Forums » Nekategorizováno

Stretnutia BDSM v Banskej Bystrici

• 13 posts
    27. júna 2014 23:32:49 CEST
    Ja netvrdim, ze program ma byt dopredu zverejneny. No ramec toho co by sa mohlo diat je k prospechu veci.
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:30:44 CEST
    Každý účastík,pokial to nie je úplný dement si vie pripraviť nejaké vtipné číslo.
    Nie a ešte raz nie. Ak niekto ide na našu akciu porozprávať sa s kamarátmi ktorí sú tiež BDSM+, alebo len nasať atmosféru a nechce nijako verejne akčniť ani inak vystupovať nie je dement a je vítaný rovnako ako tí čo sa ukazovať budú. Jediné čo požadujeme aby dodržiavali stanovené pravidlá. Fakt nikomu nebránime aby zorganizoval akciu podľa iných pravidiel a pre iný typ záujemcov.
    • 7 posts
    27. júna 2014 23:23:00 CEST
    vôbec to nebolo myslené v intenciách,čo Leon spomýnal.
    Každý účastík,pokial to nie je úplný dement si vie pripraviť nejaké vtipné číslo,myslím si,že medzi sebou takých dementov nemáme,Ale to nebude podmienka,len šanca spraviť niečo pre kolektív.A jasné že dementi tam nemajú čo robiť.
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:21:07 CEST
    A potom sú stretnutia ako robíme my. A tiež aj v Česku. Formát je rovnaký. Vśetci si zaplatia vstupné v ktorom je ubytko a strava, plus niečo na organizáciu a prípadné náklady naviac. Tí čo sa ukážu s nejakým vystúpením aj tí čo sa pozerajú aj tí čo sa ani nepozerajú a trávia čas povedzme na turistike a bavia sa len večer. Organizátori zabezpečia len rámec. a čakajú či niekto vystúpi alebo nie. Ak áno, fajn, ak nie tiež sa nič nedeje. Nikto nedostane za vystúpenie zaplatené a ani zľavu na vstupnom. Takže je dosť naivné si povedať že program by mal byť dopredu zverejnený. Vieme dať rámec. Maľovanie na telo, dostihy, vystúpenia ak budú, nejaké súťaže. je pravda že ľudia sa postupne osmeľujú a ak budeme vedieť čo všetko bude, nemáme problém to zverejniť dopredu. Ale nikdy to nevieme skôr ako sa ľudia prihlásia.
    • 13 posts
    27. júna 2014 23:14:35 CEST
    Vezmi si to ako dva protipoly, "profi" akcie vs. akcia, kde organizator zvoli pristup "ved dajak bude" myslim ze zlaty stred na Sk je najrealnejsi. Kazdy kto organizuje akciu musi nieco ludom dat aby prisli. Nestaci cakat ze dobehne goro alebo ty s vercajgom a zrobite mu show
    • 13 posts
    27. júna 2014 22:56:10 CEST
    Skúsim znova troška zareagovať ohľadom programu na akciách a druhov BDSM a fetish akcií. Za príklad mi poslúži Česko.
    Typ Hellparty (www.hellparty.cz): bombastická akcia s programom na dvoch stage, program sa pripravoval 1/2 roka dopredu, účinkujúci mali voľný vstup, preplatenú cestu a ešte zľavu na lístkoch pre známych. Cena lístka bola od 600 Kč, pred akciou aj za 100-200kč. Praha. V cene nebolo započítané nič, len samotný vstup. Od r. 2013 sa neorganizuje.
    Fetishnight, FGT (fetish grand prix) a pod. - fetish tancovačka na jednu noc, vystúpenia tanečné, bondage atď. Za vstupné zase nič, len vstup, sponzori - výrobcovia fetiš oblečenia atď. V Česku ich je celkom dosť, na Slovesneku skoro nikto.
    Fetish Praque - pokus o komerčnú BDSM akciu - vstupné 2000 Kč, pred akciou znížené na 1000 Kč, prísľub profesionálneho programu, bondage, elektro, spank atď. Nedopadlo to úplne zle, ale ďalší rok už žiadnu podobnú akciu neurobili.
