Forums » Nekategorizováno

BDSM PARTY - EXTRA

• 2. februára 2011 14:14:20 CET
    V com su party moje party vynimocne:

- party sa kona v uzavretom prenajatom priestore bez casnikov, personalu, beznych ludi z ulice /cumilov/, nie v kaviarni!
    - organizujem party s dresscodom,t.j.latex,lak,koza ako povinny odev /priestor na prezlecenie bude samozrejme k dispozicii pre damy i panov oddelene/, ale aj v civile pre
    hanblivejsich...v roznych datumoch pravdaze!
    - minimalne tretinu pritomnych budu tvorit damy /ci uz dominantne alebo submisivne/, nie 20 chlapov a 2 slecny...
    - Po prezleceni do dresscode Vam bude pripnuta menovka s pseudonymom podla Vasho nicku na domine.sk alebo azete.sk s prislusnymi sipkami podla zamerania sub/dom/switch.
    - v cene vstupneho poplatku 25 eur je: studeny bufet a napoje alko/nealko, maly BDSM program, clenstvo v klube, takze na kazdej dalsej party mate 25-percentnu zlavu, moznost
    absolvovat kratke lekcie v oddelenom priestore ihned na party, sanca spoznat podobne orientovanych ludi diskretne a pobavit sa:-)
    - V pripade vysokeho zaujmu bude Vaša účasť rozdelena do viacerych podujati podla priestorovych moznosti, pohlavia a hlavne BDSM preferencii.
    - Pre zaujemcov je pripravena BDSM tombola s atraktivnymi cenami.
    - Je zakazane vyhotovovat akekolvek audiovizualne zaznamy alebo fotografie, prist v podnapitom stave alebo pod vplyvom drog, fajcit v priestore party/fajciari mozu fajcit před miestnostou vyhradenou na party/
    - Vybrani ucastnici BDSM Party dostanu najneskor 48 hodin pred zaciatkom podujatia instruktazny email, v ktorom bude elektronika pozvanka s adresou a telefonickym kontaktom na organizatorku.
    - Ak mate zaujem zucastnit sa na spominanej party, poslite mi email na [email protected] a do predmetu emailu napiste: PARTY , kde uvediet svoje BDSM preferencie,pokial ich nemate uvedene v svojom profile na azet.sk alebo domina.sk!!!

