Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 2. januára 2010 4:32:12 CET
    Myslím, že veta, ktorá by si najviac zaslúžila zdôrazniť je "vzorec na tieto veci neexistuje"... a možno aj basta fidli, to je tiež dosť výstižné...
    Kto nepochopil, pardón...snaha bola
  • 2. januára 2010 4:04:43 CET
    alex.
    ...kde si vycital, ze si myslim, ze mi niekto nieco upiera?...len som sa pytala...zaujimalo ma mozne vysvetlenie konkretnej situacie, nic viac...ani nemam dojem, ze by som niekoho za nieco odsudzovala....vzorec na tieto veci neexistuje...a v poslednej vete ti zrejme chyba otaznik...ale nechapem, na zaklade coho sa ma toto pytas, ak to teda mala byt otazka...hmm...ale s neistotou v tomto smere rozhodne problem nemam...

rainelor
    ...rai, yasná páka...ale šak vies...v mojom pripade davam medzi pojmy partner a subík znamienko rovnosti...

Asdareel
    ...pytala som sa na plnohodnotny partnersky vztah, toto sa mi ako vysvetlenie nezda...ale sama som na nic lepsie neprisla...:)))

all
    ...a tá zdrobnenina sa mi páči a basta...basta fidli... ...:)))

... ...
  • 31. decembra 2009 9:59:40 CET
    Nikto tu nikomu predsa neupiera právo na sex zo subičaťom ( fakt vydarené, také sladko infantilné ) je to jeho/jej voľba, sexom sa však môže a nemusí veľa pokaziť, domint/a môže stratiť svoju psychickú prevahu ( fluidum ), práve preto má mnoho domin viac ako jedného "partnera", vedia si to rozdeliť, preto ešte nemusia byť promiskuitné ( týmto nikoho neodsudzujem, niektorý holt potrebujú viac lásky ako iný ).
    To ak si celoživotný partneri spestria sexualny život BDSM hrami značí, že majú veľmi tolerantný "vydarený" vzťah, BDSM však znamená predsa len o niečo viac, ale koľko ludí, toľko chutí, každému vyhovuje niečo iné.

Sú taký ktorý prešli od lásky ku BDSM ale je zopár takých ktorý začali s BDSM a až neskôr našli aj lásku.
    Niekedy, najmä na začiatku je ťažké odeliť pocity ktoré sprevádzajú fyzickú a pocity ktoré sprevádzajú duševnú lásku.

Mahdys, nič v zlom, nie že sa prosím urazíš, to by ma mrzelo ale si si ešte stále istá svojou dominantnou BDSM orientáciou.
  • 31. decembra 2009 8:59:37 CET
    a preco sex so subicatom???....tak ono to podla mna znie dost "infantilne"...
    tak neviem ako vy, ale ja mavam sex s partnerom
  • 30. decembra 2009 23:27:48 CET
    Nevím, co je tak ponižující na sexu se subíčkem. Z mého pohledu mě napadají dvě možná vysvětlení: 1) mnoho dominantních žen chápe subíčka jako muže nikoliv eroticky, nýbrž i společensky submisivního - tedy jako jedince který není hoden mít s nimi plnohodnotný partnerský vztah a může jim jenom sloužit. A 2) Dominantní ženy mechanicky přejímají postoje profi scény, která má podstatně účinnější propagandu a marketing, než scéna amatérská.
  • 30. decembra 2009 23:03:35 CET
    ...chyo....a vidíš to?...badám na sebe šelibársyaké novotiny...nakoniec mi začne chutiť aj španielska torta, a to bude teprv tragedie......
  • 30. decembra 2009 21:55:24 CET
    domča...subiček.....si zmenila slovník???
  • 30. decembra 2009 12:54:24 CET
    ...neľakaj sa, chyba nie je na strane prijímateľa...
  • 30. decembra 2009 12:51:20 CET
    ...ja viem, ze to tak je...len nechapem...co je pre ne na tom sexe so subíčkom take ponizujuce?...nie je to len neschopnost plne si uzit vlastnu sexualitu, prejav nejakej vnutornej ne(seba)istoty alebo strachu, ze sa v jeho ociach zmenia na "objekt"? ...tak opravte ma, nech sa nejaka domča vyjadri, ze v com to je...lebo okrem puritanskych stereotypov v mysleni mi dnes na um nic neprichodi...hmm...ak teda vravime o pripade partnerskeho spoluzitia (to ostatne chapem, toto nie)...

..a yo...nech zije tantra...xixi...

