Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 13. decembra 2010 9:09:11 CET
    ahoj, parádne je, že sa niekto môže nájsť a byť spolu s opačne nastaveným partnerom a vydržať tak dlhé roky v napĺňajúcom D/s vzťahu...
    možno je to niečo pre súkromné správy, ale zaujíma ma, keďže máš dve deti, ako vyzerá taký deň, Tvoj a Tvojho partnera, keď ho chcete prežiť i v tomto duchu BDSM...máte nejaké hry, ktoré prejdú nepovšimnute deťmi, príp. si to nechávate na večer? taká nevinná otázka ohľadne reálneho života...ďakujem Ti za odpoveď, dosť ma to zaujíma
  • 12. decembra 2010 16:05:22 CET
    mozno nieco nove, snad inspiraciu alebo rozhovory o teme, ktorou zijem uz mnoho rokov spolu so svojim partnerom...mozno ludi, podobne uletenych ako my... uvidime co najdem :))
  • 3. októbra 2010 2:32:24 CEST
    Nesuhlasim s tebou, nemaš pravdu. A ak tak iba z časti. Su to obyčajný ludia tak ako ty alebo ja, maju zalubu a vašen pre bdsm, jednoducho ich to baví, každá z nich je krásna, mne sa táto páči tebe zase tamta atd, Čo sa týka penazí - nemusíš íst nikam, sed doma a onanuj, je to ich vec. Ak sa nám nejaka aj ozve, priznajme si, že vačšia časť z nás zuteka. Skutek - utek. A ak naozaj príde k stretnutiu, tak nie a nie dostat z hrdla hlások. Samozrejme su medzi nami aj výnimky.
  • 26. septembra 2010 21:21:32 CEST
    tu sa neda najst slusna domina vsetky su tu kurvi.
    visvetlenie: kurva ide za prachy s kym kolvek a kedykolvek.
  • 26. septembra 2010 21:18:41 CEST
    tu sa neda najst slusna domina vsetky su tu kurvi.
    visvetlenie: kurva ide za prachy s kym kolvek a kedykolvek.
  • 16. septembra 2010 0:00:37 CEST
    Tych 1-5 bodov,
  • 15. septembra 2010 18:55:55 CEST
    niekoho nenormálne normálneho..
  • 31. augusta 2010 14:47:07 CEST
    nemam ziadne ocakavania ... obcas sem nakuknem zo zvedavosti a nacerpat inspiraciu, pozriet sa ako sa vam dari a mozno stretnut par starych znamych.
  • 30. júna 2010 20:08:43 CEST
    ocakaval som ze tu najdem zenu ktora bude mat rada sex a nieco z ds ale nenasiel a uz nenajdem,1dame na azete pisal ci nema zajem o diskretne stretka, napisala ds nieje diskretnost je to o vztahu zena muz , nie vztah domina-euro a nie kazda chce zato eurka
  • 30. júna 2010 20:01:20 CEST
    osobne osobne nie je cas fakt na stretka a chcel íst aj do ba aj do pn,ale raz dojdem ale to uz budem z prace kaput,
  • 28. mája 2010 19:24:15 CEST
    mate zaujimave nazory a skusenosti,,,:O))) avsak da sa povedat, ze toto je specificka stranka pre specifickych ludi :O) s pridanou hodnotou :O)
  • 11. mája 2010 18:01:11 CEST
    Myslim, ze tenhle site zije uz jen ze setrvacnosti... Nekdo ho proste zapomel udrzovat/vypnout.
    • 13 posts
    10. mája 2010 22:45:08 CEST
    je mimoriadne zaujímavé aký je na scéne prebytok sub chlapov a nedostatok dom žien. Ako je potom možné že na stretnutiach ktoré sme napr. v BB robievali 2× do roka a uskutočnilo sa ich už viacero, tento pretlak nijako necítiť. A ani nijakú veľkú snahu sa tam dostať som neregistroval. Nie je lepšie očariť babu osobne ako cez písmenká?
    • 5 posts
    8. apríla 2010 23:20:18 CEST
    HM a co mam napisat aby zaujal daku princeznu,a keby bol baba ci by chcel nikoho,hm treba asi zaujat 1kontaktom-sprava a mozem sa volat aj .....,
  • 6. apríla 2010 14:40:27 CEST
    mam skusenost ze sa tu protajsok najst da, niekedy to ale trva velmi dlho.. Ponuka subov je zial privelka, pre dominy je urcite tazke rozoznat cez pismenka kvalitu :)
  • 6. apríla 2010 14:14:26 CEST
    on uz je v stadiu.... nehladam....necham sa prekvapit...:-)
    • 5 posts
    6. apríla 2010 12:53:39 CEST
    :-) no si dost nedockavy ..po hodine hladania si buchat hlavu o stenu :-) ...alebo si vytvoril novy nick, len aby si sa mohol postazovat a pod starym tu veselo hladas dalej? :-)
  • 6. apríla 2010 1:08:05 CEST
    najst polovicku ktora je zanietena pre to iste ako ja. na tom to webe v podstate nemozne!
    • 13 posts
    17. marca 2010 11:42:29 CET
    Ťažko nájdeš niekoho ak nikde neprídeš, nič o sebe nenapíšeš a ešte sa aj nazveš že si NIKTO. Ty by si chcel NIKOHO ak by si bol baba?
  • 17. marca 2010 9:29:04 CET
    Ahoj! Aj ta profi domina ma ale sukromny život a ver tomu že tažko najde partnera! Ja som rok po rozvode a nasla som priatela ktory ma chape a toleruje mojho diablika, ktoreho rada vypuštam z tela a fantazie. Aj on je na tejto stranke registrovany a iste si to prečita!! Som rada že ho mam!! Tak nevešaj hlavu!! Sofi
  • 15. januára 2010 17:23:05 CET
    ja nehladam den,mesiac,rok,ale to uz pretieklo vela vody cez dunaj(1x som poznal jednu damu ale ale uz je prec),,,,,
  • 15. januára 2010 14:14:04 CET
    mam pocit, ze je tu kopec sklamanych ludi... chcem vas iba povzbudit. ja som sice nasla po 9 mesiacoch hladania, moj Pan po 8 rokoch, a jedna moja kamoska - verte neverte a to je zena a vsetci si myslite, ze to je lahke - hladala 4 roky. Takze, hlavu hore a budte sami sebou, vsetko ma svoj cas a pride to, ked to ma prist.

co som cakala ja? pokec v rodnom jazyku o teme, ktoru zijem s radostou denne. A nasla som kopec fajn ludi
  • 14. januára 2010 23:03:44 CET
    mal som sen,vlastne mam ale ten asi nebude,co som ocakaval hm to tiez uz asi nebude,bolo len sa to pokaslalo,clovek nieco pokaz nieco s toho sa da napravit a nieco neda, aj ked chce velmi velmi napravit to co pokazil
  • 14. januára 2010 22:13:05 CET
    Všetko, čo som očakával, sa mi tu splnilo:
    1/ očakával som inšpiráciu - v albumoch je jej dosť
    2/ očakával som zábavu - fórum je občas lepšie ako humoristický časopis
    3/ očakával som, že tu nájdem fajn ľudí - čuduj sa svete, našiel som
    4/ očakávam, že sa obnovia stretká v Žiline - čoskoro (pracujem na tom)
    5/ nakoniec už len očakávam, že táto stránka bude dlho fungovať - dúfam, že sa mi to splní
  • 13. januára 2010 17:33:08 CET
    ocakavam ze si tu najdem dominantnu partneku.a do tej doby je na tychto strankach dost profi domin na stretka