Forums » Nekategorizováno

fanklub Agaty

• 4. októbra 2008 11:34:17 CEST

chtel bych zalozit fanklub submisivnych obdivovatelu modelky Agaty H. /vid muj posledni album/
    meli by to byt vsechno inteligentni lide,kteri by se aktivne podileli na tvorbe obsahu a prispivali novymi napady.. pak by byla sance Ji nas web ukazat jen s malymi obavami o odmitnuti.. mohla by se pak stat patronkou klubu a sporadicky navstevovat sve oddane zboznujici subicky
    co vy na to?
  • 1. novembra 2008 23:07:19 CET
    No co je )) - dopovez ))

Nebo mam za tebe ? Mne je totiz UPLNE JASNY !!! co je ..
  • 28. októbra 2008 14:03:28 CET
    Ok, dál to nebudeme rozebírat... Ale Agáta je..
  • 26. októbra 2008 23:31:12 CET
    S tebou jo .. S agatou NIKDY !!!
    • 9 posts
    26. októbra 2008 17:38:50 CET
    Mierim. :-) chlapci,nemám nič proti Vášmu fanklubu,ale mám dojem,že tu nepochodite.
  • 26. októbra 2008 17:03:25 CET
    Ok, tak mír!
  • 21. októbra 2008 21:36:54 CEST
    Robi ty si moj clovek )) Sorry za vyvolane zhnusenie - ja si nie vzdy uvedomim ze niekto to moze vidiet aj uplne inak - a pre takeho je to jak pre byka cervene platno (al. pre mna hanychova)))
    Nechcem ti brat ani nikomu inemu vase presvedcenie, len proste je na svete par ludi pri ktorych uz len vysl. mena ma strasie ..
    Super ked mas svoj pohlad na vec a nedaj sa ovplyvnit ludmi ako som ja .. i ked MAM PRAVDUUUUUUUU ))))))))))))

Tu koncim .. Berie mi to zo zivota ))
    • 9 posts
    21. októbra 2008 18:34:44 CEST
    Nemám dôvod sa jej zastávať,ale slovenčina má toľko krásnych výrazov a Ty používaš minimum :-D. Inak celá Agáta a ostatné modelky mi mozu biť ukradnuté. Anorekticky nemusím....
  • 21. októbra 2008 17:14:10 CEST
    Podle poslední zprávy soudím, že to tady zase tak špatné není. I když po pročtení cca 30 vzkazů zpátky mi moc veselo nebylo. Agáta není ani najhezčí, ani moc inteligentní, ani extra bohatá, to mi víme, tak nám ji prosím nechte. Zkrátka má pro nás něco, co nemá ani Paris, ani Tereza, ani Claudia. Proto nám ji nezošklivujte, mi vám ji taky nebudem cpát za každou cenu Každopádně zdravím všechny, fanoušky A.H.dvojnásob..
  • 20. októbra 2008 10:18:07 CEST
    Zdravim ))

Si presne ako ja )) Ked sa tu vsetci pustali do Sombsi tiez som sa jej zastal .. jednoducho sa mi to uz zdalo privela ..
    A nie - tuto pí. nepoznam a nechcem poznat - ale ked je niekto tak znamy tak sam svojim spravanim vytvara obraz o sebe, a to uplne cielene a umyselne .. MOZE SA POTOM NIECOMU DIVIT ?

PS: Som chlap - takze jedine co by som jej teoreticky mohol zavidiet su peniaze.. A tych mam dost. Je to o inom ..
    • 9 posts
    19. októbra 2008 23:05:34 CEST
    Poznáš ju osobne? Este aj na môj vkus je v Tvojich príspevkoch priveľa invektív. Nemám dôvod Agátu brániť,ale preháňaš to. Z nejakého dôvodu mi to pripomína závisť.
  • 19. októbra 2008 19:55:26 CEST
    Ty to beries ako utok na seba ... Samozrejme ..

PRECO ? Vsak ja nemam nic proti tebe .. Ze myslis jak myslis je tvoja smola .. I ked bohuzial aj trochu moja ...

A J.B.T na nu !!! Este budem mat zle sny ..
  • 19. októbra 2008 19:54:18 CEST
    nemusi pracovat..ma na to otrokov.. ako napr. Goddess Harper http://www.goddessharper.com/ preto fanklub Agaty..jedina znama Zena v CR,ktora by sa na taku Goddess hodila podla mna.. iste kazdy ma svoju a len malokomu sa ta myslienka paci. Ja ten klub nikomu nevnucujem, len som chcel vediet, kto by do toho siel so mnou, a nezaujima ma, kto by nesiel.. samozrejme vsetci ostatni :)
  • 19. októbra 2008 19:52:45 CEST
    Ja som ten najmenej dolezity a nejmenej zaujimavy clovek na tejto planete .. Ale ked dnes zdochnem ostane tu po mne nieco a tym nemyslim 200 clankov tyzdenne na internete ...

Prosimta .. Tebe existencia takej sl. hanychovej dava nieco ?

Vyhonit si ho mozes pri kazdej inej ...
  • 19. októbra 2008 19:49:54 CEST
    a este nam povedz nieco o sebe,ked si myslis, ze si taky zaujimavy.. mozno to bude aspon trochu menej expresivne
  • 19. októbra 2008 19:38:53 CEST
    "proč se hovoří o zřízení fanklubu zrovna na D/s tematických stránkách? Nic dominantního na ní nespatřuju. A že by byla "symbolem mladé panovačné ženy"? No to už je opravdu velká nadsázka..."

