Forums » Nekategorizováno

BDSM PARTY - EXTRA

• 7. februára 2011 0:31:49 CET
    takze, nic v zlom ak som zase len opisal tu vetu (skopiroval a prilepil 03.02.2011 @ 22:29) ktora tak milo znela
  • 7. februára 2011 0:27:00 CET
    no ved tak ako som pisal ano je, a ved preto som to tu nahodil ze to vyzeralo celkom fajn aj priestorovo ze uz nieco podobne bolo aj ked neviem o presnych zameroch nakolko to malo byt odcivilnene a akcne, a bolo o tom pisane na druhom foore , tiez som sa tym vlastne pytal ze nacom
  • 7. februára 2011 0:24:10 CET
    .......par hodin ako osobny nabytok Lady Wandy a jej rozmarnych kamaratok :)......
  • 7. februára 2011 0:19:21 CET
    nastastie ja ziadny nepotrebujem
  • 7. februára 2011 0:14:59 CET
    nieje to v jednoizbovom byte !!!!
    to len bola taka moja usmevna krupobitka k 40m 2 aj tie mozu byt okresane kludne to moze byt vecsie predsa moze to byt myslena cisto miestnost cpolocenska zase sa nechytajte vsetkeho co niekto usmevne napise, bud ma niekto seriozny zaujem alebo nie
    • 5 posts
    6. februára 2011 20:14:15 CET
    si tu od roku 2006 a nikdy si to nepocul? ..zaujimave ...pretoze sa to tu rozoberalo dost casto ......ale v strucnosti ..niekto si myslel, ze na bdsm sa bude dat vo velkom zarabat .....a proste zistili, ze to az tak velky biznis nieje a nakoniec aj ten podnik zatvorili
  • 6. februára 2011 20:06:34 CET
    Ako si to myslel s tou iniciativou, ze par a restauracia? O tom som nepocul... No i tak je chvalihodne, ked sa niekto rozhodne urobit vo vlastnych priestoroch cosi podobne..Na com to vtedy zlyhalo?
  • 6. februára 2011 20:04:54 CET
    Odkial ste vsetci prisli s informaciou, ze to je 1-izbovy byt? Keby som organizoval cosi podobne, urcite by som si nedoviedol cudzich vsemozne postihnutych a orientovanych ludi do panelaku:) Lady Wandu poznam a som si isty, ze ked sa pre nieco zapali, tak to dotiahne do konca! Akurat vysledok nemusi byt vzdy zaruceny, ale to skor zavisi od toho, akych ludi si pozve, ako sa budu chovat a pod... Aby sa nestalo, ze polovica "subikov" pusti par hodin pred stretnutim do gati a cele pripravy budu zbytocne, chlebicky sa budu vyhadzovat do smeti.... Vazeni, treba si vazit kazdu iniciativu v tomto smere... A pozitivne mysliet... Naco polemizovat nad tym, co to je za priestor, ako vyzera.... Hlavne je, ze sa don diskretne vojde cca 13 chlapov a 7 zien... Ani stoliciek tolko netreba, ked to tu citam, mnohi z vas by iste nepohrdli stravit par hodin ako osobny nabytok Lady Wandy a jej rozmarnych kamaratok :)
  • 6. februára 2011 19:41:21 CET
    Na party nebude vpusteny nikto, kto nebude mat so sebou alebo na sebe /odvaznejsi / lak,kozu alebo latex...cize rifle a kozena bunda sa nepocita!Pre subikov povolene aj postrojceky z remenov, nie nahota! Damy urcite vysoke opatky!!!Povolene su skrabosky, parochne, kukly,atd.pre vacsiu diskretnost...TESIM SA NA VAS!!!
  • 6. februára 2011 19:37:18 CET
    Nuz vazeni, samozrejme ze v civile a s dresscode by to bolo v inych terminoch o tom niet pochyb...ale viete co? V civile robia ostatni, aj u Majora Zemana, co je v pohode podla mna...prijemne. Ale ja som sa rozhodla len pre dresscode na zaklade ohlasov od skutocnych zaujemcov...
    • 5 posts
    6. februára 2011 18:02:07 CET
    V kazdom pripade zavery a komentare k Akcii treba robit az ponej. nechajme sa zabavit a prekvapit .
  • 6. februára 2011 18:00:42 CET
    uz sa toho vela popisalo..rada by som vediet viac o dresscode....
    • 5 posts
    6. februára 2011 17:13:43 CET
    .tak podla toho, co je napisane v uvode, tak to urcite chce robit oddelene, a pocitam, ze tych 40 m je myslena ta miestnost, kde sa bude robit party, takze tych 20 ludi je naozaj maximum, aby sa tam ludia moc netlacili.ked vezmeme, ze tam budu nejake stoly a stolicky.
  • 6. februára 2011 17:05:13 CET
    tak som to pochopila aj ja.....
  • 6. februára 2011 17:01:11 CET
    Myslím si, že zrejme dresscode party a "civil party" asi nebudú naraz spolu.. Inak by to bolo naozaj vtipné :-))
    Dotyčná Dáma zrejme chce robiť viac stretnutí, a asi až len na základe záujmu sa ukáže, či budú, a ak tak koľko.
  • 6. februára 2011 16:58:22 CET
    hmm to ma tiez zaujalo, ale ja som to pochopila, ze budu party s dress-codom a party bez....
    • 5 posts
    6. februára 2011 14:59:45 CET
    Teda otazka je preco a naco dresscode ked aj tak tam moze byt kazdy v civile ?
  • 6. februára 2011 11:49:46 CET
    Som sa zamyslela a teraz neviem: organizujem party s dresscodom,t.j.latex,lak,koza ako povinny odev /priestor na prezlecenie bude samozrejme k dispozicii pre damy i panov oddelene/, ale aj v civile pre hanblivejsich

