Forums » Nekategorizováno

Kam to speje cele preboha ?

• 4. mája 2007 22:57:40 CEST
    ako som si precital inzeraty niektorych slecien, ktore poskytuju kvazi sluzby , cele mi to dojde ako jedno avizo na BORDEL ,sory nechcem kritzovat pracu ludi na tejto stranke ..ale je to chore,nech si urobia vlastny web,zaplatia dakde hosting ... ved kadzej tu ide zarobit,urobia setko co jej poviete,pokial za to zaplatite,ako prostitutky ,sory opustam to tu ... sklamany a zhnuseny
  • 30. júna 2007 19:58:31 CEST
    to ja tiez.
  • 30. júna 2007 19:36:20 CEST
    ak dama plni nieci scenar, tak mas pravdu,bezvyhradne. Ja osobne to v mojom pripade vnimam tak, ze to,o co som ochotna sa podelit,je velmi uzko vymedzene. Tiez neplnim sny na pockanie kazdemu,moje kriteria su velmi narocne na uroven zaujemcu. A napokon jeho zaujem preverim ochotou zaplatit. Takze vlastne ja si vyberam s kym,co a ci vobec. Neplnim scenare. Som zla herecka :-)
  • 30. júna 2007 19:15:14 CEST
    jasne chapem ale vies niekedy my to splnanie submisivne orientovanym ludom pripada ako keby boli za peniaze dominanti a dom damy za peniaze submisivne. Je to sice tak trochu demagogicky napisane ale dufam ze pochopis.
  • 30. júna 2007 18:50:37 CEST
    mas pravdu,ze by to bolo zaujimavejsie pre teba, lebo ty vies,co je zaujimave pre teba. Takze rozhodne mas pravdu,co sa tyka teba. Pre mna je to zaujimave tak,ako som napisala.
  • 30. júna 2007 18:39:16 CEST
    vies co by bolo zaujimavejsie myslim co sa sluzieb u dom damy tyka. Ja by som totizto nezaplatil za to aby my dom. splnila moje tuzby a predstavy ohladom FF ale skor by som si zaplatil za to co by chcela Dama. Vies pre mna by to nebol zazitok ak by som siel do nej s pocitom ze viem co ma tam caka.
  • 30. júna 2007 18:06:04 CEST
    Je zabavne citat,ako sa tu poniektori do krvi rozculuju :-) Ja mam na celu vec vlastny nazor. Som dominantna zena. Som zatazena na footfetish. Som si vedoma toho,ze v danom smere som pre takto orientovanych jedincov vynimocne pritazliva. Viem,ze dopyt vysoko,velmi vysoko prevysuje ponuku. Tak preco si z ponuky nevybrat len to najlepsie, zaujemcov, ktori su seriozni a ich zaujem je natolko vazny,ze su ochotni aj zaplatit? Preco by som sa mala zadarmo venovat niekomu,kto si dobre uzije a potom ani nepodakuje? Preco by som mala dakovat za darceky,ktore som si nevyziadala a ktore sa mi nemusia vobec pacit? Kto sa mi chce naozaj zavdacit,nech mi da prachy a ja si darcek kupim sama. V odpovediach na inzeraty sustavne citam,ze zaujemca urobi pre moznost bozkavat moje nadherne chodidla cokolvek. Nemusi cokolvek. Staci,ked zaplati. Aha,to uz sa mnohym nezda. Co je par korun v porovnani s cokolvek? Ja mam nieco,co oni chcu, a ked az tak velmi nechcu, nemusia :-) Prijimat peniaze pre mna neznamena zarabat si na zivot, je to pre mna dokaz moci, ktoru nad dotycnym mam. A je mi jedno,co si o tom myslia ti,ktori si myslia,ze prave BDSM je iba zadarmo. Som Pani a mozem ziadat cokolvek. Tak ziadam.
    • 2 posts
    21. mája 2007 17:25:04 CEST
    kazda debata moze porkacovat do nekonecna a kazdy si z nej musi spravit zaver sam
  • 20. mája 2007 17:52:47 CEST
    to ze si to napisal neznamena ze to je pravda
  • 13. mája 2007 1:55:19 CEST
    si to tu tak pročítám a něco jsem vyzjistil.a to že pravda bude jako vždycky uprostřed.jsou tady dva názory a oba mají pádný argumenty.jen je každý překrucuje podle sebe.takže se tady může debatovat do nekonečna.