Je snadne hrat pysnou a panovacnou kdyz VSECHJNO MAS bez prace a vse TI PADA Z NEBE .. Dnes to fakt neni tezky - cim jses sprostejsi (k jinym) a drzejsi tim je te vic videt .. No a cim je te vic videt tym vice moznosti - dobre zaplacenych moznosti .. Holka vyskakuje pac je mlada a zatim jeste zdrava, kdyz se prepije natolik ze se na ten jeji xindl uz nebude dat divat, nebude uz mnoho lidi co ji budou kupovat auta a kozichy .. snaset modre z nebe .. To me vzdycky fascinuje jak dabel SERE NA JEDNO MISTO )) Jak nektere prislovi plati DOSLOVA !!
    Vymitat modni prehlidky - to je mi PRACE ))

Si umim docela predstavit jak vymita pracaky ))

To muze vypadat ze zavidim, ale nikoliv .. Sam mam dost, ale tenhle svet je v hajzlu ...
  • 19. októbra 2008 19:23:32 CEST
    "ja by som to az tak neodstavoval. ono keby nam crowlie aspon vysvetlil preco by prave agata mala ma fanklub ..."

Pozri .. Su ludia ktori HRAJU, SPIEVAJU, MODERUJU, robia vyskum v zaujme pokoku ludstva, zachranuju zivoty alebo sa len ohanaju lopatou nad kanalom - ale ROBIA NIECO a su aspon minimalnou mierou okoliu PROSPESNY . A nevies o nich. Tato .... je "hviezda" (jak pre koho samozrejme) len zato ze ZIJE .. Objavi sa tu, potom zas tam, tu nieco za..be tam daco vykotkodaka potom pozri casak, noviny, radio, internet - vies co je v CR dnes najdolezitejsia tema dna ? Inflacia ?, Czk/USD ?? Vklady v bankach ???

HOVNO !!! CO MA TA P...CA NA SEBE !!!, ci ma cierne pradlo alebo ruzove, ci ma kozuch za 20 alebo za 30 litrov .. Toto dnes hybe svetom .. A ked mas pocit ze NIECO INE JE DOLEZITE - TAK OMYL !!! Ty si ten kto je vedla !!! Najdolezitejsia je PII..A hanychova a jej podobny/ne ..

Kaamo kebyze ju zajtra jebne auto tak bezim po flasku ... Asi si to budem priat - sviatky sa blizia ))
  • 19. októbra 2008 19:07:48 CEST
    "pak by byla sance Ji nas web ukazat jen s malymi obavami o odmitnuti.. mohla by se pak stat patronkou klubu a sporadicky navstevovat sve oddane zboznujici subicky co vy na to?"

Ze ti NASERE )) Promin
  • 19. októbra 2008 18:12:59 CEST
    Bol som si isty ze za tu agatu dostanem bann .. Ta ma prsty fsade )) A nic .. Vyzera ze na mna je KRATKA !!
    • 9 posts
    16. októbra 2008 23:21:57 CEST
    Takých co sú takmer v poriadku je nás tu viac :-). Ale presa len si idem zistiť kto to vlastne je.
  • 16. októbra 2008 22:47:54 CEST
    Joooj - no fasa ze ju aspon dakto nepozna ked uz JE VSADE !!! PII.A . Len si ju kamo prosimta hned nechod najst na Googli ))
    NESTOJI ZA TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MNE VER - MNE A NIKOMU INEMU !!!

PS: Inak som takmer v poriadku ))
    • 9 posts
    16. októbra 2008 21:41:50 CEST
    Kto to vlastne ta Agáta je? Asi nie ta z Paneláku.
  • 16. októbra 2008 20:32:19 CEST
    agata JE PII......A !!! A je este OVELA VACSIA len uz neviem jak to napisat .. Bolo by fajn keby ZD.CH.A

To uz aj ta "pariska" je lepsia .. Ta aspon lubi zvieratka ))) a nechodi nimi ovesana
  • 16. októbra 2008 20:16:05 CEST
    ze ti vubec odpisujem..takato netolerancia kde sa berie na nete..nenavidis celberity, ty kdomaji jiny nazor.. ja o Paris Hilton rekl, ze je celebrita.. to je jedno jestli ji povazuju ja za ni nebo ne.. protoze nakonec o ni se tady nebavime..a Agata je aspon v CR celebrita urcite tiez, ci Ju za nu povazujes ty alebo nie,to na tom nic nezmeni. Dalsom na dominu.skpar peknych albumov a nasielsom tu aj par rozumnych znamych,ktori nie vo vsetkom suhlasia , ale toleruju a debata s nimi mi nieco prinesie,pretoze som otvoreny... nazorom, nie ponauceniam. Mam tu co robit kazdopadne. Co sa tyka tejto diskusie, ak nechces zakladat Jej fanklub, tak nam to aspon nezakazuj. Diky za pochopenie.
    • 9 posts
    16. októbra 2008 16:37:08 CEST
    Či chceme alebo nie aj take sliepky ako Paris celebrity sú. Vďaka médiám a ľuďom a nie vďaka sebe. Ale s tým nič neurobíme.
    • 5 posts
    16. októbra 2008 15:43:48 CEST
    Ked si precitas poriadne co som napisal v prispevku, tak nikde tam nepisu, ze to je poucka, len to, co ja nepovazujem za celebrity, ..ale na druhu stranu to vypoveda aj nieco o tebe, ked si myslis, ze Paris Hilton a jej podobne su velke celebrity. Potom sa necudujem, ze rozmaznane decko povazujes za dominu, alebo dominantnu osobu. To co ony predvadzaju nema s dominanciou nic spolocne, mal by si radsej odist z tychto stránek a zalozit ine, na oslavu hydiny, tieto stranky nie su pre teba podla vsetkeho, este si ne nedorastol.