Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 13. júna 2007 12:00:23 CEST
    No jednoducho hladam nieco nadherne,ako každý sub,nieco uzasné,hladam svoju pani.
    • 2 posts
    30. mája 2007 9:57:10 CEST
    sikovny kalendar je na strankach www.vsara.com ktorym by si sa mohol inspirovat. Myslim ze tam je pridavanie do kalendara podmienene dostatocne vysokou hviezdickou alebo vyslovene uvolnenim prava k pridavaniu odkazov. Podla mna by bolo fajn keby to pravo automaticky mali Blacksun a Dr.JajBolito ako pravidelny organizatori slovenskych zrazov. Ostatny by museli termin len navrhnut s tym ze by si ho po skontrolovani musel zadat ty.
  • 30. mája 2007 7:11:48 CEST
    Je docela problém něco hledat v odkazech, linky. Zvláště, když člověk hledá třeba něco pro své fetišistické potěšení, buď pro oko nebo pro koupi. To by šlo setřídit trošku, tedy ty odkazy?
  • 29. mája 2007 23:49:40 CEST
    moja predstava kalendara:

pridaval by admin
    namety na stretka a akcie by mohol dostavat napr. cez nejaky link uvedeny v kalendary a v podstate aj ostatne typy, ci uz programy v tv alebo tak. Nevie ci je to po tech. stranke mozne
    • 2 posts
    29. mája 2007 22:07:30 CEST
    skuste vymysliet nieco konstrukivne ... napr stym kalendarom to znie celkom pekne ale trosku prakticky a teda co za kalendar kto by tam mal pravo pridavat a pod. lebo vsadim sa s vami ze keby som to nechal volne tak to tam je zaplacane tak ze to uplne strati zmysel ...
    • 2 posts
    29. mája 2007 18:57:50 CEST
    tak by sa to dalo obmedzit aspon casovo jeden izerat na mesiac napr.
  • 29. mája 2007 15:19:29 CEST
    To ale zaručeně skončí voláním po omezení registrace nových uživatelů, protože si každý multiinzerent po vyčerpání kreditu založí nový účet.
  • 29. mája 2007 11:57:10 CEST
    Spíš bych navrhla omezit podávání inzerátů v jedné kategorii na nějaký rozumný počet.. na jedné straně vidět 11 stejných inzerátů od jedné osoby je přinejmenším obtěžující..
  • 29. mája 2007 11:54:47 CEST
    ..už jsem to sice řešili, ale takovému zaneřádění auditek by zamezila možnost administrace auditka jeho zakladatelem..
  • 29. mája 2007 9:36:46 CEST
    očakavam prisnu dominu
  • 28. mája 2007 12:41:26 CEST
    Nenufer dobry napad, priklanam sa aj ja za kalendar
    • 2 posts
    26. mája 2007 17:57:34 CEST
    ide mi o to, ze weci ako zmena farby alebo typu pisma, ci farba pozadia sa daju w profile urobit cez html tagy, ale napr. farba navigacie a podobnyx weci uz nejde a nic ve zlym to wobec nie je daco s cim by admin mal mat akukolwek namahu. je to cisto na uziwatelowi, ci si s tym da namahu alebo nie.
    • 2 posts
    26. mája 2007 17:53:33 CEST
    V podstate s tebou suhlasim ale musis sam uznat ze rozumny ludai sa najprv rozhliadnu a potom zacnu pisat do jednotlivych auditiek (for) ktore ich zaujmu kym debili zaplacaju vsetky :-)))
  • 26. mája 2007 17:06:51 CEST
    S omezováním použitelnosti funkcí webu podle vysezenosti nicku zásadně nesouhlasím. Jako příspěvek lze vložit cokoli, jednou z daní za to je, že sem občas kdokoli vrazí opravdu cokoli. Pak nastává příležitost takový příspěvek ignorovat. Řekl bych, že kvalita příspěvku neroste přímo úměrně ostřílenosti uživatele na tomto webu.
  • 26. mája 2007 17:00:34 CEST
    No zrovna tohle bývá to poslední, co na webu postrádám :) Doporučuji na to místo úkolování webmasterů použít uživatelské kaskádové styly v prohlížeči, když už je vlastní přizpůsobování dizajnu stránek tak důležitý. Nic ve zlým.
  • 26. mája 2007 16:01:13 CEST
    očakavam vela
  • 26. mája 2007 14:44:49 CEST
    nedalo by sa rozsirit pouzitie html v profiloch? aby sa dali napriklad menit farby toolbaru a podobne...skratka aby si clovek mohol lepsie dizajnovo prisposobit stranku (resp. profil).
  • 26. mája 2007 11:58:48 CEST
    k Nenufer
    • 2 posts
    26. mája 2007 10:32:46 CEST
    a neslo by aj stanovit pre novackov nejaky pocet dennych max prispevkov alebo cosi podobne nech svojimi blbymi recami nezaplacaju vsetky fora? :-)))
    • 2 posts
    25. mája 2007 15:18:32 CEST
    prosim nemohla by kazdemu novacikovi ked pride prist PM nech si nemyli forum so zoznamkou?
    Ja chapem ze som na inzeraty fakt vysadena ale ked oni su tak otravnyyyyyyyyyyyyyyyy
  • 25. mája 2007 10:56:22 CEST
    aj mne by sa pacilo keby sa prichod priatela zobrazil napr na zalozke prehliadaca
    • 2 posts
    25. mája 2007 8:57:10 CEST
    ja by som bola konecne za ten kalendar :-) prehlad akcii v nasich kruhoch alebo zaujimavych vysielani a podobne
  • 25. mája 2007 8:11:33 CEST
    historia PM byva niekedy dost zdlhava...

prijala by som, keby sa dala upravovat, cize, keby sa dalo z nej nieco nepodstatne vymazavat, cim by sa vlastne aj preriedila a sprehladnila
  • 24. mája 2007 23:24:20 CEST
    to ano, ale musim na kliknut, som to myslel zeby nieco niekde blikalo, alebo tak nejak ak by to slo
  • 24. mája 2007 23:01:06 CEST
    Nemyslím si, že práve chat bude prínosom pre túto stránku, ak zoberiem do úvahy, že ho v minulosti využívalo minimum návštevníkov.

Prínosom by bolo zmenšiť nepomer červených a modrých znakov pred nickom, v kolónke "kto je on line":).

pre misino
    máš tam predsa zoznam priateľov, ktorý ťa informuje o pripojení preddefinovaného kamaráta(tky).