Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 24. februára 2008 11:24:02 CET
    Já vim, jak to myslíš.
    Ale zase jsem si uvědomil, jak zoufalý kód generuje zdejší aplikace. Schválně se na něj koukni. Ostuda. Hrůza. To totiž neni HTML, to je binec, který prohlížeče zobrazí jen díky své téměř nekonečné benevolenci k takovémuhle znásilnění webových standardů. Jednou mi shotgun na poznámku, že mu to tady generuje nevalidní HTML, odpověděl, že máloco ano. Dobře, bohužel je to pravda. Málokde to však dosahuje takhle katastrofických rozměrů.
  • 24. februára 2008 1:21:09 CET
    Dufam ze tu najdem najeku MAdam/PAni silne dominantnu ktora ma bude ponizovat a bude mi riadit cely moj zivot..chcem zit iba pre danu osobu a trpiet pre jej rozkos
    • 2 posts
    18. februára 2008 16:58:44 CET
    tiez spominas na stranky v html? :-)
    • 2 posts
    18. februára 2008 16:23:37 CET
    človek má pocit že si tu bol skôr ako táto stránka a že ju vlastne "vystavali" okolo teba :o))))))
  • 9. februára 2008 11:36:13 CET
    Aj ja som tu da sa povedat odjakziva:) este spominam na povodne modre a cervene vzhlahy tejto stranky a to som bol este hodne mlady:)
  • 9. februára 2008 10:51:44 CET
    neviem,čím by to mohlo byť,ale je tu málo diskutujúcich.Ľudia OŽITE!
  • 25. januára 2008 21:20:25 CET
    ... na vine je Chahayaa bol som oklamany, nalakala ma sem :-) .. ja chcem aby tu bolo vela krasnych, milych, inteligentnych a sexi subiniek
  • 13. januára 2008 18:38:50 CET
    měla tu svou registraci má partnerka a měl jsem ji tu já... kdysi jsme tu hledali i možnost nějakého reálného seznámení... pak jsme to už nepotřebvali, takže jsme registrace zrušili... nyní sice dál hledat nepotřebujeme, ale jsem občas zvědavý, co se ve světě D/s vztahů děje, noví lidé, jiné názory, staří lidé, staré názory... prostě není to podle mne špatný nápad občas sem zase zajít...
  • 8. januára 2008 18:13:46 CET
    Pre mňa tieto stránky splňujú všetko čo som čakal.
    Steretol som tu skvelé, krásne, sebavedomé a vyrovnané subky. Rozhovory s nimi mi pomohli lepšie pochopiť ich odvážnu dušu a smelšie experimentovať v niektorých oblastiach.
    Myslím že na týchto stránkach je to tak, že čo dáš, to aj dostaneš - tak treba ísť do toho úprimne a bez všelijakého machrovania a naparovania.
    Ak, razor25, ponúkaš len svoj vek a hebkú pokožku, nečuduj sa odozve - musíš pridať, toto nestačí.
    • 5 posts
    9. decembra 2007 19:07:24 CET
    Ono je krasne vstupit na tieto stranky pln ocakavania, ale je treba mat realne ocakavania a nie nastudovane s nejakych filmov, alebo BDSM stranok. Realita je vzdy o niecom inom. Necakajte, ze ked vas dominy tu na stranke uvidi, ze sa vam hned vrhnu okolo krku, lebo cakali len na to kedy sa tu ukazete. .. razor 25 A napsat, ze vo vsetkej skromnosti som fesny a mily chlapec. No tak to do skromnosti ma velmi daleko. Poviem ti jednu vec, mozno na teba babenky leteli, lebo mas dobru postavu pekny usmev, ale tu jaksi take baby niesu, tu su zeny, ktore chcu sebavedomeho inteligentneho muza, s ktorym sa da aj normalne porozpravat a potom nie je prvorade, ako ten clovek vyzera, ked toto pochopis, tak mozno budes mat aj uspech.
    • 2 posts
    9. decembra 2007 13:38:15 CET
    myslis si ze tu dominantne damy stoja v rade aby si si ty mohol vyberat? zobud sa prosim.