  • 27. júna 2014 21:57:13 CEST
    ... sa nám dnes asi nudí vystúpenie? to ako niečo v štýle Hviezdoslavov kubín? alebo prehliadka chrtov? či "Partička" (copyrighted) ? a evidovaní účastníci zrazu sú povinní si zvoliť svoje vystúpenie, tak aby bola zastúpená každá kategória? to by donútilo komunitu si čo najrýchlejšie vybrať niečo, aby sa vyhli tým menej lákavým kategóriám - ako napr. pantomíma? mmmm..... toto sme tu ešte nemali, poprosím potlesk za nápady (moje) no a samozrejme, na konci pôjdu titulky, že "v Slovenskom (prípadne v inom jazyku, kto zvláda - veľké plus!) účinkovali... len by mohli byť vymenovaní všetci, žiaden "a ďalší" ! a na to by mohlo byť naviazané tajné hlasovanie, získavanie bodov alebo symbolických žetónov, ktoré by potom bolo možné vymeniť za niečo...
  • 27. júna 2014 20:55:18 CEST
    Organizator akcie by mal zabezpecit program, oslovit ludi, poziadat ich o vystupenie a podobne. Akcia je jeho vizitkou. Moze sa nechat inspirovat nazormi a ponukami ostatnych, no stale je gro organizacie na nom
    • 7 posts
    27. júna 2014 20:43:15 CEST
    Rozumný názor,program je dôležitý...treba na ňom zamakať spoločnými silami a nie to nechať na jedného človeka.Je nás to dosť,čo majú konštruktívne nápady.
    • 7 posts
    27. júna 2014 20:25:33 CEST
    Ja myslim ze stretkam a zrazom by pomohlo ak by bola uz vopred stanovena priblizna podoba programu. Aby sa vedelo kto, kedy a s cim vystupi. Pytala som sa corwina na septembrovy zraz a zatial nema pripravene nic.Myslim, ze nestaci len dufat, zesa zucastneni sami rozbehnu a zacnu akcnit. Treba im najprv cosi ukazat, pozvat hosti, ktori maju vercajg a predvedu vystupenie. Zacvakat im ubytko, stravu atd. Leon ma vyhodu v tomto, nosi vercajg vsade so sebou :-D
    • 7 posts
    27. júna 2014 20:07:03 CEST
    Som rád,že ste pochopili moju myšlienku,ako obyčajne,som ju podal trochu autoritatívne,ale vlastne som chcel rozpútať diskusiu o tom,čo by sa na stretku dalo vylepšiť.Budem rád všetkým konštruktívnym návrhom,ktoré by sa mohli uspoariadateľom páčiť a mohli by oživiť a povzniesť atraktivitu zrazov ešte na vyžšiu úroveň.Dostal som kopu konštruktívnych odpovedí na môj dotaz,po dohovore s dotyčnými tu aj nejaké uverejním.
    Tento posledný zraz bol skvelý,ale môže byť ešte lepší.
    P.S.Lúbim všetkých,čo lúbia mňa a ešte kopu dalších.
  • 27. júna 2014 13:21:51 CEST
    Gora ľúbim svojim spôsobom on to vie a nemám nič proti návrhom ...to čo som komentovala v podstate bolo o niečom inom a nepochopené tak poprosím stačí neriešme to viac ďakujem
  • 27. júna 2014 12:52:18 CEST
    Hm, ako povedal Leon, nebude podmienka zúčastnenia sa akčnenie, lebo, by to nedopadlo veeľmo dobre, chcela by som, síce, aby ste sa trošku viacej zapájali aj ostatní do diania, ale tak akceptujem to, že nie každý je na verejné predvádzanie sa, preto sa snažíme aby sa každý cítil, bavil dobre a aby z toho nemal nepríjemné pocity. Gorko má dobrý nápad v tom, že chce ešte trocha posunúť hranice na stretku a ja som povaha dobrodružná, takže mu to nemám za zlé. Budeme sa stále snažiť aby sa vám páčilo a aby ste s potešením na naše stretká chodili VŽDY.
