Forums » Nekategorizováno

Virtualny vycvik - môže uspokojiť ?

• 13. decembra 2010 15:04:32 CET
    Poznáte to..:) hladám Submisívnu otrokynu,.. na online posluchanie, plnenie rozkasov,... pravidelne hlasenia a dokomentaciu uloh (aby som si spestril svoj inak normálny život)ak sa osvecis necham si ta nadalej,.... môže to takto nalňať dvoch ludí ....najde sa tkých pár :)?
  • 24. marca 2011 15:29:31 CET
    Absolutne suhlasim s tvojim nazorom. Ja ako dominantna osoba necitim vôbec nic, ani rozkoš, ani nadvladu, ak robim tzv. výcvik cez net, prip. telefonicky. Pripada mi to absurdne. Potrebujem citit "človečinu".
  • 23. marca 2011 23:57:05 CET
    samozrejmne souhlasim ze pokud maji delsi vztah a v realnu pokud jsou si pak vzdaleni souhlasim ze to muze nekoho castecne uspokojit
  • 23. marca 2011 16:17:53 CET
    no, ale tu bola rec o niecom inom.. ak zazivaju aj real, tak je to normalny doplnok
  • 23. marca 2011 14:34:53 CET
    Virtualni vycvik muze castecne uspokojit.
    Znaji li se ONI osobne a zazivaji i realno pak si myslim ze ano :-)
  • 23. marca 2011 12:52:10 CET
    mozno nam tu nastupuje nova digitech generacia, ktorej staci vona klavesnice :))
    ale zas treba brat do uvahy aj to, ze o virtualny vycvik maju zaujem predovsetkym zacinajuci a neskuseni akteri.. a myslim, ze je to vo vacsine pripadov len zaciatok, aj ked sa vo virtualnych vztahoch neorientujem a mozno su jedinci praktizujuci ho roky bez vykrocenia z tiena, no iste ich bude minimum
  • 23. marca 2011 8:54:08 CET
    myslim si ze virtualni vycvik z meho pohledu z pohledu subinky ,je o nicem ,pokud necitim nad sebou nadvladu ,bezmoc a ponizeni ,proste tu osobu u me fyzicky ,Panecek mi musi vonet a chutnat ,musim jeho zivocisne teplo citit ,musim citit jak se ve me perou emoce vzruseni ,napeti s toho co prijde ,obavy ,naznak zdraveho strachu atd..,jinak neni me telo vzrusene na tolik,aby timto zpusobem dostal vycvik ucelu ,nejde ani nuceny orgasmus a nic podobneho ,tresty at fyzicke ci psychicke ,ci pozicni ,jakekoliv si sama nedelam ,tudiz virtualni vycvik je pro me jako pro submisivni osobu ,nesmyslny ,jeste pokud jsem vzdorovita a mam problemy s poslusnosti ,tak na dalku virtualni vycvik je absurdni
  • 22. marca 2011 13:34:26 CET
    alebo maju strach
  • 21. marca 2011 14:17:00 CET
    ked necitim dych toho druheho,mam pocit ze lizem med cez sklo
  • 18. marca 2011 21:37:05 CET
    Teoreticky může, ale mě to nic neříká. Když už nic jiného, tak to postrádá intenzitu. Stejně jako je velký rozdíl mezi tím svázat se sám a být svázán někým jiným.
  • 17. marca 2011 13:30:24 CET
    virtualny vycvik, to aby sičlovek robil sam sebe dobre.........nanič
  • 3. marca 2011 10:47:00 CET
    přelinkuju sem s dovolením svůj názor k tématu, publikovaný jinde:

http://www.fem-dom.cz/redakce/index.php?xuser=&lanG=cs&slozka=26490&xsekce=26542&clanek=26820
  • 12. februára 2011 21:24:27 CET
    Odpoved na otazku v teme a pociatocny prispevok je ANO.

Nejaky extremista by mohol dokonca povedat, ze je to ta najcistejsia forma, lebo je to hole psycho a ziadne fyzicno. :))) Ze ide o cisty suboj voli. Urcite existuju dom ktorich fascinuje, ze ich poslucha na slovo niekto tisice km daleko a urcite su sub ktori su v siedmom nebi prave z toho.
    Nie kazdy potrebuje ten telesny aspekt v tej ci onej miere.

