Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 17. júna 2008 8:28:38 CEST
    a tebe uz prislo na rozum ze dominancia nemusi byt nutne vycucavanie penazi? mozno s Lady Jesiky vyzaruje viac prirodzenej dominancie ako z hociktorej trubky tvojho druhu co za to berie peniaze...

nechapes vyznam celeho D/s zlato...TO JE NIE O PENIAZOCH ale o ludoch a ich mysleni a citeni....
  • 17. júna 2008 8:26:12 CEST
    drahá,
    Sice prostitutka nejsem, ale nijak mi tvé hodnocení nevadí, protože jako domina se mám tady opravdu skvěle.
    Ale být subíkem, asi bych měla nahnáno, navštívit zrovna tebe a zdá se, že to je právě to, proč sedíš u počítače a nefunguješ jako domina,že?
    No-není divu.
    Mistress Aborgia
    P.S.
    Až si za 2 dny vyděláš 4000 dolarů- pak se ti i omluvím-možná

Pa Pa
  • 17. júna 2008 8:21:02 CEST
  • 17. júna 2008 8:20:26 CEST
    mno lizat spicku bot...sorry ale musel by som si lizat vlastne zvratky a to nemusim:)

to ze nie si americanke si predstav som pochopil hned aj sam. tak ako ty sa sprava len slapka z drazdanskej ulice v Tepliciach...vidat ta tam vo vyklade ked prides na dovolenku domov?

na peniaze som sa ta nepytal a ani ma nezaujimaju. ja som si vsetko co mam zarobil poctivou pracou a som na to patricne hrdy. nemam za potreby zavidiet niekomu nieco a uz vobec nie teba lebo tebe nie je co zavidiet...teba ak tak len polutovat...

a na koniec, ja sa teda skvele nebavim, lezies mi na nervy...gratulujem
  • 17. júna 2008 5:42:22 CEST
    Inu, každý jsme hrdý na něco, někdo je hrdý na to, že je prostitutka, jako ta aborce tady.

Já jsem hrdá na to, že vím, že stárnutí je nevratný proces, každému jednou bude tolik, co mně...vlastně ne, je to jen statistický průměr dožitých let. A můj vzhled? Komu se nelíbím, ať zavře oči, také si je může třeba vypíchnout.
  • 16. júna 2008 23:02:50 CEST
    a za druhhý- ještě ti nedošlo, že z tebe mám jen srandu?Ubožáku, ani špičku boty bych ti nedovolila olíznout, musela bych se pozvracet.
    Trapná existence.

Mistress Aborgia
    A k mým penězům. Chlapečku, tady si domin,tš´ěch dobrých subíci váží a nejen oni. Až vyděláš za měsíc tolik, jako já za 2 dny, tak mě můžeš tykat,ty nulo.

Bavim se skvěle!!!!!
  • 16. júna 2008 22:55:22 CEST
    a tak krasne dlho tu bolo k teme sombsa pokoj....

mne to pride akoby ju predcasne vypustili z ustavu a nedoliecili...

aborgia: tvoja anglictina je taka desna ze by sa za nu hanbil aj rom z mladej boleslavi. mas tam 2 vety a aj tie su plne chyb. teda vaaaazna pochybnost o californii...ibaze by si tam spravila karieru a presadila sa cez davy hispancov ako sluzobna u republikanskeho senatora ktoremu denne 3krat vyhulis len aby ta neposlal zase s5.

ale ak si sombsa tak klobuk dole, konecne kreativny napad po tych poliakoch zijucich na slovensku pisucich lamanovou slovencinou atd...

kto si ze sa tu obuvas do ludi? si trapna rachetla co si mysli ze je nejakym sposobom zaujimava a nikoho nezaujima...

a vobec ludia, POZOR, SOMBSA USLA Z UZAVRETEJ KLINIKY znovu santi na webe..beda nam vsetky, vyruti sa zase na nas jej imaginarny subicky harem a doktor straka...
  • 16. júna 2008 22:49:03 CEST
    nic ale som rad ze niesom sam
  • 16. júna 2008 22:36:09 CEST
    Ty niesi amik, Ty si len obycajna ceska kurva ktora tam momentalne zije
  • 16. júna 2008 22:31:06 CEST
    Ano?
    Ä jsem na to právem pyšná. Jen si vzpomeň,co vše jste vyplodili za ptákoviny proti Sombse. Ani jeden z Vás ji nesahá a ani ty "dominy" tady -ani po kotníky, protože ona má něco na rozdíl od vás všech-rozum, Já ne, takže já si ted´za ni, i když ona o to nestojí budu urážet koho chci a kdy chci
    To víš, my amíci jsme drzí,ale ne omezení, jako vy.
    Ale zato se cítíme svobodněji.
    Mistress Aborgia
  • 16. júna 2008 21:52:09 CEST
    Tvoja obmedzenost je skutocne neobmedzena
  • 16. júna 2008 21:34:47 CEST
    Ale jdi ty? ty máš snad ten dojem, že zrovna one potřebuje peníze,? Ona si je na rozdíl od těch, co jen žvaní a kopírují stránky jiných domin,protože samy nejsou schopné kloudné slovo vyplodit,umí vydělat a sakra dobře, to mi věř.
    Vůbec,máš webové stránky???
    Mistress Aborgia