    • 13 posts
    27. júna 2014 12:49:00 CEST
    od toho sú diskusné fóra aby sme diskutovali a povedali si čo máme na srdci. Ja diskusiu vítam, na to čo uznám za vhodné aj reagujem. Pri 60 človekoch na akcii proste nie je možné aby všetci navzájom boli super kamaráti. Ale možno stačí ak sa proste len tolerujú.
  • 27. júna 2014 12:05:27 CEST
    máš pravdu a ďakujem za tvoje slová....viem že rozhodnutie je na nás samých...len som nahlas premýšľala to sa hádam môže...neodsúdila som nápad možno to tak vyznelo...prejavila som písomne len svoj názor... a k samotnému navrhovateľovi? hmm bola som vzťahovačná ženská...len ma pobúrila arogancia nič viec...možno ani nebola už sama neviem...proste spontánna reakcia ale taká ja už som ...čo so mnou? neviem sama...
    • 13 posts
    27. júna 2014 11:16:43 CEST
    Ďakujeme za krásne slová, vždy potešia. Goro napísal svoj názor na ktorý som ja reagoval svojim príspevkom. Formát tejto akcie je nastavený pre všetkých ktorý sa chcú prísť zabaviť, porozprávať, trochu sa predviesť alebo sa len dívať. Alebo sa aj nedívať, ak to nie je ich šálka kávy. A ktorí dodržiavajú nastavené pravidlá. Organizátori sme len dvaja, Riderka a ja a kým sa toho niekto z nás nevzdá tak sa to meniť nebude. Samozrejme každý môže slobodne prejaviť svoj názor a aj navrhnúť nejaké zmeny. Tak ako to urobil Goro. Zase my máme právo ich prijať alebo neprijať. Konkrétne túto s povinnosťou "akčnenia" a ešte verejného určite pre tieto akcie neprijmeme. Na druhej strane je len na tebe či ti na akcii niekto vadí až tak že sa sama neprihlásiš. Ale znovu je to len tvoja slobodná vôľa.
  • 27. júna 2014 10:32:09 CEST
    musím ešte jednu poznámku...prepáč....pokiaľ ti vadilo že sa na tvoje verejné akčnenie pozerali čumilovia čo sa nezapojili a čo boli na zraze tým pre teba pádom nepotrební tak sorry....moja otázka prečo si neakčnil len v súkromí?..stačilo povedať vy sa nepozerajte lebo ste sa na ničom akčne nezúčastnili....myslím a popremýšľam či sa ešte zúčastním na nejakej akcii na ktorej budeš ty...
  • 27. júna 2014 8:42:12 CEST
    ďakujeme z celého srdiečka za neskutočný víkend...
  • 27. júna 2014 8:41:12 CEST
    máš skvelý nápad....je na zamyslenie....pokiaľ bude účasť na týchto zrazoch podmienený tvojim nápadom, bude mi veľmi ľúto že sa môj Pán a ja ani na jednom nebudeme môcť zúčastniť....nie každý jedinec je exhibicionista...
  • 26. júna 2014 20:16:24 CEST
    Aj ja samozrejme ďakujem za krássny víkendik:-)...bolo skvelo
  • 26. júna 2014 17:07:58 CEST
  • 26. júna 2014 17:02:47 CEST
    psssssst......
  • 26. júna 2014 17:01:30 CEST
    čo chlapec už leží pod prístrojmi ?
  • 26. júna 2014 16:59:11 CEST
    neboj...vcera prislo uz aj na neho...
  • 26. júna 2014 16:55:50 CEST
    som zvedavý kto bol tomu vladnefilimu ako ručiťeľ ,potom treba toho ručiťeľa asi ignorovať ,chlapec príde je problémový a nechce vrátiť ani peniaze ? ,tou rukou ktorou si požičal tú mu treba zlomiť , apropo ,už sa asi vysmieva ale raz príde aj na neho