Áááále ten kto nájde tú odvahu, drzosť a má na to "gule" býva niekedy, teda fakticky pravidelne "po zásluhe potrestaný" ohováranííím ! ! !
  • 30. júna 2014 11:23:25 CEST
    Svojim sposobom sme perverzni vsetci :D cakala by som viac tolerancie od ludi ktori su BDSM+
    ano, je pravda ze niektore vystupenia neboli mojou salkou kavy, ale rovnako i moje ihly par ludi nepochopilo, ale zas riesit zabomysie vojny typu a ona bola nechutna, a henten bol trapny.. to fakt urovni neprospieva a robi zo zrazu malomestsku zabavu. Goro, trosku tolerancie, ak maju potrebu zhadzovat inych, najviac zhadzuju seba
    • 7 posts
    30. júna 2014 9:41:54 CEST
    Ked tak uvažujem,ani to nebolo impulzívne,len ma napadla taká myšlienka a chcel som vedieť názory ľudí.Rozposlal som zopár desiatok RPčiek a dostal som odpovede,niektoré úplne podporili moju myšlienku,niektoré súhlasili s výhradou "povinnosti vystúpenia" a mali aj pozitívne návrhy,ktoré by mohli priebeh akcie vylepšiť a boli aj také,čo ju odsúdili a napísali,že by sa tým zmenšila účasť.Všetky názory beriem,každá myšlienka nemusí byť úplne najsamlepšia,ale vždy sa dá o nej diskutovať a ja som si spravil obraz presne,aký som chcel,zistil som,že sa môžem mýliť a ponúkol som ho aj ostatným.
    A čo sa toho ohovárania týka,tak to by ti nemalo byť jedno,lebo sa to týka ľudí,ktorí tam niečo aktívne spravili a práve tí,čo len čumia to budú kritizovať a urážať aktívnych.
    • 13 posts
    30. júna 2014 9:19:39 CEST
    Tak by bolo možno lepšie ak by si najprv rozmýšľal a potom písal. Čo som k tejto téme chcel povedať som povedal a stále to platí. Demokracia je síce fajn, ale pri voľbách do parlamentov a nie pri organizovaní takýchto akcií. Či sa ľudia zapoja alebo nie je a zostane na nich. Čo si o vystúpeniach myslia a či sa o tom potom bavia tiež nemienim nijako regulovať. A pokiaľ máš záľubu v boxe, tak sa prihlás do športového klubu.
  • 30. júna 2014 7:04:12 CEST
    • 7 posts
    29. júna 2014 23:42:16 CEST
    Dobre vieš,že nechcem žiadne ultimáta aj ked niekedy napíšem niečo impulzívne.Zhodli sme sa,že táto akcia bola najlepšia,dokonca lepšia,ako boli v Čechách,ale makajme na tom,aby sa latka dvíhala a aby si aj pasívny účastníci uvedomili,že platí príslovie:
    "Čo do akcie dáš,to z nej dostaneš".
    A táto sranda platí úplne doslovne a kto tomu neverí,nech sa skúsi aktívne zapojiť a potom až uvidí,čo mu to môže dať.
    Som veľmi rád,že sa zvyšuje úroveň,ale mám aj pripomienku,že na jednu z aktívnych zúčastnených zazneli také poznámky,že je trápna a perverzná a prisahám vám,že pokiaľ sa mi niečo také konkrétne dostane do uší,tak ten,čo povie takú "chujovinu"dostane odo mňa po papuli/už také sprosté reči zazneli aj v minulosti/.
    A dobre viete všetci,že netrepem do vetra a konám.
    Ked sa niekto na niečo nechce pozerať,tak nech odíde a potom netrepe pičoviny.
    • 13 posts
    29. júna 2014 19:27:17 CEST
    A neber to tak že nie som prístupný diskusii. Vítame všetky návrhy na nové aktivity, vystúpenia, súťaže. Ja sám by som bol rád ak by sme mohli napísať program dopredu. Len žiadna povinnosť zapájania sa do programu proste nebude. Na to súžia iné akcie. A je možné že aj také na Slovensku budú. A ak ich aj nebudem ja organizovať rád budem medzi pozvanými.
