Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 16. júna 2008 8:56:03 CEST
    v cechach tak kratko trva liecenie?
    • 5 posts
    16. júna 2008 8:31:03 CEST
    Na rozdiel od teba, ja sa nepotrebujem zviditelnovat ,-), takze ked moje prispevky nikoho nezaujimaju, tak je mi to jedno a nefnukam nad tym ako ty a tebe podobne.
  • 16. júna 2008 8:24:50 CEST
    No, zato tvé chytré řeči tu každého zajímají-hlavně mě.
    Trhni si
    Mistress Aborgia
    • 5 posts
    16. júna 2008 7:54:49 CEST
    Urcite tu uz nebudete ani jedna? ..tak to si musim otvorit sampus, lebo tie vase dristy,tu len zbytocne zaberaju miesto
  • 16. júna 2008 0:02:47 CEST
    A co očekávám ? Že neschopní jedinci, jako jsi ty, "admine" začnou dělat něco užitečnýho,když se neumí postarat o webovou stránku,na kterou chodí už jen zoufalci.
    Jdi raději házet lopatou, alespoň nikomu neublížíš- tedy-doufám,že ne.Víš, u nás by tě ani k té lopatě nepustili,protože ani nejsi schopný obnovit MWCH,protože se bojíš, že tě nějaká přestárlá modelka zase očůrá a ty nevíš, co s tím.Projdi si pár Top listů-a jestli ji někde,drahou Alexandru najdeš v žebříčku, jako Dominu, tak máš u mě - thousand dollars a to myslím vážně!Sure!

A sledujte TOP list, dohodly jsme se, že se obě dnes přihlásíme a co se nestalo:? Ani ne za půl hodiny ? Podívejte se,kolik lidí Sombsa zajímá- divný a koho zajímá nějaka domina.sk,když se personál neumí k lidem chovat? Mě tedy ne. Sbohem
    Mistress Aborgia
  • 15. júna 2008 23:51:32 CEST
    .....začnete se tam konečně chovat jako lidi. Všichni hošánci, co sem píšou a dělají chytráky, by měli lézt po kolenou a nejen přede mnou ,ale -a to mi asi neodpustíte- i před takovou Mistress Sombsou. Co jste kromě tohohle stupidního psaní dokázali vy? Viděli jste její stránky a všimli si, že ona jen nekecá a maká? Že si přívlastek Domina zaslouží? Čekám jen, až pojedu za měsíc do Čech a opravdu, ale opravdu se těším a doufám, že se s ní setkám. Napsala tu pár hovadin, ale nesaháte jí ani jeden a to se týká i těch rádoby domin,co na ni nasazovaly,ani po kotníky a to si s ní píšu od té doby, co sem přestala kvůli vám hovadům chodit.
    Myslete si třeba, že jsem panna orleánská ,ale nikdo na ni nemáte-na to, co dokázala a víte všichni velký hovno.
    Sbohem,pitomci a ubožáci,co by měli lézt po kolenou před všema ženama
    Mistress Aborgia

P.S. Píši to jen proto, že tahle stránka ,ze které jste udělali žumpu,si nezaslouží, aby tady takové ženy, jako já a ona byly.
  • 14. mája 2008 14:14:59 CEST
    očakávam dominu
  • 12. mája 2008 23:03:47 CEST
    Mas uplnu pravdu !! Kde si 2ja sedia (a vazia si jeden druheho) tam nic take nema sancu ... Ked sa navyse hladali dost dlho - vazia si to natolko ze uz to nechcu ohrozit ..

Ale v reale je to castokrat aj inak .. Je tu par veci co zalomcuje Zenskou - Karierne postavenie, Spol. Status, PENIAZE, Prislub pohodlneho a luxusneho zivota ...

Chlapmi trosku ine veci - A NIE TAK PRIZEMNE - na druhej strane ale zase skoro vsetko ))

ALE NIE ZAS VSETKYMI !!!

http://www.domina.sk/profile.php?act2=profilex&userx=I.Like.Pupendo =)&stats=a

• 8 posts
    12. mája 2008 10:14:06 CEST
    Nikto zvonku nemôže rozbúrať vzťah - to môžu len tí dvaja. Zdravý a funkčný vzťah nemá šancu narušiť nejaký atlét s čiarkami. On môže len využiť rúcajúci sa vzťah na krátky úlet.
  • 26. apríla 2008 23:05:49 CEST
    Díky za virtuálně projevenou galantnost, ale hlavně za Tvůj názor, že existující vztahy by se neměly bourat. Dnes některé jedince tohle dokonce baví, berou to snad jako "sport": rozbourat existující vztah a když toho dosáhnou, tak si udělají pomyslnou čárku a mizí jinam.

Baculky jsou hodně zajímavé, když jsou v pohodě
  • 26. apríla 2008 22:45:14 CEST
    Ze mne asi ne ... A Tebe bych se zastal ))

Ale jinak by k necemu takovemu nikdy nemelo dojit - nevyhledavam konflikty a nevidim duvod v bourani existujicich vztahu ...

"Prima pohodové baculky jsou bohužel nedostatkové zboží, víc je těch zakomplexovaných, které mají problém se s tím jaké jsou nějak vyrovnat."

To tedy nechapu proc jsou zamindrakovane ... Vzdyt maji prave NECO NAVIC !!!

