22. mája 2007 4:03:18 CEST
na zaklade fora pre koho je tato stranka ma napadlo ze by bolo daleko efektivnejsie sa radsej porozpravat o tomto ... privytal by som aj nejake konstruktivne navrhy
14. januára 2013 8:41:12 CET
skús nový server http://www.bdsmstart.cz
29. decembra 2012 11:06:01 CET
cakala som tu viac BDSM poviedok, nehladam tu nijakeho subika, citam forum, naberam skusenosti a ucim sa co to BDSM vlastne je,a snazim sa zaradit, a vyhoviet mojmu priatelovi, chcem sa v tom najst, no mam este zmatok docela
27. decembra 2012 13:29:08 CET
chodim si sem citat vtipy :P
26. decembra 2012 17:17:36 CET
hladam si priatelku a zenu svojich snou.preto som sa registroval.
24. novembra 2012 13:28:05 CET
hladam tu ludi, ktori maju rovnake zaujmy ako ja a s ktorima sa mozem o tejto casti zivota bavit normalne bez hranic...
a zaroven okrem toho aby som patril k komunite rad by som tu nasiel normalnu holku s ktorou by som si dobre rozumel a mozno aj nieco do buducna vytvoril :)
ak nie tu ... tak potom asi niekde inde
22. novembra 2012 13:13:56 CET
Nuž tak ako aj na ostatných stránkach kde som sa registroval .. som očakával že konečne nájdem tú ženu ktorá mi splní všetky praktiky a na oplátku zasa ja jej ... platené dominy , nič proti vám nemám ale ja skor hladam taku ženu na pravidelne stretnutia ... tolko asi vse ..
24. júla 2012 12:18:25 CEST
neočakávam nič, nechám sa (príjemne) prekvapiť, napr bdsm positive partnerkou.
22. júla 2012 7:29:26 CEST
Ocakavam ze najdem zeny co ma pozvu k sebe a potom ma budu mlatit
20. júla 2012 14:09:02 CEST
Jedna mala rada - ocakavat netreba nic, pretoze sklamanie je o to trpkejsie.
Neocakavam sice, prave preto ze som narocna,a nie som naivna, ale snad mozem aspon dufat, ze spoznam inteligntneho submisiva, ktory vie ko sa ma choat k Dame, a ma uroven, resp. viac takychto ludi. Aj ked na Slovensku je to s komunitou bieda.
Nadej predsa umiera posledna nie ? Aj ked je to poriadne ,,sci-fi"
28. mája 2012 15:38:29 CEST
hľadám aj touto cestou subku na realny vzťah bez narušenia súkromia,na realne stretnutia a obojstranné splnenie si túžob a fantázie. som otvorený všetkému, možnému ,a hranice rád neustále posúvam, avšak rešpektujem tie toho druhého. Nehľadám bacule, ale baby max tej strednej , prípadne štíhlej postavy. Vek od 16 do 40 rokov.
30. marca 2012 15:59:56 CEST
zaregistrovala som sa sem leboby som rada poznala viac ludi, ktorý naozaj chcu paktrizovat BDSM.. a asi som hlupo naivna dufam ze si tu raz najdem mojho milovaneho Pana
21. marca 2012 13:45:01 CET
Mna osobne zaujala tato stranka a som rad,ze som sa na nu registroval,pretoze ocakavam pisanie si s osobami,ktore maju podobne chutky ako ja,kdezto v beznom zivote sa velmi malo stava,aby clovek narazil na osobu,ktorej by sa pacilo nieco z BDSM,ale ked sa uz nejaka baba registrovala na tuto stranku,tak ako sa vravi:bez vetra sa ani listok nepohne,tak aj ona musi mat skusenosti alebo aspon chut to skusit.Ocakavam slusnu komunikaciu o neslusnych veciach :)
22. februára 2012 8:04:32 CET
tak vitajte medzi nami. Nech sa vám tu páči.
22. februára 2012 6:47:27 CET
očakávame kokotini a pičovini že sa na domine.sk budu len samé píčovini písať a nie to čo sa ma
12. februára 2012 18:13:24 CET
Rozhodla som sa konečne zaregistrovať z dôvodu chuti aktívne sa s manželom zúčastňovať pravidelných stretnutí v Bratislave a stretnutí i momo BA. Chceme spoznať nových ľudí, stráviť príjemné chvíle s bytosťami so spoločnými záujami a vniesť si tak do života trochu čerstvého vzduchu :)
15. decembra 2011 22:09:39 CET
chcel by som najst prísnu madam čo by ma na skype chcela
15. decembra 2011 10:59:17 CET
no očakávam, že tu nájdem stvorenie, ktoré mi splní moje sexuálne chúťky a tým naplní aj svoje sexuálne predstavy...
No na druhej strane, nebránim sa ani finančnej odmene za jednosmernú (moju) spokojnosť.
Ozaj a prečo sa vlastne nedajú prezerať albumy - furt sa preverujú.
24. novembra 2011 21:07:31 CET
Nepochopúim ze tu niekto nieco ocakava od admina, budme radi ze to tu vobec funguje a ze to niekto pre nas zadarmo prevadzkuje :)
24. novembra 2011 20:29:15 CET
a ty si alebo slepý alebo nevieš čítať. Táto stránka admina nemá. A asi mať už ani nebude. Bolo to už napísané veľakrát tak zdvihni zadok a prelistuj si pár príspevkov dozadu.
23. novembra 2011 23:27:17 CET
Hlavne by som očakával sprístupňovanie albumov od admina!!! Je normálne aby pol roka neboli sprístupnené albumy? Admin je buď debil, alebo tu žiadny nie je!
2. novembra 2011 10:59:57 CET
je mozne najst D/s vztah s podstatne starsou dominou do 5Xr?napr 56rocnou?
22. septembra 2011 10:00:36 CEST
Nechyba nikomu bola tu.Max ludi v nej bolo 5. KAzdy vyuzival ine chatovacie stranky . tak je to mu aj dnes .