Forums » Nekategorizováno

REALNE DOMINY

• 6. júna 2007 10:52:28 CEST
    Vidim, ze sa budem musiet opakovat - lebo to bolo zrejme na mna smerovane... Asi ta "sklamem", ale ja svoju dominantnu partnerku mam - nehladam... Som submisivny a svoju submisivitu nepotrebujem dokazovat tu - tym, ze budem s kazdou kvazi-Dominou suhlasit ako kus stada, oslovovat ju Madam... Problem nie je v subikoch, praveze uprimne lutujem tych subikov, ktori to myslia uprimne, vazne - a dostane sa im takeho pristupu - 2-slovne odpovede, ak vobec pride odpoved, nekonecne slubovania na stretka... A potom sa este od tychto pseudo-Domin dozviem, ze vsetkemu su na vine muzi, subici - je to ozaj komicke... Pozri sa skor ty do zrkadla, si asi plna tych mindrakov...
  • 6. júna 2007 10:45:51 CEST
    spletla jsem se,tvojí hlavní předností je opravdu jen nevybíravý slovník.S tebou je veškerá komunikace naprosto zbytečná,bohužel,idiot zůstane idiotem!
  • 6. júna 2007 10:38:35 CEST
  • 6. júna 2007 10:36:31 CEST
    docela jsi mě překvapil,že to umíš podat i bez vulgarit.O tom aby mě někdo přesvědčil o své submisivitě se nemusí předemnou plazit jak had a podobné nesmysly,to je přece naprostá blbost,a ani nepotřebuji aby mi někdo říkal Vy Madam,pokud není mým subíkem,a nejde zrovna o lekci či mého "os.otroka",jsem schopna komunikovat i se subíky zcela rovnocenně.To že jsem dominantní mi ještě nedává právo povyšovat se nad submisivními jedinci v běžném životě.Přijde mi to zcestné.Ale samozřejmě že mám plné právo vyjádřit svůj názor komukoliv,stejně jako všichni ostatní.Nelíbí se mi tvé vulgarity na adresu profi-domin.To že tobě nevyhovují,ještě neznamená,že nemohou vyhovovat někomu jinému,kde není poptávka ,není nabídka.A o tom jestli mě to skutečně baví,tebe přesvědčovat nebudu,nemám proč.Já si jako prostitutka nepřipadám a ani se tak nechovám.Peníze které za lekci obdržím,jsou zasloužené,nehledím na čas,a rozhodně si beru daleko méně než 2000 Kč,mám dobře vybavené studio a spousty pomůcek.Když ti někdo bude dělat plovoucí podlahu,taky to nebude zadarmo,jen proto,že ho to baví,ale poznáš to podle přístupu a kvality jeho odvedené práce.Odsuzuj ty rádoby-dominy,které se jen obohacují podvodnými způsoby,tam by tvá kritika byla na místě.
  • 6. júna 2007 9:53:29 CEST
    Nedavno jsi psala,ze jsi se pokousela drive o nalezeni partnera k ds vztahu,ale ze se ti ozyvali jen radoby subici a zadny pravy se nenachazel a absence bdsm ti jiz na tolik chybela,ze ses rozhodla delat to za penize a ted ze jsi spokojena.Jako nezlob se na me,ale to je tak absurdni,ze se divim,ze jsi takovou blbost mohla napsat.Nazyvas muze radoby subiky,ale zadivala ses take na sebe?Jestli neni nahodou chyba v tobe.Subiku je dost a dobrych,ale to ty jsi byla mozna duvodem neuspechu ze ti proste snaha o zalozeni ds vztahu neklapla.Je zajimave jak vsechny radoby dominy vidi neuspech jen kvuli muzum,ale ze to jsou ony,co vsechno poserou,veskera snaha o komunikaci miziva atd.Delaji ze sebe arogantni kravy ,misto toho ,aby umeli naslouchat a vyjit si vzajeme vstric.
  • 6. júna 2007 9:27:55 CEST
    Hele proc si myslis ze kdyz ma nekdo uplne jiny nazor ,ze hned musi byt plny mindraku,neschopny si najit partnerku a ze neni submisivni ani v koutku duse atd.Nepotrebuji svou submisivitu dokazovat tady v podobe plaziveho psa,vykat hned kazde zene,nazyvat ji madam a souhlasit ponizene ji davat za pravdu i kdyby tvrdila ze 2+2=5 jen proto abych dokazoval submisivitu.Ja svou dominantni partnerku mam,je to uspesna zena,bdsm ji bavi ,zname se uz dost dlouho a za celou dobu jsem od ni neslysel jedinou zminku o tom,ze bych ji mel za to platit.Kdyby tebe bdsm opravdu bavilo,a nevidela v tom hlavne penize,tak bys dnes nemusela zadavat inzeraty typu nabizim sluzby za penize zavolej.To proste zavani prostituci a muzes tvrdit ze te bavi bdsm sebevic.