... ...
  • 29. decembra 2009 11:05:13 CET
    Tak to jsi vystihla. I když jsem na Slovensku osm let studoval, mám tam rodinu, přátele, tak některým větám, i jednoduchým, vůbec nerozumím. Že bych už zapomněl na tak krásný jazyk jakým slovenština aspoň pro mě osobně skutečně je?
  • 26. decembra 2009 18:41:04 CET
    Existujú vzťahy kde je láska a neexistuje dohoda ani stopka to mi ver. A nie je to vo filme aj kedˇje to aj na filme. A profidominy a všetko profi a za prachy Raz sa mi jedna akože suba z tejto stránky núkala za sponzorské a nemala ani potuchy o čom hovorí. Možno sa tu spozná a týmto ju pozdravujem. Chlapi len hľadajte určite nájdete aj keď tu asi nie.
  • 26. decembra 2009 15:30:52 CET
    ...ako jazykový korektor...

... ...
  • 26. decembra 2009 11:23:23 CET
    Je tu však ešte oblasť akéhosi ultra BDSM kde je dovolené všetko a submisívneho jedinca uspokojuje ak je s ním robené čokoľvek ( aj keď u mnohých je to len fantázia, taktiež forma uspokojenia, preto máme tak radi knihy ) a on nesmie ani len namietnuť, niekedy nexistuje ani len dohoda.
    Do istej miery sa to dá pochopiť, sám viem, že práve to neznáme je najvzrušujúcejšie a stereotyp je začiatok konca, čo by naznačovalo, že by to bol dobrý predpoklad vzťahu, ibaže osobne som sa s nikým takým zatiaľ nestretol, okrem literárnych a filmových postáv, ale sám mám toho pred sebou ešte veľa a mnohé na mňa ešte čaká, tak nech sa prosím vyjadria ďalší, osobne a nielen mňa to veľmi zaujíma
  • 26. decembra 2009 10:59:46 CET
    Tak vies ludska hlupost nema hranic tak isto dominantna osoba musi citit zodpovednost voci submisovi ved jej dava dusu dovoli je so sebou manypulovat a tak isto submisiv musi vediet konu tu moc dava ci ta dotycna osoba za to stoji vazi si toho ak nie tak je to len neuplny zazitok podla mna ak dominantna osoba pozrie na submisiva a sa uz na tolko poznaju,ze ani rozkaz nieje nutny ide len o to,ako to kto vnima a platene dominy,len znechucuju to krasne odovzdanie sa jeden druhemu a robia si stoho biznys a psichycky nicia ludi robia si snich otrokov o to ide,ale je rozdiel byt otrok lasky a otrokom materialnym co profidomi robia,robia si zludi stabilny prijem je to,ako ked daju zadarmo vam herojin tri davky,ale potom sa stoho nevymotate a diler kasle na vas zivot chces zaplat tak ich mozno prirovnat k nim a v niektorom state je za to trest smrti :),ale aj v mynulosti ich za to palili a nazivali bozorky mohlo by sa to obnovit ja by som bol za:)
  • 26. decembra 2009 10:21:08 CET
    Oblasť BDSM rovnako ako aj bežný intímny vzťah je záležitosť čisto individualna a ojedinelá pre daný konkrétny pár, platí KOĽKO ĽUDÍ TOĽKO CHUTÍ,
    je ale smutné, že aj BDSM dokážu mnohý len tak zaškatulkovať a tak existuje
    Dominant - ten čo smie všetko
    Submisív - nemá nárok na nič
    Toto delenie je však len ORIENTAČNÉ pre tých čo ešte len začínajú do BDSM prenikať a až postupne s naberaním skúsenosti svoj náhľad rozširujú.
    BDSM je pre mnohých záležitosť celoživotná a človek má len jeden život na to aby sa poučil zo svojich chýb a je len na ňom ako sa ku veci postavý a akým smerom sa uberie.
    Nikto netvrdí, že ak sa tento vzťah nevydaril, nemôže to byť v inom lepšie, bohužial človek to nezistí, kým to nevyskúša a nalejme si čistého vína, je to fakt len štastie natrafiť na niekoho kto mi totalne sadne, inak zostáva len do vzťahu maximalne maximalne investovať a toho druhého pochopiť s maximalnou dávkou tolerancie, kde inde to platí viac ako v BDSM, že protiklady sa priťahujú.