    A este nam prezrad ake su to stranky podla tvojich predstav
  • 9. decembra 2007 12:19:56 CET
    su aj lepsie stranky hlavne realnejsi alebo BDSM je podvod????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • 9. decembra 2007 12:16:44 CET
    DO TEJTO STRANKY SOM VTUPIL PLNY OCAKAVANIA ALE ZENY NA TEJTO STRANKE NISU ZACO SA VYDAVAJU
    • 13 posts
    6. novembra 2007 8:05:20 CET
    Keď sa chceš dozvedieť viac informácií zo sveta BDSM tak zopár ich nájdeš aj tu alebo táto doména na nich odkazuje. Ak hľadáš ženu ktorá to s tebou skúsi alebo sa len tak bude chcieť občastne stretnúť a nemáš za to záujem zaplatiť. Prepáč ale nepoznám takú ženu ktorá by mala záujem (určite diskrétne) sa s niekym len tak raz za čas stretávať sa. Vínimky ale nerobia to zadarmo (ani sa im nečudujem.
  • 4. novembra 2007 11:52:14 CET
    To ako cakas po jednom dni? Len tak mimochodom, myslis si, ze v reale by si nejaku zbalil na zaklade ohromujucej info, ze mas 23 a mas rad piss? Ono totiz vyplnenie profilu na tejto stranke je nieco ako predstavenie sa. Nediv sa, ze pri tomto pristupe tu po tebe nestekne ani pes, nieto este domina.
  • 4. novembra 2007 11:02:29 CET
    Prisiel som na tuto stranku plny ocakavania a nadeji, ze ma niekto zavedie do BDSM sveta. No zda sa, ze zeny vyuzivaju tuto stranku na propagaciu svojich platenych sluzieb, co ma velmi mrzi...Ak by sa tu nachadzalo co i len trochu reality, nebol by som taky zklamany, pretoze so vsetkou skromnostou som velmi mily a fesny chalan, ktory v realnom zivote nema problem s babami, avsak na tu spravnu este nenatrafil..tak nechapem, preco som tu este nic real nenasiel...Asi sa mile damy v skutocnosti boja mladych a atraktivnych a daju prednost starsim, pred ktorymi nemaju komplexy a citia sa ako bohyne...Ak sa vsak najde zena, ktora chce mat pri sebe pekne vysportovane telo a mily chlapcensky usmev, nech ma kontaktuje sukromnou spravou....
  • 24. októbra 2007 21:31:50 CEST
    som sa sem dostala s troskou nahody, ale hlavne z velkej zvedavosti a hned ma tato stranka veeelmi zaujala a som spokojna a rada, ze som konecne tu xi
  • 15. októbra 2007 23:34:49 CEST
    Přečetl jsem si očekávání od stránky jedna až po stránku pět (nebo obráceně?). Očekávám že tady najdu komunitu spřízněných duší, se kterými si budu moct "popsat" o záležitostech, které vanilkový svět nikdy nepochopí, přitom jsou ale životně důležité
    Dovolím si tvrdit že tento web zůstal v českých a slovenských krajích nejživotaschopnějším ze všech webů s podobnou tématikou. Po celou tu dlouhou dobu co ostatní (nebudu jmenovat ) přinejmenším zkostnateli, domina.sk je pořád živá. A tak si říkám jestli je potřeba dělat opatření jako že se zakáže nováčkům "plácat nesmysly," nebo zavádět systém důvěryhodných a důvěryhodnějších členů - třeba počtem hvězdiček u nicku. Jestliže stanovíme/stanovíte příliš svazující a složitá pravidla pro chování, nemusí to být vždy přínosem. Ignorujme hloupé nebo nešikovné způsoby hledání partnerů (hledání správného partnera bude asi nejčastější důvod registrace tady), ale nechme každého se vykecat. Teda pokud nikoho neuráží.
  • 5. októbra 2007 10:35:10 CEST
    Co ocakavam????novych ludi,nove znamosti.snad sa mi podary najst niekoho na obcasne bdsm hry..
  • 3. októbra 2007 21:50:31 CEST
    nic konkretne neocakavam,...bol by som ale rad kebyze tu stretnem zopar super ludi a mozno aj daky ten trvali vztah
  • 30. septembra 2007 1:36:39 CEST
    sa na HDD nenáchadzajú. No možeš si za pomoci personal home page a iných vecičiek s nejakou písať ak bude chcieť.
  • 29. septembra 2007 21:59:55 CEST
    Že tu raz nájdem REÁLNU ŽENU na REÁLNE STRETNUTIA. Ale to chcem VEEEEEĽMI VEĽA....
  • 14. septembra 2007 0:09:42 CEST
    Konečne CHAT!
    Viem, že tu už bol, ale mohol by byť zase
    • 2 posts
    15. augusta 2007 1:24:19 CEST
    Navyse obsah tejto stranky robime my uzivatelia takze nic ti nebrani najst si forum o spankingovych nastrojoch (uz tu take myslim bolo) a prispiet do neho :-)
    • 2 posts
    15. augusta 2007 0:11:36 CEST
    aha, no tak s tym sa da aj