Forums » Nekategorizováno

fanklub Agaty

• 8. októbra 2008 10:54:50 CEST
    pocuj, ked pojdes na prehliadku takej firmy ako je K_CERO, tiez budes kazdej z tych modeliek zakladat fanklub?
    • 8 posts
    8. októbra 2008 7:29:50 CEST
    Ahoj no musim teda fakt napisat ze som to Agata H domina hodil do googlu a naslo mi taku mladunku pipku.. no ateda fakt neviem moc ma na nej nist moc nepritahuje..
    • 2 posts
    8. októbra 2008 7:06:40 CEST
    Ked ta pritahuje image rozmaznaneho decka tak y som to pochopila ale ty zjavne nevies preco prave ona :-)
  • 8. októbra 2008 1:03:42 CEST
    halloooo najde sa tu niekto okrem mna a robi27,kto by im to vedel vysvetlit? lebo ak nie,ziadny fanklub nema sancu

aj ked switchujucej female sa to vysvetlovat fakt neoplati.. :P Agata je proste uzasna
    • 2 posts
    7. októbra 2008 21:30:04 CEST
    Beriem ze tu na teba par ludi vyskocilo viac ako mohlo ale to nic nemeni na tom ze tiez nechapem preco prave Agata :-) Skus nam k tomu prosim nieco povedat zo svojej strany.
  • 7. októbra 2008 20:02:09 CEST
    tak sorry korsiniho..ja som inteligenciu nesudil.. ale Ty si si tam toslovo inteligentne dosadil :) ..takze si z toho vyviazol dobre a ja sa Ti musim ospravedlnit.. ajked na druhej strane.. ked nepoznas tak sa asi do fanklubu nepridas a neviem naco to riesis..a tiez kdo nepozna Agatu H a chodi na dominu.. tak to ja zas nechapem.. vid prispevok robi27,ktory hned vedel o com hovorim. A ked este stale Ta to zaujima, tak skus google, seznam.cz ..pretoze je Ceska Ti mozno pomoze viac..ale to by si musel viac uvazovat ako pisat.. octor,neviem ci mam reagovat aby som ho este nepodrazdil viac.. ale co si niekto mysli to je fajn na nete :) je nas viac a myslime si kazdy svoje.. diktatore :)
  • 7. októbra 2008 15:09:37 CEST
    ja by som to az tak neodstavoval. ono keby nam crowlie aspon vysvetlil preco by prave agata mala ma fanklub tak to moze predsa riesit aj tu dalej.

Lenze ked nam nic neposkytne tak ja neviem teda na co jej je fanklub. To mozem potom aj ja navrhnut aby sme zalozili fanclub janka kopacku z trstenej...( a aby som predisiel burlivej debate o trstenej, je to krasna dedina ci mesto ci co )

tak teda prosim crowlieho aby nam ozrejmi preco by chcel prave fanclub agatky
    • 5 posts
    7. októbra 2008 11:05:53 CEST
    Hej Octor byva impulzivnejsi, len ked si vsimnes, tak prvy, kto tu zacal nevhodne reagovat, bol crowlie .....a je pravda , ze na zboznovanie nejakej zeny si moze vytvorit stranku ....a tam sa moze vysantit do aleluja
  • 7. októbra 2008 10:13:33 CEST
    Šlo by to napsat i slušněji,ale jak tě tak sleduji, to zřejmě neumíš. Kdo vůbec jsi, že s každým jednáš tak, jako kdyby jsi snědl všechnu moudrost světa ?!
  • 7. októbra 2008 8:19:19 CEST
    Myslím si,že Domina.sk nie je miesto na organizovanie fan klubov.Kludne si vytvor svoju web stránku a tam si rýp,do koho chceš,Ty"inteligente".Toto tu nemá čo hladať.
  • 7. októbra 2008 7:48:07 CEST
    no ok, vsak ale som sa normalne spytal kto to je. nakolko mi nie ste ochotny na to odpovedat nemam ani len sancu podielat sa, keby som aj hned chcel...

a co do inteligencie...nesud o com nevies
    • 5 posts
    7. októbra 2008 7:07:57 CEST
    Pokial je to ta Hanychova, ..co je na nej dominantne?
  • 6. októbra 2008 23:52:32 CEST
    mozno nerozumies cestine:
    meli by to byt vsechno inteligentni lide,kteri by se aktivne podileli na tvorbe obsahu a prispivali novymi napady...
    Ty ani nevies,kto to je, ani sa nechces podielat a ani.. a uz viac reagovat nebudem, lebo o Tebe to tu nieje
  • 6. októbra 2008 20:38:40 CEST
    hm, nevidim tu nikde ze by si to konkretne adresoval...

a vobec, slusne som sa opytal, je na tom nieco co by ti davalo dovod na to aby si tu skakal ako besna zaba?
  • 6. októbra 2008 19:25:17 CEST
    vyborne..zatial sme dvaja :) ..who else?
  • 6. októbra 2008 19:21:32 CEST
    korsinho : preco ty reagujes? Tebe urcite ta vyzva nebola
  • 6. októbra 2008 0:46:13 CEST
    Naprosto souhlasím a rád se stanu členem. Slečna Agáta je symbolem mladé panovačné ženy a u ní, více než u ostatních podobných dam věřím tomu, že je možné i setkání s ní-my v roli subíků a normálně s ní nejen o tomto pohovořit.. Držím tomuto nápadu palce!
  • 5. októbra 2008 20:34:27 CEST
    @jesika
    ak ju mas ako sucku tak ta urcite prideme so Zairuskou kuknut:))
    @mrkay
    fajn, a preco by mala mat fanclub? je sice celkom k svetu ale...no co ja viem...
  • 4. októbra 2008 23:24:29 CEST
    Stejně tak jako náš had v práci..... Crowlie nejspíš myslí Agátu Hanychovou

http://www.agata-hanychova.cz/
  • 4. októbra 2008 22:05:42 CEST
    Moje psice je Agáta :-)
  • 4. októbra 2008 20:16:25 CEST
    a kto no haja zeleneho je ta agata?