..Takze, ked je to v 1 izbovom byte, akoze sa budeme prezliekat v kupelni a na wc?
  • 6. februára 2011 9:56:14 CET
    1BaDeSaM

ved ja nic som len opisal napisane .-))

oo mimochodom uz tu bol raz nejaky pokus ten ako dopadol? nejaka dvojica s restikou.

Ak by som ja nieco robil urcite len cisto pre zeny posedenia, v style CFNM
  • B_J
    5. februára 2011 20:57:21 CET
    Drzim palce, dobry napad, takych ludi veruze chyba.
  • 5. februára 2011 18:27:06 CET
    V prvom rade Ti drzim prsty aby Ti to klaplo a slapalo podla tvojich predstav.
    Podla toho ako plan popisujes to ocividne chces robit pre ludi a nie pre zarobok. Ale aj tak si myslim ze ta cena je nizka aspon podla toho co v tom je, neviem ci by si alkohol nemala obmedzit len na urcite mnozstvo a ostatne proste predavat aj ked len za nakupne ceny. Lebo podla toho ako to planujes tak urcite na tom prerobis, a potom sa Ti do dalsej akcie nebude chciet ist.
    • Moderator
    • 33 posts
    5. februára 2011 18:14:31 CET
    ČO NIČ NESTOJÍ, ZA NIČ NESTOJÍ !!!
  • 5. februára 2011 13:41:37 CET
    Pretoze zaplatim najom, bude tam jedlo,alko aj nealko,program, rekvizity a catering tiez nie je zdarma...ak ostanem v pluse, budem rada:-)Dakujem pozitivne mysliacim za podporu...
    • 7 posts
    4. februára 2011 9:25:54 CET
    Láskavo sa správaj slušne!Kolko stretnutí si zorganizoval?Dajme Wande šancu,nech ukáže,čo v nej je.
    P.S.Ty by si platil náklady z vlastného?Máš šancu,daj sponzorský dar.
  • 4. februára 2011 5:37:33 CET
    co? 20 ludi v jednoizbaku? co? tak ako 40m2 je teda uz dost vacsi jednoizbak ale 20 ludi? a ak som dobre cital tak by tam malo byt minimalne 6 dievcat ak nie sedem.

je to cca 40m2,preto je kapacita party obmedzena na 20 ludi
    Vies,mne nejde o peniaze...preto ten poplatok 25 EUR