    • 13 posts
    29. júna 2014 19:04:53 CEST
    Napíšem to ešte raz. Formát týchto akcií sa meniť nebude. Nebudeme vyžadovať od účastníkov aktívnu účasť.
  • 29. júna 2014 18:19:03 CEST
    ďakujem veľmi pekne za super víkend!
    (ad diskusia: keď raz niekto nechce akčniť na verejnosti, tak ho nič nepresvedčí, aby akčnil.) osobne sa mi to páči, tak ako to je teraz - keď má niekto chuť akčniť pred druhými ok, keď nie, tak nech sa zabávajú pri stole alebo nech idú akčniť na izbu.
    a ešte diki femme-fatale za súťaže ;-)
    Leon: teším sa na Mikuláša!
  • 28. júna 2014 23:42:58 CEST
    myslim, ze uz stacilo a hlavne treba nechat podumat o tom organizatorov...maju tiez svoj vlastny rozum, takze vedia co chcu ponuknut..netreba to rozvadzat do nemoty.
    • 7 posts
    28. júna 2014 20:50:54 CEST
    ved ja netlačím,len som chcel uviesť aj iné názory,ako je ten môj,prípadne reakcie na môj názor.
  • 28. júna 2014 20:43:43 CEST
    Chápeme a rozumieme, prestaň tlačiť na pílu...
    • 7 posts
    28. júna 2014 20:03:09 CEST
    6.18 Ahoj, myslím, že je to veľmi dobrá myšlienka.­ Aktivita­ sa určite cení, dvihlo by to úroveň týchto zrazov a je to skvele vymyslené,­ lebo by sa nejakým spôsobom­ zapojili­ aj tí, ktorí nechcú verejne akčniť. Tiež sa mi nepáči keď to vyzerá ako posedenie­ v krčme pričom v pozadí je divadlo.­ Dokonca niekto tam aj zadrel že: Choďte niečo predviesť­ lebo je nuda...
    • 7 posts
    28. júna 2014 16:46:37 CEST
    vyznieva ako dupanie malého decka ked nemôže dostať sladkosť.
    Trochu ma už poznáš a dobre vieš,že niektoré moje vyjadrenia sú impulzívne,ale že to nemyslím v zlom,tak si skús vybrať z mojej myšlienky to pozitívne a nie hned všetko zadupať.
    Veľa pozitívnych ohlasov s konštruktívnymi pripomienkami som dostal na moju myšlienku.A nepotrebujem počúvať,že si sprav svoje stretko....čo je kravina,len by som rád to,čo máme dobre rozbehnuté vyžmýkal ešte viac a ty dobre vieš,že to ide.
    Nech sa vydarí super Mikuláš,to je moje heslo.
  • 28. júna 2014 13:01:16 CEST
    Nabuduce planujem malu ihlovu show :-) tak snad si vsimnes :-)
  • 28. júna 2014 0:14:16 CEST
    Teba si musim vsimnut na buduce, lebo si ta nejak neviem vybavit
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:48:13 CEST
    Ked uz ma nema kto bit, musim sa dobit sama
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:45:55 CEST
    hlavne nie na korčuliach...
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:45:08 CEST
    Nuz, utekam ja radsej spat...
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:41:53 CEST
    hlavne neutečie čo je poviazané
  • 27. júna 2014 23:40:07 CEST
    U teba je istotou to, ze vytiahnes lana a poviazes vsetko co neutecie :-D a to je samo o sebe pevny bod programu. Cize vzdy je co pozerat
  • 27. júna 2014 23:36:39 CEST
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:35:50 CEST
    ak ho budeme vedieť, určite ho nebudeme tajiť. Problémom býva že nevieme kto sa prihlási. A návrhy vítame.
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:34:59 CEST
    Tvoja empatia je povestna. Skutocne nie kazdy potrebuje verejne akcnit a nemusi byt preto dement