14. júla 2015 19:10:10 CEST
celý deň tu nepíšem, povedal som si, nech to má úroveň. pribudli tu dve strany off topic, nesúvisiace s témou, tvoje upozornenie o zasieraní témy. skutočne si myslíš, že dokážeš objektívne bez antipatie mazať príspevky vo vlastnej téme, keď nedokážeš objektívne povedať, že sám neprispievaš k téme, spamuješ a zasieraš ju? asi nie.
na tvoju otázku som ti už odpovedal, skúsim ešte raz. nie je pravda, že opovrhujem ľuďmi v bdsm komunite. to je príliš expresívne, ja si len nevážim niektorých konkrétnych členov, lebo ja si nikdy nedokážem vážiť muža, ktorý dá facku žene, nedokážem si vážiť muža ktorý má doma manželku a potešenie hľadá u inej ženy a nedokážem si vážiť muža, ktorý má potrebu v manželstve mať tajomstvá. to nie je o bdsm, to je o konkrétnych hodnotách.
ako som už napísal, to že ma budeš ignorovať, mazať prípadne príspevky a pod. mi nevadí, chápem to a je to logické
edit: pýtam sa, kde sú tí ľudia, ktorým ležím v žalúdku, aby tu napísali "chlapci", ale objektívne treba priznať, že fakt ste celý deň písali mimo tému, čo stále kritizujete a tentokrát v tom HT prsty nemá. no nie sú, lebo tu pre mnohých stačí nick a vinník je známy stále, teda či tu je nejaké HT alebo nie je, tak téma je stále rovnako plná nesúvisiacich príspevkov