30. júna 2007 18:06:04 CEST
Je zabavne citat,ako sa tu poniektori do krvi rozculuju :-) Ja mam na celu vec vlastny nazor. Som dominantna zena. Som zatazena na footfetish. Som si vedoma toho,ze v danom smere som pre takto orientovanych jedincov vynimocne pritazliva. Viem,ze dopyt vysoko,velmi vysoko prevysuje ponuku. Tak preco si z ponuky nevybrat len to najlepsie, zaujemcov, ktori su seriozni a ich zaujem je natolko vazny,ze su ochotni aj zaplatit? Preco by som sa mala zadarmo venovat niekomu,kto si dobre uzije a potom ani nepodakuje? Preco by som mala dakovat za darceky,ktore som si nevyziadala a ktore sa mi nemusia vobec pacit? Kto sa mi chce naozaj zavdacit,nech mi da prachy a ja si darcek kupim sama. V odpovediach na inzeraty sustavne citam,ze zaujemca urobi pre moznost bozkavat moje nadherne chodidla cokolvek. Nemusi cokolvek. Staci,ked zaplati. Aha,to uz sa mnohym nezda. Co je par korun v porovnani s cokolvek? Ja mam nieco,co oni chcu, a ked az tak velmi nechcu, nemusia :-) Prijimat peniaze pre mna neznamena zarabat si na zivot, je to pre mna dokaz moci, ktoru nad dotycnym mam. A je mi jedno,co si o tom myslia ti,ktori si myslia,ze prave BDSM je iba zadarmo. Som Pani a mozem ziadat cokolvek. Tak ziadam.