BOUBELKY JSOU STEJNE NEJHEZCI !!!!!!!!!
  • 22. apríla 2008 0:29:43 CEST
    Bojím se, že její současný partner by z toho nebyl dvakrát nadšený a nadělal by z nás všech několik mrňat do školky

Prima pohodové baculky jsou bohužel nedostatkové zboží, víc je těch zakomplexovaných, které mají problém se s tím jaké jsou nějak vyrovnat.
  • 21. apríla 2008 21:48:09 CEST
    "Jednu takovou jsem kdysi poznala osobně. Na své rozměry hodně čilá a šikovná holčina, která si to uměla pěkně užít. Pokud se Ti líbí ty na fotografiích, tak ta by se Ti určitě také líbila."

A das/te me s ni dohromady ??
  • 21. apríla 2008 21:33:44 CEST
    "V tvým případě patrně zamávaly skórem tvé baculky, které se objevily v tvé galerii 19.4. v počtu 55 kusů."

Jeeee )) Tak to asi jo ... A to JESTE NEJSOU VSECHNY !!!

Ale ze jsou hezky co ...
  • 21. apríla 2008 8:45:34 CEST
    xixi - baculky a je po záhadě

Jednu takovou jsem kdysi poznala osobně. Na své rozměry hodně čilá a šikovná holčina, která si to uměla pěkně užít. Pokud se Ti líbí ty na fotografiích, tak ta by se Ti určitě také líbila.
  • 21. apríla 2008 8:30:21 CEST
    Body nejsou jen za vstupy do fóra, ale také za jiné projevy aktivity. Koukni se do sekce FAQ, než zas něco prohlásíš za záhadu. V tvým případě patrně zamávaly skórem tvé baculky, které se objevily v tvé galerii 19.4. v počtu 55 kusů.
  • 20. apríla 2008 23:24:47 CEST
    kdo ví, kde jsi všude co mezi tím napsal nebo to máš možná mimořádně i za jednotlivá písmenka
  • 20. apríla 2008 22:18:25 CEST
    Je mi trosku zahadou jak muzu mit za jmenem nej. 156 prispevku - kdyz pred napsanim posledniho jich tam bylo "jen" 048 , pricemz lehce nechapu uz ten puvodni udaj ...

Nebo je to o kvalite ?? ))
  • 20. apríla 2008 21:57:48 CEST
    Ted me tu jiste vsichni umlati capkama ze jsem si Vam vubec dovolil napsat .. ale ja mam jednu velmi debilni lidskou vlastnost - vzdycky jsem na te (od pohledu) slabsi strane .. a to casto i s povrchni a zcela nedostatecnou znalosti konkretni situace - coz pak ve finale nekdy zkomplikuje zivot mne samotnemu .. Tohle neni ani podpora Vas, ani kritika druhe strany - jenom chci ukazat, jak i nekdy dobre minena "kritika" (jestli je na tohle jeste vubec nejake pojmenovani) dokaze vytvorit zaklad pozitivniho vztahu k nekomu/necemu a obratit tak situaci zcela proti svemu puvodnimu zameru ..

Mejte se vsichni nadherne a s...e na mne ...
  • 20. apríla 2008 14:37:08 CEST
    Prostě běžná komposťácká dřenda jako všude v diskusích na netu vydřenit až na kost
  • 20. apríla 2008 14:14:48 CEST
    Jsou to zřejmě obě podvodnice, protože na:

http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=profile&user=Sombsa&auth=

asi ta původní Sombsa píše:

>A pokud s vámi bude komunikovat někdo s nickem m.sombsa, nebo sombsa.m ,tak to nejsem já- někdo si na mě hraje.. POUZE SOMBSA, NEBO MADAM SOMBSA JSEM JÁ<

Ne že by stálo za to se v tom chtít vyznat nebo orientovat. To já spíš jen tak, že jsem na to náhodou narazil Takže ani nějaká Mistress Sombsa ani sombsa.m není ta původní sombsa. A snad už tu tedy obě přestanou prudit
  • 20. apríla 2008 11:20:04 CEST
    Mistress Sombsa a sombsa.m Jedna je hodná a jedna zlá?

Co to vlastně znamená SOMBSA, že to může používat jen někdo? Nic z toho nechápu. Neozumím tomu o co tu jde.
  • 20. apríla 2008 8:43:58 CEST
    Radím ti dobře, smaž mou fotku z toho falešného profilu, nebo teprve poznáš, kdo je Madam Sombsa.
    Myslím to zatím dobře.
    Madam Sombsa
  • 20. apríla 2008 8:38:23 CEST
    Milý zlatý, zatímco tady z tebe má každý srandu a tvé urážky jsou jen výkřikem do tmy, protože jsi mě nikdy neviděl, tak já se tvým chováním náramně bavím a nejen já. Píše mi čím dál víc lidí, kteří mají stejný názor, že jsi jen frustrovaný a zamindrákovaný chlapeček, kterého nikdo nechce, tak se pouští do urážek hodných tak leda nějakého ubožáka, který nemá jinou činnost.
    Ale neboj, polovina subíků tady z tebe má jen srandu, a já jim nestačím odpovídat,že jsi jen ubožátko, co si léčí mindráky.
    Je mi tě vážně líto,protože s tím se asi blbě žije.
    On už ty tvé urážky a bláboly stejně nikdo nečte, tak se nenamáhej

Madam Sombsa
  • 20. apríla 2008 2:38:43 CEST
    Naposledy milá sombsa,naše chúďato vypelichané,vážne Ťa štvú moje pripomienky,inak by si sa na ne neozývala.Si "Čestná internetová honička",trpiaca paranojou a stihomanom,plná nevyriešených komplexov,zalúbená do bývalých otrokov,proste prostitútka sombsa.Ospravedlňujem sa,že už na Teba nebudem reagovať,len z toho,prosím Ťa neostaň viac chorá,ako si.ZBOHOM,už Ti nič iné neostane