S pozdravom, Lady Wanda
  • 24. marca 2011 23:35:37 CET
    pekne tak by to malo byt vsade,nie je clovek clovekom vdaka tomu co ma oblecene obute ake ma auto, ale ake ma srdce
    • 5 posts
    20. marca 2011 8:22:36 CET
    • 13 posts
    15. marca 2011 5:48:29 CET
    V slovenských podmienkach nie je iba "malá skupina" čo sa dokáže stretnúť. Stretávame sa roky. Na stretnutiách ktoré sú úplne verejné (u Zemana, Košice, Žilina), zverejnené s ručením (Mlyn, BB, Žilina ) a súkromné na pozvánky ktoré zúčastnení necítia potrebu zverejňovať a ani následne dokazovať že sa uskutočnili. Už to našťastie nie je nič výnimočné a určite sa nikto nebráni novým nápadom. Veľmi nechápem ani ten konfrontačný tón na tejto stránke. Nikto nemôže počítať s mimoriadnou účasťou na prvom stretnutí najmä ak ho nikto nepozná a dá tam 20€ vstupné. Ak ste sa stretli fajn a držím palce v ďalšej aktivite.
    • 5 posts
    14. marca 2011 23:29:20 CET
    ..dohodnite sa uz konecne :-))))) ...v tomto fore varenne tvrdi, ze je s Wandou, teraz pises, ze je tvoj partner :-) ..a aj v studiu sa daju nafotit normalne fotky, a nie hrane a pre efekt, bez okoliteho sveta. :-) ...no a som naozaj zvedavy, ci sa ukazete 1.4. u Zemana .....a mozte dojst ako chcete, v latexu, kozi, alebo normalne ..zalezi iba na vas. Nas naozaj nezaujima ako sa obliekate, ale zaujima nas, co naozaj ste.
  • 14. marca 2011 23:21:50 CET
    1.)ja a varenne sme partneri,preto striedave reakcie z 2 nickov...na 1 pc
    2.) lady_wanda pisala, ze je to nebyt.priestor a zaroven nie podnik, je to fotostudio a presne tam sa to aj konalo...
    3.) u Zemana sa uvidime...tesime sa:-)
    • 5 posts
    14. marca 2011 23:12:52 CET
    ..neviem ci to znas, ale ked su fotky zo stretnutia, robia sa tak, aby bolo videt aj prostredie kde sa to robilo..len ty si dal ciste studiove fotky ....tych ti na nete najdem kvantum ....aby si pochopil, co myslim, kedze si dal odkaz na azet, pozri si fotky v albume 1111marcela, ma tam fotky zo stretnutia u zemana ...zive, akcne, ziadne hrane a nastavene .....
    • 5 posts
    14. marca 2011 23:08:03 CET
    ..moj nick ma velku vypovednu hodnotu ....na rozdiel od teba ma REALNE pozna vela ludi zo slovenskej BDSM sceny .... ,-) ..a este malicky doplnok ..ked reagujem na wandu, alebo A, vzdy sa na mna pozera nick varenne, ...preco?
    • 5 posts
    14. marca 2011 23:05:52 CET
    ..a najlepsie je.ze sa vzdy na reakciu pozrie a potom ozve niekto iny ako clovek na ktoreho bola reakcia ....varenne, tie nicky, ako wanda, A1 ..to su vsetko tvoje? :)
  • 14. marca 2011 23:04:23 CET
    vzdy sa najdu ludia, ktori z principu vsetko kritizuju, ale i tak je fajn, ze sa v slovenskych podmienkach najde skupina - hoci naozaj mala, ktora sa dokaze stretnut a splnit si sny.... mimochodom, je jedno, aky je datum na novinach, hlavne je, ze foto je prave, a nie ilustracne, alebo ziadne, ako byva zvykom u mnohych tu registrovanych. apropo Corwin11, cely Tvoj profil ma aku vypovednu hodnotu???
    • 5 posts
    14. marca 2011 22:54:35 CET
    mam tu nahodit fotky dnesnych novin? :-) ten album ma podobnu vypovednu hodnotu, ako ked tu pise scorpio68

..pokial sa pozriem,tak tu napisala, ze to rusi a pozve iba svojich "kamaratov" .....tak preco sa tu teraz snazis? ....takych fotiek, co si sem dala najdem na nete vela :-)
  • 14. marca 2011 22:48:18 CET
    ahojte,zucastnila som sa party Lady_Wandy a s dovolenim niektorych ucastnikov pripajam link na fotoalbum z tejto akcie!
    Tesim sa na dalsiu:-)

http://pokec.azet.sk/lady_wanda/fotoalbumy?i9=2d38d13a0488
    • 5 posts
    11. marca 2011 6:23:48 CET
    Este mas moznost ist do Brna kona sa tam Latexove Grad prix len neviem erminy skus pohladat na fore
    • 13 posts
    11. marca 2011 6:04:44 CET
    Prvé čo musíš urobiť je nájsť niekoho kto sa za teba zaručí. Musí to byť niekto koho poznáme. Je to na ochranu všetkých prítomných.
    Za druhé - ak sa prihlási dostatok ľudí, reštaurácia bude uzavretá pre verejnosť. Tým pádom výber oblečenia je fakt na zvážení každého osobne.
    Ak aj nebude uzavreté, priestory hore sú súkromné. Tam bežní návštevníci prístup mať nebudú.
  • 10. marca 2011 23:28:58 CET
    ? je povolený aj priehľadný dymový latex ?
    Prípadne čierne latexové kraťasy s kondomom :

http://www.e-nakupovanie.sk/produkt-5819195-tvarujuce-kratasy/
    http://img.seznamzbozi.cz/direct/iR/importprodukt-orig/88b/88b759a5153792503000addfc80eeace.jpg
    http://shop.mhsexshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=468&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=53
    • 13 posts
    10. marca 2011 10:22:55 CET
    tak ak by si vedel čítať aj iný klub ako tento, uvidel by si že stretnutie bude. Nebude nijaké extra ako toto tu, ale zato bude určite. A keď sa kukneš ešte o jeden klub nižšie, Sklavin s Petrom robia femdom party v Žiline. Ak ťa ale odmietli oni, s najväčšou pravdepodobnosťou ťa odmietneme aj my. Alebo si sa ani neprihlásil? Nechcem ťa krivo obviňovať. Ale nájsť fotku rozbitého chrbta na nete nie je až taký problém.
    • 1 posts
    10. marca 2011 9:32:44 CET
    ja som si už obstaral latexové slipy aj riemanbody ... kde budem sa v nich predvádzať ...
  • 25. februára 2011 8:39:47 CET
    ....

