Forums » Nekategorizováno

Dogplay

• 13. novembra 2012 23:34:20 CET
    ,,Ale pokial zacne niekto, kto nema o danej problematike ocividne ani sajnu, predkladat tieto dogmaticke nazory ako fakty sirsiemu publiku, tak ma to vie skutocne vytocit"

--- tak to by si bud mal prestat pisat do for, alebo sa vytacaj sam na sebe.
  • 13. novembra 2012 23:17:36 CET
    Nemusim, ale zatial este diskutujeme

Teraz neviem, ked suhlasis so mnou, ako mozes suhlasit aj s tym psychopatom ktory nevie o com toci, o tom, aka je realita a vzdy si mysli ze pozral vsetku mudrost sveta =)
  • 13. novembra 2012 23:16:36 CET
    pane boze, toto sa snad cloveku skutocne uz iba sniva....

Sprsku utokov odo mna? nie som TY.

Skutocne budem rada ked sa uz ku mne viac vyjadrovat nebudes, ako si uz vela krat sluboval - vlastne to by si musel byt chlap aby si drzal slovo, a nie uboziak.
  • 13. novembra 2012 23:15:50 CET
    Môžem len a len suhlasit.
  • 13. novembra 2012 23:12:28 CET
    Sakra, to stále musíš mat posledne slovo ? xixixi
  • 13. novembra 2012 23:10:29 CET
    Preco konecne? zhodli sme sa vo vela veciach, len sme sa mozno nepochopili =)
  • 13. novembra 2012 23:08:47 CET
    Heh, no vidíš s tym celkom aj suhlasím xixixi, konečne sme sa zhodli, však ? xixixi
  • 13. novembra 2012 23:06:49 CET
    A nemyslis si, ze niektori ludia toto zneuzivaju na beztrestne a legalne ukajanie svojich zvratenych chuti animalu ?
  • 13. novembra 2012 23:01:33 CET
    Podla mna v hre dogplay môžem vzužit široku škálu praktík bdsm , ktore sa navzájom prelinaju. Nikde predsa nieje napísané, že ak je niekto dogplayer, tak nemôže mat trebarz na prsiach štipce, alebo sa mu nemôže kvapkat vosk na telo. Neboj, celkom dobre viem o čom píšeš :-)
  • 13. novembra 2012 22:54:54 CET
    Ty ako submisiv v tom nemusis vidiet nic zle, ja pisem teraz o dominantoch, a moj nazor je taky, ze pokial dominant toto dovoli v knkretnej hre o ktorej sa bavime, a tou je DOGPLAY, tak ten clovek ma sklony k zoofilii.

Pokial to urobi v akejkolvek inej hre - otrok a Pani, to uz je nieco ine.

Neviem ci chapes ako to myslim.
  • B_J
    13. novembra 2012 22:43:08 CET
    Prepáč, ale nevidím nič zle na tom ak dogplayer vylíže svojej paničke mušličku, ak mu to prikaže a dovoli. Je to ako ked suka vyfajčí Dominanta. Je to iba ich sukromná vec.
  • B_J
    13. novembra 2012 22:36:46 CET
    Ano, so skutocnym dogplayom. Zatial nie som blba a viem velmi dobre ze pises o ludskom psovi.

Neviem, ci si si cital co som pisala nizsie, skus si precitat moj posledny prispevok o par riadkov nizsie, ktory adresujem Alexovi, narazam na to.
  • 13. novembra 2012 22:28:28 CET
    S dogplay nema nič spoločne animal. Čo sa týka lizania mušličky, bolo to myslene lízanie ludským psom
  • 13. novembra 2012 22:18:51 CET
    CItujem Ta:

,,S animal to nema nič spoločné"

,,Ak jej vylíže mušličku a urobím sa jej na nohe , tak to nieje nič čo by sme nepoznali."