Kedysi davno som sa bavil s babou, ktora ficala na tom, ze jej niekto na dialku (email, IRC, skype ani kameri este neboli:)) riadil bezny kazdodenny zivot. Take veci ako, co si ma dnes obliect, ake jedlo si ma vybrat v jedalni, aku knihu ma citat, co ma pozerat vc TV, co a kolko ma vypit na diskoteke atd.. Na druhej strane musel byt zas niekto kto fical na tom ze ju diriguje a tesili ho jej reporty.
    Neslo tam o ziadnu nahotu ani nic sexualne v klasickom zmysle.
    Kolko ludi tolko chuti. Stale vravim ze len preto ze ja si to neviem predstavit, ze to nedokazem, alebo ze to nie je nic pre mna este neznamena ze to neexistuje, ze to je blbost, ze to nie je spravne.
    ANO verim, ze existuju dom a sub ktorych dokaze naplnat virtualny vztah a nie je to pre nich len z nudze cnost.
  • 12. februára 2011 16:32:28 CET
    osobne virtutalny ci telefonicky výcvik považujem za "lizanie medu cez sklo"
    • 8 posts
    20. januára 2011 13:29:32 CET
    dnes mi dala jedna madam zaujimavu ulohu.Musel som si strcit do dierky kovovu lyzicku a potom zapalit sviecku a zohrievat tu lyzicku az kym som to vydrzal.Co Vy nato?
  • 11. januára 2011 20:30:54 CET
    Ja som s malej dediny dosť často nemam čas tulať sa po meste a hladať nieaku dominu najblišiu by som našiel asi v PO to je odomna asi 30km mam doma net tak prečo by som nesksil aj virtualny vicvik viem že real je real ale ked to ras nejde tak to proste nejde doma som si stiahol taky program vola sa Alexandra http://www.neposlusna-slecna.net/ a hladam niečo lepšie k tejto hre potrebujete vela pomôcok a tolko ich nemam keby dakto vedel tak dajde aj mne vedieť.
  • 10. januára 2011 23:14:10 CET
    Webka internetovy vycvik je blbost,mam za eura pozerat na webke krasnu zenu a nic stoho pohladit polubkat atd atd ,,alebo urob to to to inac dostanes vyprask a od koho a kto to rozkazuje
  • 8. januára 2011 22:27:49 CET
    ...podla mňa vedia čo chcú, inak by ich pojem BDSM, či D/S, či praktiky ani vo sne nenapadoli.
    A nie sú to ani IH (internetový honiči) :) Tí len čítajú, pozerajú videa či fotky... "vanilkoví bezškodníci"
    Virtualisti sú podľa mňa ľudia, ktorí vedia čo chcú, objavujú či je to to práve, čo im vnútorne chýba, ale majú strach. Strach, či obavu so stretnutia so skúseným protajškom, strach z toho čo sa bude diať, strach z reakcie okolia... Zvačsa po virtuálnych výcvikoch nasledujú reálne stretnutia... stačí si všimnúť profily niektorých ludí tu na domine, či na xBDSM ;) najčastejšie ide mladých ľudí okolo 20tky.. Najskôr hľadajú virtuálny výcvik a po čase už majú uvedené, že hľadajú reálny vzťah...
  • 8. januára 2011 21:46:40 CET
    virtualny vycvik bez toho aby sa partneri poznali je len onania pri PC alebo mobile. Ale pokial partneri su na nejaky cas odluceni tak to moze byt prijemna nahrazka, ale vzdy len nahrazka.
  • 8. januára 2011 21:44:03 CET
    Tiež si myslím, že virtuálny výcvik má iba málo spoločné s BDSM.
    Páči sa mi síce poslúchať, ale cez internet, kde nedostanem spätnú väzbu v podobe pohladenia, bozkov, či výprasku na zadoček je uspokojenie nedostatočné. V BDSM ide podľa mňa najmä o psychické uspokojenie a to sa bez Pánovej ruky pocítiť nedá.
    Nič v zlom, ale myslím, že tí, čo toto praktizujú, nevedia poriadne, čo chcú...
  • 8. januára 2011 16:14:07 CET
    otestovať sa na začiatku ,(nik sa predsa nenarodil tým , že hned o sebe vedel po tejto stránke všetko )ale zotrvávať tam ?nie . tiež som to skúšal , ale velmi rýchlo ma to pretalo baviť.neodsudzujem to ,ak sa chce niekto hrať nech sa hrá . To čo tu šplechol , ale "kolega" predomnou ,že sme vadní ,bo je to len zábava :) no neviem priatelu , kto z nás je tu viac vadní:))
  • 4. januára 2011 15:25:44 CET
    Určite nie...keď som subinka musím byť kontrolovaná, potrestaná prípadne odmenená osobne..potrebujem cítiť svojho Pána..
    a ak naopak ? tiež zbytočne hovoriť .. potrebujem si otroka skontrolovať ,proste nebudem čumieť na nejakú sprostú webkameru ako nejaký 14 ročné dievčatko a vzrušovať sa na obraze, že jééj on je holý a poslúcha ma..Vždy budem za osobný kontakt.
    • 2 posts
    2. januára 2011 15:53:05 CET
    Virtuálni výcvik je oničom, pokiaľ nemôžem subinku priamo kontrolovať, nevidím jej reakcie, nemôžem potrestať, objať či pohladiť ;) Osobný kontakt je vždy najdôležitejší...
  • 30. decembra 2010 5:54:36 CET
    tvoja reakcia ma velmi prekvapila.. co tu na tychto strankach robis?
    • 5 posts
    29. decembra 2010 20:15:46 CET
    ..predstav si, ze existuju aj dominantni aj submisivni, a dokonca aj v takych vztahoch ziju, nie je to iba rozpravka
    • 8 posts
    25. decembra 2010 21:52:23 CET
    Vy ste tu neaky vadny,ved vsekto je to iba zabava,myslite ze exzistuje niekto naozaj ako sub alebo dom?