....dajte mu po hube
    ....bite ho palicou
    ....dokopat na zemi
    ....ospliechat hadicou

:-)))
  • 25. februára 2011 7:49:57 CET
    Od prvého uvodného príspevku ani nie príspevku, ale informácie bolo jasné, že :-P to bude
  • 23. februára 2011 20:02:36 CET
    ja som kludny, len sa divim, ze si dovolis polemizovat na temu, ze co bude s chudacikmi, ktori prejavili seriozny zaujem o stretko a dalsie s nim spojene veci... vsak to uz je mimo teba, nemyslis? dakujem za radu!
    • 5 posts
    23. februára 2011 17:55:34 CET
    Ukludni sa. na zaciatok preco by som mal slubit ucast na akcii ktoru organizuje premna neznama osoba. Neprisla sa ani len predstavit na stretko ktore bolo 11.2.2011. Dalej pokial dobre vidim som podporil jej iniciativu tym ze som tu nechal komentar aby nekrityzovali veci ktore sa neudialy. komu co napisala nekomentujem tie spravy som nevidel . ale videl som ako si hubu obtiera o moje verejne stretko a ludi co tam chodia v civile . takze zaleztam odkial si vyliezol aj zkecami ktore tu pises .
    • 5 posts
    22. februára 2011 23:04:24 CET
    ..tak neviem, ale ked citam tvoje a wandine prispevky,a kuknem aj jej prehlasenia na azete, ... najprv mate plno a chybi vam jedna subinka, uz dva dny nato velka katastrofa, potom vam zasa chybaju len dve dominy a uz nikoho nechcete , za dalsie dva dny rusite akciu s tym, ze si to spravite pre "vyvolenych" tj.svojich znamych, a sucasne je nick wanda zruseny( a to vznikol dva tyzdne pred prvou hlaskou tu na domine) a teraz pises, ze tam budu ludia co sa prihlasili zavazne, to mate nejake prehlasenie podla toho ako sa vyspite?
    .... uz som to tu raz napisal, kedze vas problem je, ze chapete bdsm podla toho, ci si niekto oblecie dressćode, alebo nie, tak sa nesmiete cudovat, ze sa vam do mailov hlasili povacsinou len ti IH, ktori sa v zivote neukazu na ziadnom stretnuti.
    No a kedže vacsina realnych ludi zo Slovenska berie BDSM podla toho co citi a nie podla oblecenia, tak sa potom stretavaju na roznych akciach, a vobec sa nedeli na ty v dresscodu a na ty bez, ale vsetci sme ludia BDSM pozitiv. A potom sa nie je co cudovat, ze je dostatok ludi, vsetci sa tam bavia a radi sa potom vracaju, takze sa mozu tie stretka robit pravidelne.
    BDSM nie je tajna sekta, ani zednarska loza, je to len trochu odlisny styl zivota, tak to skuste tak brat a mozno vam realni ludia zacnu chodit na nejake stretnutie.
  • 22. februára 2011 21:47:34 CET
    Pokial viem, Ty si ani neprejavila zaujem o ucast, ostatni tunajsi dopisovatelia detto, takze ti, co ho skutocne mali a boli seriozni, pridu a zabavia sa...na co to teraz riesis a hecujes Scorpia a jemu podobnych na vulgarne vylevy?
    • 13 posts
    22. februára 2011 9:01:02 CET
    a možno a možno a možno. A možno si z nás niekto iba vystrelil. Najskôr nejaký chlap.
  • 22. februára 2011 7:53:53 CET

koľko sa tu vždy nájde múdrych a skúsených ľudí, čo majú plno rečí a dávajú rady viete, som naozaj rada, že keď som robila prvé stretko, bolo to len také ..hm.. málo prezentované, pretože pri toľkých hodnoteniach a rečiach, by ma to tiež prestalo baviť a radšej by som nič nerobila. Možno, že Vanda nehodila flintu do žita a stretko urobí, ale jej len liezla na nervy tieto múdrosti z fóra.
  • 22. februára 2011 5:42:17 CET
    Presne tak, ako začalo, tak aj skončilo.