  • 6. júna 2007 8:35:39 CEST
    že to tady pěkně vřelo,a tak si dovolím i já trošku přisolit.Musím souhlasit s LEITLOU,protože i já mám hodně podobných zkušeností se subíky jako ona,ještě z dob kdy jsem nebyla profi.O to víc se ted bavím,když čtu příspěvky rádoby subíků kteří jen plivou a někteří dokonce svoji vulgární mluvou dokazují jak jsou primitivní,a takový muž,si právě proto nemůže nikdy najít dominantní partnerku,protože submisivní není ani v koutku duše,navíc pln mindráků a tak jediné co mu pak zbývá,je místo sebekritiky kritika ostatních,a ani v tomto případě chudák neuspěl.Pokud jde o rozlišování na reálná a reálný,vidím to jako nesmyslné,nebotˇ každý jedinec má zcela rozdílné představy a měřítka.Ale pak je nejdříve zapotřebí udělat si pořádek v tom co vlastně chce,tohle totiž spousta subů bohužel neví,a v tom je celý problém.Takže chlapci milý,dejte si nejdříve ruku na srdce,budte k sobě zcela upřímní a zhodnotte jak na tom jste a co jste pro to schopni sami udělat,protože obelhávat sám sebe je to nejsmutnější co znám.A pokud budou všichni soudní,a budou si hledat úměrně k sobě,dle svých možností a schopností,pak nebude muset být tolik záště k profi-Dominám,a pd.protože i ty můžou někomu vyhovovat.
  • 6. júna 2007 7:28:48 CEST
    nemohol si by tu upiect babofku?
    • 2 posts
    6. júna 2007 1:09:23 CEST
    Vies tieto dva servry maju povod v jednom jedinom clovekovi a kedze ho poznam tak si s tebou dovolim nesuhlasit.
    Neprofi dominy mu ziadne peniaze neprinesu, rozne zlatokopky ktore casto o domiancii nemaju paru uz skor. Clovek ktory je schopny zobrat celu databazu nickov z mucirna.cz a naplnit nimi svoj novy projekt otrok.net tak ze z kazdej zeny je domina a z kazdeho chlapa otrok sa nebude venovat nejakemu podruznemu problemu ze toto je sever pre profi a toto pre neprofi dominy. Aby taketo rozdelenie fungovalo musi byt navyse vyzadovane a kontrolovane adminmi a myslim ze toto tam uz davno nefunguje.
  • 5. júna 2007 23:48:03 CEST
    .
  • 5. júna 2007 23:28:51 CEST
    Ako nazov napoveda ano.
  • 5. júna 2007 23:27:43 CEST
    Vážně? Pak jsi idiot.
  • 5. júna 2007 23:25:11 CEST
    Trha mi zily, na com vsetkom sa "vy vsetci" zhodnete
  • 5. júna 2007 23:24:57 CEST
    kto koho viac urazi? kto si tu najviac poskrabe svoje ego? alebo dokaze svoju vynimocnost pred druhym? to sa neviete inak radovat?
  • 5. júna 2007 23:21:57 CEST
    Ty si ozaj taky tupy a nepochopil si - ze ja si nemam aky konar podrezavat? Tebe ozaj nedoslo - ze ja tu nic nehladam, ziadnu Madam?
  • 5. júna 2007 23:17:08 CEST
    Nie ja sa tu potrebujem kazdemu Madam-kovat - nie ja som ten zufalec, zrejme si nezachytila absolutne pointu. Mna to ale nejak netrapi - vies, je az smiesne citat prispevky niekoho, kto dodatocne meni predosle prispevky, prisposobuje ich... Ta zoznamka na femdom.cz nie je profi - ved praveze pred istym casom sa tam mazali take inzeraty - ale je realita, ze to tam prevazuje. Mylis si femdom.cz a dominy.cz
  • 5. júna 2007 23:14:44 CEST
    No pokud posuzuje, že když někdo má svoji Madam, je pak zoufalý.... Ale necítím se tak, hledal jsem dlouho, ale nakonec jsem přišel na to, že subík se musí umět nabídnout a mít co nabídnout, pokud chce najít svoji "velitelku" :-))
    Hloupými kecy se spíše podřezává větev pod nohama.
    • 2 posts
    5. júna 2007 23:07:56 CEST
    tak neviem ale ako zufalec mi tu pripadas skor ty ako Kazouh. A robit statistiku podla nicoho ako je femdom.cz ked rubrika ona hlada jeho je tam hlavne pre profi dominy ako ja cely server je trosku divne, nezda sa ti?
  • 5. júna 2007 23:07:18 CEST
    A proč si myslíš, že jsem zoufalý??
  • 5. júna 2007 22:59:33 CEST
    Ano tebe.
  • 5. júna 2007 22:56:13 CEST
    Kedyze som sa mylil?:-)))... Zrejme nie si zvyknuta komunikovat s inymi ako so zufalcami typu KAZOUH. Ja sa teba nemienim pytat, ci na nieco mam alebo nemam... Niekomu sa asi siahlo na ego a nevie to prehltnut...
  • 5. júna 2007 22:44:59 CEST
    Madam, nemá cenu se rozčilovat nad nešťastníky, co místo aby svoji situaci nějak řešili, raději si pěstují svůj mindrák...
  • 5. júna 2007 22:43:27 CEST
    Ja som pisal o tom, kolko Zien ju pyta - ak nemas o tom ani len predstavy, odporucam zoznamku na femdom.cz - rubrika ona hlada jeho... Ja na nic take ani nemusim "setrit" - nastastie... Zrejme ty si liecis komplex, ktory som spominal - ze sa hras na nieco, cim nie si - stava sa, nie si jedina...
  • 5. júna 2007 22:24:00 CEST
    Pekny prispevok, len ta trohu poopravim - 85 percent tzv. Domin presviedca samych seba, ze su Dominy - ziju v sebaklame, ale vsetko to "zahladi" tvz. otrocka dan - to je najlepsi liek. Osobne nevidim rozdiel medzi profi Dominou a tzv.realnou Dominou. Uz to slovo Domina je predsa sprofanovane...
  • 5. júna 2007 21:15:31 CEST
    Ty si sa pekne udrel do hlavicky.