Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 5 posts
    9. júla 2014 21:49:26 CEST
    Iste...
    • 5 posts
    9. júla 2014 21:46:01 CEST
    ja som slušný chlapec :-)
    • 5 posts
    9. júla 2014 21:43:27 CEST
    Na teba v perveznosti fakt len tak hocikto nema ;-)
    • 5 posts
    9. júla 2014 21:42:21 CEST
    ...ver tomu, že nie ste až tak perverzni :-)
  • 9. júla 2014 21:35:16 CEST
    uvazovali sme s mojim panom. Mozno, uvidime, ale uprimne, odradilo ma zaakcnit si...nezapadame do vasich kriterii....sme perverzní a zvrhlí az hroza...
    ale mozno sa niekedy prideme pozriet aspon na kecacie stretko.
    • 13 posts
    9. júla 2014 13:01:28 CEST
    Nie je všetko presne tak ako sa zdá. Údajný ohovárateľ neohováral za chrbtom, dotyčnej slečne povedal svoj názor (netuším aký pretože slečna si to s ním vykonzultovala na mieste a odmieta živiť túto diskusiu) do očí a len spomenula že nie každému sa to páčilo. A nie je dôvod aby práve skupina ľudí BDSM+ bola nejako výrazne slušnejšia, tolerantnesšia alebo inak vynikala nad hocijakou skupinou 60 ľudí pokope. Podstatné aby sa prevažnej väčšine účasníkov páčilo a chceli prísť i nabudúce. Možno by si mala niekedy skúsiť a zažiť na vlastnej koži.
  • 9. júla 2014 6:52:52 CEST
  • 9. júla 2014 0:35:56 CEST
    prepacte, ze Vam vstupujem do tohto fora, kedze som sa nikdy ani len na ziadnom kecacom stretku nezucastnila a nieto este na akcnom...preco?....prave pre tuto vlastnost vacsiny ludi.....ohovaranie, kritizovanie...a vedela som,ci tusila, ze aj na takychto stretnutiach sa najdu takyto ludia....potvrdilo sa mi to, ked som si precitala toto forum....BaDeSaM ma podla mna pravdu...povedal to ako povedal, ale myslel to podla mna dobre.....akym pravom niekto ohovara niekoho za chrbtom?....perverzna a nechutna???....vzdy som si myslela ze skutocne bdsm pozitivni ludia su tolerantni, neodsudzuju a uz vobec neohovaraju....k bdsm patri aj perverz a dokonca aj nechutnost....ak niekto ma nieco proti tomu, nech tam nechodi, alebo aspon sa na to nepozera...ale ohovarat?????.....ak to je ozaj akcne stretko tak nech sa tam deje cokolvek, n nic nema byt posudzovane...prave naopak...niekto je len na spank, niekto na zvazovanie, niekto na perverz, niekto na mucenie rozneho druhu aniekto ma rad uplne vsetko.....ale nikto nema pravo za chrbtom nikoho ohovarat a trepat take nezmysly....v tom pripade asi ani nie je skutocny priaznivec bdsm....a myslim, ze takyto ludia Vam ureven nezvysia, skor naopak.....odradi to inych ludi aby sa predviedli a akcnili......
    • 7 posts
    6. júla 2014 0:02:02 CEST
    my čuráme fajn,pokiaľ máš problém,kúp si Prostenal.
    • 7 posts
    5. júla 2014 23:40:08 CEST
    Mate obidvaja pravdu chlapci, nehadam sa, ďakujem za vysvetlenie. Kľudne čurajte ďalej
    • 5 posts
    5. júla 2014 22:59:27 CEST
    ako napisal Goro ...my nemame medzi sebou ziadny problem, proste sa obcas podpichneme a ked nahodou je nieco ostrejsie, nerobi nam problem sa stretnut a vysvetlit si to. :-) Ono, keby kazdy riesil rozdielne nazory tak ako my s Gorom, tak by bol priam optimalny svet :-) Len to by sme chceli asi vela
    • 7 posts
    5. júla 2014 21:02:52 CEST
    myslím si,že s Corwinom nemáme žiadny problém,len sa sem tam podpichneme,to je všetko.
    Osobne si vždy vysvetlíme nejaké tie rozdielne názory a prídeme ku koncenzu.