platit u profi dominy-klidně, ale pozvat si k sobě do bytu dominu která mi udělá co chci za peníze tak to fakt ne.nikdo nenutí otroky aby tyto pseudodominy navštěvovali a nikdo nenutí dominy aby s otroky komunikovaly.závěrem tedy.at si každý dělá co chce.at si klidně tyhle dominy provozují svoje živnosti dál,sou mi u zadku.já žádné neprofesionálce peníze dávat nebudu.a at si každý subík rozhodne sám co se svýma těžce vydělanýma pěnězma udělá.žít a nechat žít.
  • 11. mája 2007 22:13:15 CEST
    Neznášam tieto prkotinky, prečítam, ale sa nezapájam, ale tento... krát ste úplne geniálny, píšete presne to čo si myslím. Ďakujem Vám, za všetky ktoré preferujú tieto praktiky zo srdca, ale aj aj za odmenu, DÍKY.
  • 11. mája 2007 21:45:32 CEST
    Také souhlasím, a navíc ještě doplním, že obráceně to je taky tak, totiž, že některé ženy narychlo udělaly ze sebe dominu, protože mají problém se normálně realizovat v osobním životě, jenže pak mají problém i jako dominy.
  • 11. mája 2007 20:16:08 CEST
    • 2 posts
    11. mája 2007 19:43:03 CEST
    Ja by som to povedala este trosku inak. Vela ludi chce vyskusat nieco nove (teda v tomto pripade ide hlavne o chlapov) ale nie su pre to nic ochotny spravit. Ked neviem ci sa mi to bude pacit asi nebudem si hladat vztah s dominou. Tak si to zaplatim a uvidi sa ked uz nei som schopny najst v svojom okoli niekoho s kym si to vysklusam. Nebudem ale ocakavat ze kazda zena s dominatnymi sklonmi padne na zadok ked jej napisem ze chcem aby si zo mna spravila otroka.
    Najviac ma bavia ludia co si myslia ze spanking ich pozadia musi byt pre dotycnu damu predsa dostatocnou odmenou. Cize len ziadaju ale nic nedavaju.
    Nevidim dovod preco by dominantna zena mala byt zaroven promiskuitna a poskytovat svoje "sluzby" kazdemu obejdovi co si ju najde na nete.
    Holt kedze je podobnych obejdov a otravov na nete viac nez pozehnane pretoze v reali nie su schopny nadviazat ani vanilkovy vztah tak to niektore zacali vyuzivat a pytat aj za zaujem peniaze. Na druhej strane aspon nestracaju cas s niekym kto chce od nich aj tak len aby s nim mesiace komunikovala :-)))
  • 11. mája 2007 19:24:13 CEST
    Problém je v tom, že najít někoho na vanilkový vztah, nebo i jen na vanilkový sex není nijak obtížné, prostituce - sex za peníze - není jedinou možností, jak uspokojit své sexuální potřeby. Když ale jde o BDSM, pak prudce stoupá podíl zpoplatněných služeb a naopak najít někoho na D/s vztah, nebo jen na přátelské SM, již je podstatně větší problém. Takže lidem nejde ani tak o to, že profi dominy berou za BDSM peníze, ale že je velmi obtížné najít neprofi dominu, nadto mnoho domin, které o sobě tvrdí, že nejsou profi, se stejně snaží z této situace finančně profitovat.
  • 11. mája 2007 13:04:17 CEST
    Zajímavé je, že kdo to vyvolal se pak vůbec nezapojil do diskuzí, které pak semlely kde co, až se z toho stal uplně nesmyslný guláš. A vzniklo to vlastně na vedlejším diskuzním foru Zoznamka, kde někoho hodně frustrovalo, že nemůže ihned najít "volnou" nonprofi dominu, jen za peníze!?
  • 11. mája 2007 11:57:00 CEST
    To je otázka. Ži a nechaj žiť. To tu odznelo a ja s tým súhlasím. Myslím že to netreba riešiť či niekto bere peniaze za služby alebo nie. Ak je záujem, tak vždy sa niekto nájde kto rád zaplatí. A k otázke koľko si taká domina zarobí na hodinu, môj názor je taký že určite nemá každý deň rad záujemcov pred dverami. Ak je dobrá môže si žiť slušne a ak nie, musí sa starať. Zákony trhu platia všade.
  • 11. mája 2007 11:09:25 CEST
    Pri "vanilkovom sexe" je uplne normalne a bezne, ze okrem toho ze si dvaja sadnu a proste maju spolu sex lebo to obaja chcu, dochadza casto aj k dohodam o sluzbach poskytovanych za peniaze. Kazdy to vie, ti ktori tuto sluzbu potrebuju si ju platia a ti ktorym to dava vyznam ju poskytuju. Ak je to dobrovolne a obaja s tym suhlasia je vsetko OK a nikto to neriesi.