Ano, v tom sukani nohy ok, suhlasim, to sa este da pochopit, ale vylizanie muslicky od psa nie je nic co by sme nepoznali? To sa trochu podla mna vylucuje s tym co si napisal o animale, ci?
  • 13. novembra 2012 22:14:07 CET
    Dogplay je krásna a nádherna hra, môžem jedine odporúčať. S animal to nema nič spoločné, je to vcítenie a stotožnenie sa s rolou psa alebo suky. Ale v prvom rade sme stále ludia a nie zvery aj ked niekedy naše skutky hovoria a poukazuju na niečo iné. Čo sa týka sexualneho uspokojenia Dominy, tak je to stále len jej vec ako berie daneho psíka alebo suku. Domina je šefka, a je len na nej aky k tomu zaujme postoj. Ak jej vylíže mušličku a urobím sa jej na nohe , tak to nieje nič čo by sme nepoznali. A ak Domina dovolí viac je to iba jej vec a nikoho ineho podla mna :-) haff
  • 17. októbra 2012 12:17:56 CEST
    to som ešte neskúšal, skúsil som toho veľa ale toto nie a to je maličkosť
  • 17. októbra 2012 9:24:02 CEST
    thank you very much

Samozrejme plne uznávam princíp BDSM,
    je na každom dominantovi/domine či dovolí to prepojenie so sexualitou alebo striktne udržiava odstup, ktorý povznáša na úplne inej multiúrovni

Ale tie pandy sú aj tak roztomilé
  • 17. októbra 2012 1:20:23 CEST
    to bud rad ze nevidis kolko toho mam v sukromnych spravach

To mas pravdu ze niekedy to k zoofilii nema daleko, a otazka je co vsetko stvornohym milacikom dovolis (teraz myslim tych ludskych), lenze pokial uz to ma akykolvek naznak sexu zo strany Panicky/Pana (lebo pes Ti bezne ,,osuka" nohu ), to uz podla MNA nie je petplay ale uz je to prave to co som spominala...

Zivemu psovi sa tiez napr. NEnechas vylizat.. =)

Takze tak by som to povedala podla mojho nazoru - niektori ludia dogplay zneuzivaju na to aby si beztrestne ukojili svoje zoofilne predstavy - a v takom pripade to pre mna dogplay nie je

staci sa pozriet okolo seba, vela ludi ma taku predstavu ze dogplay je vlastne animal, resp. nahrada za animal.

Myslim ze tymto som Ti odpovedala aj na Tvoju otazku =)
  • 17. októbra 2012 0:04:16 CEST
    Ale ked vam pcham rypak medzi vlhke stehna, tak prasa je vtedy dobre......
  • 16. októbra 2012 23:13:11 CEST
    Alex, tiez si myslim, ze by mohla:) A hlasim sa ako prvy:D
  • 16. októbra 2012 20:17:21 CEST
    Ako vidím, môžeš usporiadať kasting
  • 16. októbra 2012 17:16:02 CEST
    Zyxy, nemozem byt aj ja tvoj psik?:) Prosiim:)
  • 16. októbra 2012 15:49:07 CEST
    Preto tie uvodzovky ber to skôr ako recesiu

Akože petplay od toho taktiež nemá OBČAS ďaleko ( resp. ako kedy a ako u koho V TOM SÚHLASIM ) môžme tu rozpisovať desiatky pre a desiatky proti, ale pevne dúfam, že ku tomu nedôjde, riadim sa totiž heslom, ži a nechaj žiť resp. čo dvom alebo ako nižšie na fotke viacerým vyhovuje tak nech sa bavia, totiž kto sa hrá ten nehnevá

??? otázka na telo, čo všetko svojim "štvornohým" miláčkom dovolíš
  • 16. októbra 2012 13:48:15 CEST
    JJ kapla... Clovek podvedome odjakziva prejavuje sympatie peknym a dobre vyzerajucim veciam, na ktore sa proste ,,dobre pozera", ci uz si to chceme priznat, alebo nie. (pochopitelne ze cest vynimkam)

No ale ten obrazok mi roztomily ani zdaleka nepripada, to su sklony k zoofilii, a nie petplay....
  • 16. októbra 2012 9:42:47 CEST
    Kápla si na to
    http://content.kink.com/imagedb/21252/i/h/200/16.jpg