6. júna 2007 10:36:31 CEST
docela jsi mě překvapil,že to umíš podat i bez vulgarit.O tom aby mě někdo přesvědčil o své submisivitě se nemusí předemnou plazit jak had a podobné nesmysly,to je přece naprostá blbost,a ani nepotřebuji aby mi někdo říkal Vy Madam,pokud není mým subíkem,a nejde zrovna o lekci či mého "os.otroka",jsem schopna komunikovat i se subíky zcela rovnocenně.To že jsem dominantní mi ještě nedává právo povyšovat se nad submisivními jedinci v běžném životě.Přijde mi to zcestné.Ale samozřejmě že mám plné právo vyjádřit svůj názor komukoliv,stejně jako všichni ostatní.Nelíbí se mi tvé vulgarity na adresu profi-domin.To že tobě nevyhovují,ještě neznamená,že nemohou vyhovovat někomu jinému,kde není poptávka ,není nabídka.A o tom jestli mě to skutečně baví,tebe přesvědčovat nebudu,nemám proč.Já si jako prostitutka nepřipadám a ani se tak nechovám.Peníze které za lekci obdržím,jsou zasloužené,nehledím na čas,a rozhodně si beru daleko méně než 2000 Kč,mám dobře vybavené studio a spousty pomůcek.Když ti někdo bude dělat plovoucí podlahu,taky to nebude zadarmo,jen proto,že ho to baví,ale poznáš to podle přístupu a kvality jeho odvedené práce.Odsuzuj ty rádoby-dominy,které se jen obohacují podvodnými způsoby,tam by tvá kritika byla na místě.