1. júna 2015 16:38:41 CEST
Vmocitouhy
Píšeš že zmenu môžeš spraviť iba Ty. To je snáď úplne jasné, neviem akoby si chcela aby Tvoje vnútorné pochody robil niekto iný.
Nic takového nepíšu, nenaznačuju ani bych to nechtěla, tak nechápu proč takový dotaz vůbec dáváš.Souhlasila jsem s tím co sji napsal, že člověk musí začít u sebe a tím to mělo končit.Tvoje dodatky jsou pro mne zvláštní a nepochopitelné..hlavně v případě, když ti někdo přitaká.Je to nelogické.
Tá meditácia a ten prístup o ktorom píšeš, nie je najšťastnejší príklad, ale budiž.
Není to příklad, nevěděla jsem o čem mluvíš, napadlo mne pouze toto.Kritizuješ, jak to vidím já, jaké příklady dávám já a vždy to není košér, ale že bys tedy jasně a konkrétně řekl, co svými slovy myslíš, abychom se tu jen nedomnívali...to nic.
Pretože beseda sa zmenila len na vzájomné prehadzovanie slovíčok a neposúva sa ďalej, tak radšej v nej na dnes končím.
Nerozumím jaká slovíčka myslíš, od začátku nerozumím co říkaš a ptám se na to dokola, abys mi to konkrétně vysvětlil a ty opět začněš v nějakých tajoslovech o psech a domech.Ráda bych hrála hru se slovíčkařením, ale já ti prostě nerozumím, tak to nejde.