V riadkoch som sa vyhol vzťahom založeným na báze promiskuity, to je iná kapitola, vraví sa, že v živote sa má skúsiť "všetko" je to v našej ľudskej náture objavovať nepoznené a nájsť si partnera ktorý všetko vie, všetko videl, všade bol, a predstavuje najlepší genetický potencial,
    to ale nevylučuje aby to všetko partneri objavovali spolu, pokiaľ sú ku sebe dostatočne otvorený a tolerantný,
    lenže je nás na svete priveľa a tak málo možností na nápravu a holt niektorý sú príliš prieberčivý, je to totiž vždy pohodlnejšie, ako si dať tú námahu,
    to všetko je zároveň ovplyvňované psychyckým stavom, možnosťami človeka a nepríjemnými životnými skúsenosťami.

Mnohé páry berú BDSM len ako akési spestrenie a sú ochotný sa nechať skrotiť len v "sexualnej" oblasti, niektorý ortodoxný to kritizujú a pokladajú to za zradu princípov BDSM, čo považujem do istej miery za hlúpy predsudok.
    Pokiaľ je však niekto ochotný, žiť celý život "dobrovolne" ( zvolil som uvodzovky ) v pozícii submisívneho jedinca, ktorému vyhovuje, že je s ním zametané a zaobchádzané ako s handrou, je to stále jeho voľba a nikto nemá nárok to odsudzovať.
    Odsúdenia hodné to je, ak sa to deje nedobrovolne, domáce násilie a šikana je rozšírenejšie než si mnohý dokážu, chcú priznať a práve tu býva základ pre vznik submisivity alebo nesprávnej "dominancie".
  • 26. decembra 2009 3:22:37 CET
    Ako d/s ,ale smutne je,ze zeny ,ako dominantne si maloktore vazia co im,ako mi subici davame beru nas za nic,ale beznas by bohinmi neboli a ,zena co potrebuje viac takych je pre mna zakomplexsovana ,zena ktora si len povzbudzuje svoju zakomplexsovanost inteligentnej a rozumnej ,zene staci jeden subik sktorim preziva to po com tuzi jej skryte predstavi a tuzbi a vie,ako si ziskat ho a tym,ze vyjadruje svoju dominanciu tymaby jej za to platili je smutne a ponizujuce a sebecke s jej strany,lebo inteligentna a dominantna,zena nepotrebuje prijem so subikou mozno so zaciatku ,kym sa spoznava a ty co za to platia ju,len ucia na to a chcu si kupit nieco co sa kupit,neda a taka ,zena co na to skoci je hlupa a najivna a tak sa aj stym spaja pekna,ale hlupa,lebo snou partnersky vstah nieje mozny je prilis sebecka,aby pochopila druheho a co je horsie nez zit z hlupakom co vidi len seba a parohy tych by sa nikdy nezbavil,lebo si nestoji za svojim a meni nazori z dna na den tak tie dominy nie obdivujem,ale lutujem,ze s nimy nik nedokaze zit a cest,zenam co maju svojich partneroch a su verne hoci ich radi tyraju,ale v konecnom dosledku miluju a neverou a druhym subikom nerania ,lebo psichika cloveka je krechka a niektore ,zeny sa radi zahravaju snou a neodsuzujem ak je ,zena perverzna paci sa jej po styroch ,ak chodi prosi,ae zaklad je vernost a ak to ta ,zena nedokaze apceptovat je to atrapa a hanba zenskeho pohlavia a taku osobu nazyvat Pani je dost ubohe asi tak k tym profidominam
  • 24. decembra 2009 15:45:22 CET
    Madonna ty si to vyjadrila pravdivo a bez kecov. Bez lásky je to nemožné. Subinka musí milovať svojho pána až za hrob a pán ju miluje aj keď by akože nemusel. Ako je to u dominy a subíka to sa ma netýka a nerozumiem tomu a ani nechcem. A bdsm bez sexu je pre impotentov. Tak a teraz ma zožerte. A skoro som zabudol šťastné a veselé sviatky
  • 24. decembra 2009 14:36:26 CET
    Je to opravdu tak, několikrát mi mé dominantní známé řekly, že by se submisivním partnerem nemohly mít sex, že Ds vztah musí být bez sexu a to i v případě, že by byl jejich životním partnerem. Zeptal jsem se jich tedy, zda samy si přejí žít život bez sexu, zda nemají žádné sexuální potřeby a touhy. Odpověděly mi, že samozřejmě mají, ale sexuální kontakt že mají jedině s milencem, který není jejich subíkem, že milovat se se subíkem by bylo pod jejich důstojnost.
    Bohužel podobný přístup má i například Elise Suttonová, která výslovně doporučuje, aby žena přestala mít se svým partnerem koitální sex v okamžiku, kdy se stane vůči němu dominantní a měla místo toho milence. Z mého pohledu se jedná o totální a naprosto nepřijatelnou deformaci partnerských vztahů v jejich vlastních základech.
  • 24. decembra 2009 3:56:07 CET
    ...pekne forum...konecne zas aj nieco, co sa tu da citat bez pocitov odporu a hnusu k prispievatelom....