    Preco pri SM je zrazu okolo toho stale taky humbuk ? Preco ked baba vezme 1500 korun za "kompletku" je vsetko OK, a ked vezme x korun za SM stretko tak je to nieco okolo coho sa vzdy rozputa neskutocna diskusia ?
    Fakt nerozumiem.
    A hlavne nerozumiem, preco toto (SM za peniaze) vzdy riesia ti, ktori prehlasuju ze to nechcu, nepotrebuju a nesuhlasia s tym...
  • 9. mája 2007 15:27:57 CEST
    Ja patrim tiez k tym ktory pisu len zriedkavo na ale tiez sa my nepaci ked sa ludia selektuju medzi sebou. Vidavam to v beznom zivote medzi ludmi a viem ze je to aj tu. Povazujem to za ludsku vlastnot. Aj ked niekedy ma zaraza taketo spravanie sa, ale i ja som len clovek.
    A ako spominas cudujeme sa preco nas odsudzuju ale casto sa vieme este viac odsudit samy medzi sebou.
    Inak som rad ze citas.
  • 8. mája 2007 10:45:50 CEST
    Buď neumíš číst pořádně, nebo nečteš všechny příspěvky a obávám se, že nečteš ani to co sám napíšeš. Jinak by jsi poslední bláboly sem nezařadil. Ty sám tady nutíš nějaký podivný svoje představy a pliveš síru.
  • 8. mája 2007 10:09:16 CEST
    Usetr si namahu me nekam zarazovat.A netroufej si tvrdit,ze nevim o cem bdsm je.Neznas me,tak me nekritizuj.Neznamena,ze kdyz ty sis vytvoril svuj nahled na celkovou problematiku bdsm,ze to tak bude brat kazdy.A jestli je u tebe bdsm platit kurvickam a sympatizovat s nimi,tak by ses mel zaradit radsi mezi muzskou populaci na pervers.cz
  • 8. mája 2007 8:20:10 CEST
    Ty jsi pro mne záhadou. Nevím kam patříš. Na brblu jsi poměrně neslušný a na rejpala se mi nehodíš, protože to v mých očích uráží trpaslíka v jedné krásné pohádce. Takže kam s tebou? Že by neználek? To by možná odpovídalo, evidentně nechápeš o co v BDSM jde.
  • 8. mája 2007 8:07:05 CEST
    Já Vám to přeji! S tím přece problém není. Každému co jeho jest a čeho si žádá. Budiž mu přáno, tedy i Vám.
    Tady to slovo PENÍZE je fantasmagorizováno submisivními jedinci. Takže nějak zapomněli, že existuje tolerance, trpělivost a služba pro Madam. V tomto smyslu to bylo myšleno.
  • 8. mája 2007 7:38:47 CEST
    A to si si v akej povidke precitala?:))
  • 7. mája 2007 22:38:32 CEST
    Možná,mám něco podobného v plánu v rámci jedné speciální hrátky, ale jistě sám sobě si neodporuji v názorech jako ty.
  • 7. mája 2007 19:50:13 CEST
    Tato stranka fora posta je podla mna pre to male percento ludi, ktore zaujima, laka, a vzrusuje BDSM ako zivotny styl a veci s tym spojene.
    Neviem preco by sme mali sami este rozdelovat sa na rozne tabory. Precital som si to cele a v kuse, vacsinou sa do for nezapajam ale toto mi neda.
    Vsetci tu mame jednu "zalubu"
    Toto je tema ktora nikdy neskonci ci uz pre flustraciu subikov, ktori nemaju stastie, aby im Zena co i len odpisala, alebo z pravej dominantnosti Zien, ktore musia mat posledne slovo a maju nato pravo.
    Je pravda ze Cena za sluzbu je vec dohody tak ako pri obkladani kupelne:)
    a je fakt len otazkou dohody dovoch ludi ci to bude vecera na ktoru pozvem Madam, alebo to bude darcek (pomocka) ale len peniaze,alebo si Ti dvaja padnu do ok co nie je dohoda ale stastie
    Stranka je pre vsetkych a je na clovekovi, aby skor ako niekoho oslovi aspon pozrel jeho profil a hned vie tak na 70% ze ci odpoved dostane, alebo nie.
    aj ked sam netusim preco sa tu o tom pise ked toto forum je len o peniezoch,a vacsina z tych co ziju BDSM zivot v tom penieze nevidia, aj ked nemoze nikto tomu druhemu zakazat zaplatit, ak je to pre neho to zaco rad zaplati.
    Donedavna sa tu riesilo preco spolocnost odsudzuje BDSM a teraz sa uz vytahuju nejake pseudo problemy.