P.S. No teda,musím se omluvit,protože až ted jsem si všimla v tvém profilu, že máš naprosté právo se takhle rozčilovat jen proto, že se mluví o někom jiném a ne o tobě. S tvou vizáží a stařeckým věkem bys měla chodit na procházku s vnoučaty a e si ničit oči u netu.
    Ale co, ty si toho asi opravdu moc nevyděláš,s tím, jak vypadáš,že?
    Proto ta závist.
  • 16. júna 2008 21:26:49 CEST
    že by sombsa zase potřebovala nějakou stokorunovou pomoc?
  • 16. júna 2008 21:13:50 CEST
    No, tak ty jsi zrovna jedna z těch, co má co mluvit. Už si někoho najdi, a nesed u toho počítače celý den, to není zdravý.
    Ono to vypadá, že ti dost něco chybí. Ani nevíš, jak moc na vás pisálky Sombsa sere a mě to právě začalo bavit a vrátím vám všem to, co jste prováděli vy jí.
    Pouze s tím rozdílem, že já píšu pravdu,hvězdo.
    Na tebe taky není nikdo dvakrát zvědavý.
    Mistress Aborgia
  • 16. júna 2008 21:03:18 CEST
    zase sombsiny zvratky . Přemítám, proč si někdo musí takto zvyšovat sebevědomí, tím že zvrací písmenka :-(
    edit:
    Také bych uvítala, kdyby admin takové zvratky mazal nebo tím někoho pověřil.
  • 16. júna 2008 20:57:50 CEST
    Ale dětátko, ty si tady piš, co chceš, jestli jsem mrcha,tak to rozhodně nepopírám a dokonce jsem na to pyšná, ale to ty ve svém dětském světě nemůžeš vědět,co a k čemu je to dobré.
    Je ti tak málo, že hrát si na dominu je u tebe spíše směšné a hlavně-jako octor a jemu podobní nemáš co dělat a pleteš se do věcí, kterým nerozumíš.

Běž si na písek, nebo na plovárnu a až si za měsíc vyděláš,co já za 2 dny, tak mi piš nějaké ubohosti.

Mimochodem -to je pro všechny- Není divné,že Sombsa v tom ubohém žebříčku zase klesla,i když její stránky navštívilo nejvíce lidí??
    NO, trochu se u toho bavím, a protože ona už sem nechodí, okopírovala jsem jí to, aby si celý ten váš ubohý žebříček dala na stránky- no výsledek je boží!!!

Mistress Aborgia
  • 16. júna 2008 17:31:16 CEST
    No nevím, ale jestli píšeš takové věci, urážíš a zesměšňuješ, nejsi hodna titulu "mistress". S chutí bych tě degradovala na obyčejnou mrchu, co si nevidí do huby. Ale spíš je mi tě líto.
    PS: korsi: promiň, ale nemůžu si pomoct...
  • 16. júna 2008 17:29:51 CEST
    Suhlasim s Petrom32...
    • 5 posts
    16. júna 2008 14:42:51 CEST
    ach dievcatko,prestan tu vytahovat sombsu a podobne pseudodominy a zacni sa bavit normalne, potom aj debata so mnou bude normalna.
    • 5 posts
    16. júna 2008 14:30:50 CEST
  • 16. júna 2008 14:18:52 CEST
    Ja uz dlhsi cas ocakavam, kedy zabudnes na slobodu slova a zacnu sa urazlive a nicnehovoriace prispevky mazat. Pokial na to nemas cas tak daj tieto prava nejakemu admin teamu, lebo to ako to tu bezi za poslednych 9 mesiacov je uplne strasne. A skutocne uz ma tato stranka prestava bavit.
    • 5 posts
    16. júna 2008 13:35:59 CEST
    Chudáčku,vždyť ty ani nevíš, co je normální debata. Kdyby ses raději zabýval tím, co jsem psala v ostatních forech,to je zajímavé a hlavně pravdivé. A nevím, co je ti do toho, co tu dělám,ale řeknu ti to- koukám na to, jak Sombsu ochcávají v tom jejich trapnym topu, kam se včera,než odešla z recese přihlásila i když zrovna ona to nemá zapotřebí-znají ji totiž všude.
    Je tam snad Kateřina,nebo Alexandra a MA?: Nebo jsou snad v jiných Topech-nenamáhej se-ani jedna není nikde,ani v těch nejznámějších ,protože to nejsou žádné dominy,ale slepice, a podvodnice,co si na ně hrajou.
    Přečti si stránky Kateřiny a Madam Vevery a tomuhle se říká sviňárna a ještě tu kráva zvíří kolem Sombsy, která se provinila tím, že ji víc znali a hlasovali pro ni takový humbuk, že ted´už z vás všech má jen srandu.
    Mistress Aborgia
    • 5 posts
    16. júna 2008 12:21:21 CEST
    ktora je ale niekde az dole, a ked sem pridem raz za mesiac, tak ju vzdy hladam 3 minuty. takze zas pridem az o mesiac, lebo nic.
    • 5 posts
    16. júna 2008 11:35:38 CEST
    tak, preco stale si prihlasena na domine, ked to nepotrebujes ..ved utekaj sa venovat svojim subikom,,,urcite uz nedockavo cakaju ..aspon tu bude opat klud na normalne debaty
  • 16. júna 2008 11:29:45 CEST
    Asi v Čechách a na Slovensku opravdu nemáte nic na práci, že pořád rýpete a urážíte,ale vůbec nejste vtipní,chlapci.
    No co, ještě že jsem odtamtud pryč, když to čtu, chce se mi zvracet.
    Kdo tu potřebuje léčení, jste vy,a to ze závislosti na počítači a na drbech a urážkách.
    Je mi vás líto,fakt.
    Mistress Aborgia