...malaDomina, Asdareel ma pravdu...a je to v tom jednom zo zakladnych rozdielov medzi maledom a femdom...aspon sa mi tak vidi...a mozno to vychadza aj z cohosi, co by sa dalo nazvat kulturne podmienenym postojom pohlavi voči sebe samym a v rozdielnom vnimani vlastnej dostojnosti...aj ked, ked som sa teraz zamyslela, tak to neplati absolutne, ale podla mna vo velkej vacsine urcite...hra tam rolu isty muzsky machizmus, zenska cudnost...co sa v tradicnej spolocnosti, vnimanej z hladiska zidovsko-krestanskej tradicie a moralnych hodnot v nasom geografickom prostredi, da chapat ako nieco, co jednotlivym pohlaviam pridava na "cene"...a v podstate to mozno vnimat aj v beznom zivote...ak ma muz strnast mileniek, tak je borec...no ak ma strnast milencov zena, hned je kurva...noo...a ja by som tie korene koitalneho spajania ci nespajania v D/s vztahu hladala urcite aj tu...ze to tam tak niekde drieme kdesi v nas...ze domina si svoj (sub)objekt potyra, obmedzi ci odoprie mu pozitky a aktivity, ktore by ho za normalnych okolnosti robili "skutocnym" (vsimnite si uvodzovky, prosim) muzom...kdezto v pripade maledom to zneuctenie a ponizenie vychadza z principu opacneho...ale vravim, uvedomujem si, ze toto je zjednodusene a neuplne...len proste...na tom cosi je, nie?....mi to tak napadlo...
    ...a taketo tradicne stereotypy, podla mojho nazoru, dost okliestuju to, co by inak mohlo byt ovela krajsie...ze profidomina neposkytuje svojim klientom sex sa mi zda normalne, rovnako ako to, ak ho poskytuje...v pripade D/s medzi dvomi jedincami, ktorych vztah nie je vyhradne len o BDSM, sa mi to ale zda...no, povedzme, trosku...nie podla mojho gusta...:))...a pekne to napisal Atame...laska a bdsm kracaju ruka v ruke...aspon teda pre mna urcite...aj ked mozno by som skratku BDSM v tomto pripade nahradila tou druhou - D/s...hmm...noo...ja vzdy vzdy vravim, ze cim viac mi moze byt milovny muz, ako subíčkom?...nicim...je to jednoducho vrchol súznenia...no a to si bez lasky neviem predstavit...

...taak, som sa odreagovala v bezsennej noci...

......
  • 22. decembra 2009 12:59:29 CET
    Ja myslim, ze som cital fora pozorne, a neprislo mi to ako - ze sa niekto nevie vyjadrit, ale skor ako - ze sa tu ludia velmi premyslene a zakerne hadaju - kto je vacsi kral na pieskovisku, v niektorych forach.. inak dik za normalnu odpoved - aj ked neodpovedal si presne na moju otazku..
  • 22. decembra 2009 8:50:51 CET
    Ano, téma je zajímavé. A myslím že se dotýká mnoha lidiček s BDSM orientací. Jinak většina ostatních témat je podle mého soudu taky zajímavých k diskusi, jen holt se "občas" vyjadřují Ti co se neumí vyjádřit, nebo jen pletou páté přes deváté, a než se prokoušeš k nějakému rozumnému příspěvku, jednoduše Tě to přestane bavit a nabydeš dojem že to téma je OUT. Opak často ale bývá pravdou...
  • 21. decembra 2009 2:42:14 CET
    toto forum vypada uz lepsie, aj ked, laska...co to vlastne je ?
  • 20. decembra 2009 21:51:01 CET
    Samozrejme že je tam velka laska a obrovska...................
  • 20. decembra 2009 20:47:23 CET
    Heh, no tak to potom dakujem Bohu za moj adaptabilny nedostatok informacii :-o
  • 20. decembra 2009 9:55:15 CET
    Děkuji mnohokráte Madam Budu rád, když mé krátké zamyšlení někomu něco dá, já k takovému došel jen díky tomu co skutečně prožívám. Učím se chápat sebe a své nitro, Královnu a její pocity a potřeby ...