Forums » Nekategorizováno

• 0 posts
    19. marca 2008 21:02:33 CET
    to ty jsi nepochopila mě.

1. Já neodsuzuju inzerci. Jen mi vadí, když se za nekomerčními inzeráty na nekomerčních seznamkách schovávají profi dominy. To taky byla základní myšlenka tohoto fóra, kterou jsi nepobrala spíše ty. Klidně si inzeruj - ale transparentně.

2. Prostituce viz můj příspěvek z 19.03.2008 20:47.

3. Nikdo nepopírá, že pro ženu musí být mnohem těžší do někoho hodinu mlátit, než například osm hodin pracovat v lisovně ve Škodě Auto za mnohem menší peníze. Zase zopakuji - nevadí mi, že si za to necháš platit. Vadí mi..jestli pak už zvládneš uhodnout co?

4. No comment.

5. Potřebuješ člověka, který si tě bude vážit, i když nevaříš. Proto submisiv. Tak tady se směju...

Ne, nenudila jsi mě, naopak jsi mě velmi pobavila.

• 0 posts
    19. marca 2008 20:47:44 CET
    Tak znovu a P O M A L E J I!

Nepovažuju ženy z BDSM za prostitutky. Považuju za prostitutky pouze ty, které si za to nechají platit. To, že nedojde ke coitu neznamená, že nejde o sex. Dominance a submisivita jsou sexuální odchylky, je to součást sexuality, je to sex. Nemůžu za to, že někdo pod pojmem sex vidí pouze vniknutí penisu do vagíny, popřípadě análu.

Dále moc nerozumím tomu, že kdokoliv tu má jiný názor než ty, musí hned mít podle tebe "neznalý pysk" a minimum zkušeností. A tomu, jak jsi došla k té rovině "chcem, ale bojím se", už vůbec nerozumím. Pokud si pozorně prohlédneš můj profil, zjistíš, že nejenže chci, ale že i mám ;-)

A nakonec, abych trošku otupil hrany: nevadí mi, že si někdo nechává za BDSM hrátky platit. Ani mi nevadí, že za ně někdo platí.
  • 19. marca 2008 20:30:46 CET
    akým právom považuješ dámy z BDSM za prostitútky, áno chápem, že niektoré tzv.Madam poskytujú aj sex, ale to je iná kategória! pokial si dovolíš omáčať svoj neznalý pysk do niečoho čomu vobec nerozumieš, a stále je to len a len v tej rovine chcem, ale sa bojím, tak sa tu neoháňaj múdrosťami ktoré si niekde prečítal, tvoje skúsenosti sú na úrovni kojenca, aspoň podla toho čo píšeš!
  • 19. marca 2008 20:21:55 CET
    tema opakujuca sa...a ako vidim, difin.otrok, u teba je opakovanie matkou mudrosti...tak znova:

existuju "lahke devy" ktore isto uz zistili, ze lahsie ako "roztiahnut nohy" je niekoho spraskat....ale tieto to robia len len a len pre peniaze.

ale existuju Dominy, ktore proste bdsm miluju. toto su prave Dominy. niektorym staci, ze maju svojho jedineho suba, niektore maju partnera a k tomu otroka, niektore ich maju viac.
    nakolko niektore maju viac otrokov, bud si cenu oblecenia (ktore maju tak strasne otroci radi), bicov, folie, priestranstiev kompenzuju same(to ovsem znamena ze su strasne bohate a mozu tisice minat na niekoho kto len pride a povie "tu ma mate") alebo si nechaju tieto naklady preplatit.

ty svojej partnerke nekupujes darceky? nedavas jej veci, ktore sa ti pacia, aby ich napr. nosila?

ja mam jedneho otroka, a ten je pozorny. nemozem vsetky pomocky ktore na nom pouzivam predsa platit a kupovat sama!

a este nieco: profi dominy...vlastne robia co ich bavi, a este za peniaze. a co je najlepsie, ked za to co ta bavi, mas este zaplatene?
    • 0 posts
    19. marca 2008 20:09:14 CET
    Sombso i TEXAo :-), ten mladík psal, že ženy, které chtějí za své služby platit, by měly inzerovat v k tomu určených kategoriích a ne na seznamce v normální (nekomerční) kategorii Ona hledá jeho (například). To, že jste profi dominy, rovná se prostituci (viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Prostituce). Já s tím problém nemám, navíc chápu, že když nabízí profina zákazníkovi jisté prostředí a často i svoji invenci k ukojení jeho choutek, tak si za to nechá zaplatit.

Problém mám s tím, že se věci nenazývají pravými jmény. Jakákoliv sexuální praktika prováděná za úplatu JE prostituce. Dále mi také vadí, že hafo profesionálně dominantních žen si hledá své zákazníky ve zcela nekomerčních seznamkách. Potom se stane, že stejně jako dominy nemají náladu hledat subíky, protože net je plný IH, tak stejně tak subíci jsou rozčarovaní a zklamaní, protože časem zjistí, že skoro každá žena hledající D/s vztah vlastně hledá pouze snadný výdělek (daný vysokou poptávkou a nízkou nabídkou).

A kdo je na tom nejvíc bit? (krom těch, co si za to zapaltí?:-))) Dívky, ženy, chlapci a muži, kteří hledají partnera a partnerku, která s nimi bude provozovat cokoliv z BDSM čistě proto, že to má rád(a).

Na závěr, abych předešel nějakým amatérským psychologickým rozborům nebo něčemu podobnému: parnterku mám a chudý zrovna taky nejsem. Takže výpady typu jsi zamindrákovaný nebo na nás nemáš jsou zcela mimo mísu.

Jsem žádostiv, jak mě oblažíte vaším intelektem.
  • 19. marca 2008 20:01:30 CET
    ešte taká maličkosť... keď si ideš urobiť vodičák, je to zadara, jasné, ten učiteľ ti dá k dispozícii auto, natankuje a plne sa ti venuje, kým sa všetkému naučíš, však?!!! neznášam hlupákov, začiatočník je o niečom inom hlupák a čo si v tvojej prázdenj hlave teraz myslíš je vedlajšie, keď to naozaj pochopíš o čom je táto stránka, budeš sa hanbiť za svoje vety. ende!
  • 19. marca 2008 19:47:40 CET
    akým právom, sa "ty" šteniatko opovažuješ týmto štýlom písať! nemáš ani predstavu, čo je to BDSM a "ty" sa opovažuješ hovoriť o "slečnách"! MY sme DÁMY a pokial to nepochopíš, verím, že máš max. len najviac tak predstavy! nedávno si sa zaregistroval, a podla všetkého, tvoje praktické skúsenosti sú len a len v tvojej fantázii. viem čo ťa trápi, nemáš na tie odmeny xixi, ventiluj sa iným sposobom. apropó kategóriu prostitútok, hladaj na iných stránkach a nie tu, vidieť aký si neznalý, haloooo tu sú dominy a nie k ....!