Forums » Nekategorizováno

"Pod lampou"- co je laska, preco sa citime osameli, co su vztahy

• 1. júna 2015 22:43:43 CEST
    Muze to menit jednotlivce. Dokonce i jeden clovek muze pomoct zmenit jineho cloveka. Staci mit oci otevreme, nechat si poradit ci se nechat inspirovat.
    Kdyz se to vezme kolem a kolem spis svet zmeni cloveka nez clovek svet.
  • 1. júna 2015 21:59:01 CEST
    To je pravda. Opačne to neplatí.
  • 1. júna 2015 21:30:25 CEST
    len keď meníš seba dokážeš meniť svet
  • 1. júna 2015 21:09:29 CEST
    Bol to len príklad toho, že tie riešenia smerom na von nie sú vždy najlepšie(aj keď aj tie treba. Bez nich by sme sa nenajedli atď) a že základ správnych riešení sú práve tie, ktoré vychádzajú z vnútra a do vnútra sa aj obracajú. Proste máme v prvom rade chcieť zmeniť seba a nie svet okolo nás.
  • 1. júna 2015 20:41:37 CEST
    O cloveku ktory sa stale stahoval lebo mu vadili vzdy nejaki susedia...tak taka situacia ma vzdy nejake mozne riesenia. Ja som zatial neodisla. Ludia vzdy nejaki niekde budu a tu kde som aspon viem od ktoreho primitiva co cakat. Viem komu sa vyhnut a co boli problemovi susedia ktorym sme vadili my...tak jedna z nich je uz bezdomovkyna a druha asi skonci tak ze manzel sa jej kazdu chvilu zbavi harpye. Nuz bozie mlyny melu pomaly ale isto a niektore zle aituacie treba aj preckat...nehovorim ze za kazdu cenu byt mierumilovny ale utek nie je riesenie.
  • 1. júna 2015 20:31:24 CEST
    Aj ked budem kráčať udolím tienov
    Nebudem sa báť zlého
    Pretože verný kompas,sáčkové polievky s virguľou na vodu,a ešus s
    Mačetami budu vždy so mnou
    Aj ked fatamorgána bývalej zjavujuca sa na obzore
    Bude rušiť moje čhi,
    Howg
  • 1. júna 2015 18:04:40 CEST
    :D
  • 1. júna 2015 17:03:53 CEST
    A ja že čo je tu tak rušno,už viem,
    Sviatok,
    Den Detí,,,
  • 1. júna 2015 17:01:15 CEST
    Tu je odpoveď že píšeš: "hovořím o tom, že jen ty sám jsi jakékoliv změny schopný a to jak té vnitřní, tak té vnější.jen ta vnitřní bude mít zásadnější dopad na tvou celkou vyrovnanost a spokojenost." a máš absolútnu pravdu, tak prečo to zapieraš? Mne nešlo o obsah tej správy.

Proste nedokážeme sa dohodnúť a pravdepodobne je to moja nedokonalosť čo to spôsobuje. Možno ja hrám nižšiu ligu a aj keď hovoríme o tom istom, nerozumieme si.
  • 1. júna 2015 16:38:41 CEST
    Vmocitouhy
    Píšeš že zmenu môžeš spraviť iba Ty. To je snáď úplne jasné, neviem akoby si chcela aby Tvoje vnútorné pochody robil niekto iný.

Nic takového nepíšu, nenaznačuju ani bych to nechtěla, tak nechápu proč takový dotaz vůbec dáváš.Souhlasila jsem s tím co sji napsal, že člověk musí začít u sebe a tím to mělo končit.Tvoje dodatky jsou pro mne zvláštní a nepochopitelné..hlavně v případě, když ti někdo přitaká.Je to nelogické.

Tá meditácia a ten prístup o ktorom píšeš, nie je najšťastnejší príklad, ale budiž.

Není to příklad, nevěděla jsem o čem mluvíš, napadlo mne pouze toto.Kritizuješ, jak to vidím já, jaké příklady dávám já a vždy to není košér, ale že bys tedy jasně a konkrétně řekl, co svými slovy myslíš, abychom se tu jen nedomnívali...to nic.

Pretože beseda sa zmenila len na vzájomné prehadzovanie slovíčok a neposúva sa ďalej, tak radšej v nej na dnes končím.
    Nerozumím jaká slovíčka myslíš, od začátku nerozumím co říkaš a ptám se na to dokola, abys mi to konkrétně vysvětlil a ty opět začněš v nějakých tajoslovech o psech a domech.Ráda bych hrála hru se slovíčkařením, ale já ti prostě nerozumím, tak to nejde.
  • 1. júna 2015 16:32:38 CEST
    jsem to pocohpil. myslel jsem si že není po tobě proto není plaváček. tak nic :D
  • 1. júna 2015 16:25:58 CEST
    kym by garp plaval?já vodu vůbec.
  • 1. júna 2015 16:24:35 CEST
    a garp to miluje. Nevyměníme? :D
  • 1. júna 2015 16:23:27 CEST
    jsem jen dvakrát pozdějc večer, jsou pro psy nepřístupný.poprvý šel kam až jsem šla já a čuchal do vody a podruhý už nechtěl vůbec.není to žádný plaváček, po mě.Ale bílej tam vlítnul jak zběsilej.byl takovej v tomhle otrkanější.B se má moc rád a je opatrnej :D
  • 1. júna 2015 16:20:24 CEST
    a jak mu bylo v moři? garp tam nikdy nebyl.
    prý televize. tohle je mnohem lepší.
  • 1. júna 2015 16:18:30 CEST
    jen jeho.byl povahově úplně stejnej,jak B před třema lety.ani žádný jazykový bariéry nebyly.byla to super náhrada televize
  • 1. júna 2015 16:17:51 CEST
    Píšeš že zmenu môžeš spraviť iba Ty. To je snáď úplne jasné, neviem akoby si chcela aby Tvoje vnútorné pochody robil niekto iný.
    Tá meditácia a ten prístup o ktorom píšeš, nie je najšťastnejší príklad, ale budiž.
    Pretože beseda sa zmenila len na vzájomné prehadzovanie slovíčok a neposúva sa ďalej, tak radšej v nej na dnes končím.
  • 1. júna 2015 16:12:52 CEST
    Ani jsem nevěděl, že jsi ho měla sebou. Nebo všechny?
  • 1. júna 2015 16:07:35 CEST
    koukej kdo byl v apartmánu vedle.takhle tam dováděli celej tejden.
  • 1. júna 2015 15:58:14 CEST
    ale mluvil jsem o tom, kterému je jedno kdo je pán :D
  • 1. júna 2015 15:57:29 CEST
    kterýho? :D:D:D
  • 1. júna 2015 15:56:34 CEST
    dyť je skvělý, já ho mám rád :D
  • 1. júna 2015 15:55:50 CEST
    to je další tvá přednost.
  • 1. júna 2015 15:54:51 CEST
    můj pes si s tím kdo si ofiko říká "jeho majitel" hlavu vůbec neláme
  • 1. júna 2015 15:53:35 CEST
    koukala jsem se a nejsi mi moc podobný.máme jen stejný boty