P.S.Už prestaňte vyťahovať to"POVINNÉ AKČNENIE",to ako keby ste nevedeli čítať,uznal som vo viacerých príspevkoch,že to nebola vhodná myšlienka každý,kto niečo napíše to znovu a znovu vytiahne.
    Napríklad qest tiež nevie čítať a ešte sa vyjadruje,že nám drbe-sorry,to sa nehodí.
    • 7 posts
    5. júla 2014 20:10:21 CEST
    Myslím si, že víkend bol velmi velmi vydarený, napriek maličkým nedostatkom. Není dôvod sa tu vôbec naťahovať a ohovárť - nepatrí sa to na slušných a inteligentných ľudí, za ktorých Vás považujem. Organizátori podľa mňa urobili čo sa dalo a tie malicherne nedostatky záviseli aj na nás ostatných - stačilo len pripomenúť, upozorniť. Nič hrozne sa nestalo. Čo sa týka povinného akčnenia, tak s tým nesuhlasím, je to predsa dobrovoľne, Niekto je vačší exhibicionista a niekto sa nerád predvádza a stačí mu sedieť niekde v kútiku a sledovať. Prosíííím uvedomte si, že ds je niečo čo nás spaája a zjednocuje, a už len samotne ohováranie, vysmievanie a opovrhovanie nepatrí do ds , nemá nič spoločne s BDSM. A taktiež prosím Badesama a Corvina aby prestali s nezmyselnou žabo myšou vojnou, najprv je to problém s fajčením na kecacom zraze a teraz akčnenie na akčnom zraze - chlapi buďte mužmi a nie chlapcami, ktorí si dokazuju ktorí ma vačšieho, a ktorí viac zaujme. LEn teraz neviem či je to smiech alebo na plač...
    • 7 posts
    5. júla 2014 17:00:34 CEST
    Povinnosť akčniť by mali mať tí,čo ohovárajú a majú blbé pripomienky k akčniacim.
    A to dokonca aspoň 2x,ak nie 3x a viac.A ked budú akčniť,všetci odtatní budú mať za povinosť dať nejakú blbú pripomienku,alebo ohováračku,aby vedeli,aké je to na vlastnej koži.

• 5 posts
    5. júla 2014 14:00:15 CEST
    ..teraz trošku úsmevne k tým povinným akčnením na stretku
    Moje malá ponúka dvojhodinovú prednášku o topologických priestoroch. Ten, kto to vydrží celé dve hodiny, bude vyhlásený za najväčšieho masochistu :-D
  • 4. júla 2014 17:39:36 CEST
    ja by som tiez podakovala organizatorom, ze sa vobec stale odhodlavaju nam ostatnym umoznuju moznost stretnutia a zistenia novych veci a aj poucnych niekedy :D :D TAKZE VELKE DAKUJEM
  • 4. júla 2014 13:12:07 CEST
    Nič sa nateraz neplánuje, určite by som o tom vedela, keby áno. Stretka v BB nie sú nejak dopredu plánované... ide o to, aby sa pár ľudí zladilo a potom ho prípadne zverejníme.
  • 4. júla 2014 12:39:12 CEST
    viete my niekto povedať kedy bude najbližšie stretko v BB.sme a radi by sme zavítali . Ďakujem.
    • 9 posts
    3. júla 2014 13:07:03 CEST
    Inak ja som sla okolo vas a fakt som mala pocit ze rusim :-D
  • 3. júla 2014 8:46:08 CEST
    • 13 posts
    1. júla 2014 7:35:11 CEST
    neznášam vyjadrenia typu : vraj niekto povedal že to bolo trápne a nechutné. Kto konkrétne je ten "vraj niekto" a samozrejme má právo to povedať a nemusí sa na to dívať. Ale možno si ho niekto len vymyslel aby mal argumenty.
    • 13 posts
    1. júla 2014 7:30:46 CEST
    na budúcu akciu máme sľúbený záves cez celú dolnú miestnosť, takže ľudia idúci vonku už nebudú "dole akčniacich" až tak vyrušovať.
  • 30. júna 2014 22:59:29 CEST
    Bez irónie navrhujem, aby každý, kto má pocit, že sa málo akční (veď hej, viacerí si vieme predstaviť oveľa nadupanejšie stretko), namiesto teoretizovania nachystal nejaké temné nadupané "čísla", ktoré tam na nás vybalí a osobne prispeje k zlepšeniu.

Vynucované/povinné akčnenie na stretku mám osobne uložené niekde medzi odvážnejšími sexuálnymi fantáziami, ale zaviesť to naozaj - čo vám drbe ľudia? :D ""This is just wrong in so many ways""

A ešte pár poznámok k stretku:

Môj subjektívny dojem je, že sa už oveľa viac dodržiaval plošný zákaz fotografovania/natáčania - čo je super. Inak jasné - kto sa chce fotiť nech sa fotí, nič proti tomu.

A na margo reakcií okolia - my keď sme si sem-tam akčnili, tak ľudia boli úplne v pohode, a všetky komentáre, ktoré nahlas predniesli, boli k veci a vylepšili atmosféru, za čo im ďakujem (ale to je zas len vec vkusu, niekomu by to mohlo vadiť).

Akurát občas boli úsmevné veci typu robíme nejaký spanking dolu pri schodoch, a niekto keď prešiel okolo, tak normálne že sa ospravedlňoval že ruší. Je to naozaj milá ohľaduplnosť, ale fakt keď sa tam postavíme, tak asi s ľuďmi na okolo rátame a vyhovujú nám.

Zdar
  • 30. júna 2014 15:01:16 CEST
    Odkedy robím zrazy, tak sa našli ľudia, ktorým sa vždy niečo nepáčilo, riešiť problém ohovárania, je zbytočný, komu sa páči, na zraz príde, komu nie, tak nech ide tam kde slnko nesvieti. Ľudia sme rôzni a každý má právo vyjadriť svoj názor, je krajšie, keď sa ten názor povie do očí a nie po za chrbát.
  • 30. júna 2014 13:56:54 CEST
    He he he , Annie s tým ehmm "vyšívanííím" si "zabila" ako hovorí istý Rytmus . . . čistááá pravdáá a relita tam :-P