Forums » Nekategorizováno

REALNE DOMINY

• 2. júna 2007 23:15:49 CEST
    jsem dostatečně obrněná
  • 2. júna 2007 23:13:43 CEST
    Pak se omlouvám, měl jsem z odpovědi dojem, že Vás to nadzdvihlo a nervy je třeba si šetřit na jiná individua :-))
  • 2. júna 2007 23:06:26 CEST
    já se nerozčiluji,jsem člověk kterého nějaký bezduchý idiot nemůže urazit,ale jsem zvyklá bez obalu říkat co si myslím a to s úsměvem na tváři,nikoliv s hněvem
  • 2. júna 2007 22:50:01 CEST
    kamo, tak si zozen cvicenu opicu a mas po probleme :-) ked ti to staci. a ked ti nevadia prostitutky a profi dominy nazyvas tiez prostitutkami, tak co ta na tom tolko rozculuje?
  • 2. júna 2007 21:21:24 CEST
    Madam,
    zbytečně se nečertěte. Kdo hledá a nechce poznat, lépe prohlédnout, pak sám nikdy nenalezne a zbývá mu jen vypouštět jedovaté sliny. Cuvier Vás nezná, těžko může soudit a tak jen pomlouvá a provokuje.
  • 2. júna 2007 20:26:41 CEST
  • 2. júna 2007 20:04:34 CEST
    nebud tak tvrda. Ono to uz je zrejme moc zufale.
  • 2. júna 2007 19:34:51 CEST
    nejvíc ubohý jsi ty sám a to nejen na duchu
  • 2. júna 2007 19:29:46 CEST
    Prostitutky me taktez nevadi,je to jejich vec,at uz to delaji jen pro penize,nebo jen se spojenim rozkos s uzitecnym,ale at se kurva neserou do mist ,kde by se mohli lide seznamovat pro to co je bavi ,splnit si sve sny,aniz by tam byla zminka o penezich.Myslim si ze ku prikladu stranek zamerene pro holky za penize je vic nez dost,tak at se zaradi tam.Vzdyt uz je to ubohe jak se to vsude hemzi jen kurvama.
  • 2. júna 2007 19:16:05 CEST
    nemam nic proti chlapum,kdyz si obcas vyhlidnou nejakou tu dobre stavenou stetku a poradne ji vymydlej kotel,Chapu i subiky,kteri radsi zaplati kurve,nez by cekali na nejakou,ktera za to nechce penize,Ale rozhodne bych nenazyval takove zeny profidominami.Kdyz uz,tak na nejvevys dominantnimi prostitutkami.
  • 2. júna 2007 19:00:42 CEST
    Kdo chce at si uzije a kdo ne,tak at slinta na nete?Takze podle tebe ma subik jen dve moznosti,bud s kurvickou za penize a nebo slintat na nete?No nerikam ze nemas pravdu,budoucnost bdsm k tomu smeruje.Jen bych asi nesrovnaval zaplaceni profi(domine) a zaplaceni za dobre jidlo v restauraci.Jak muzes srovnavat kuchare,ktery umi dobre pripravit jidlo ,s kurvou,ktera umi jen roztahnout nohy ,nebo v jinem pripade hodit na sebe nejakou maskaru v podobe kuze,kozacky od vetesnika atd a zmlatit subika,sproste mu vynadat ?Uvarit kazdy neumi,ale zahrat dominu ,nadat nekomu,zmlatit ho ,to dokaze i cvicena opice.
  • 2. júna 2007 18:25:32 CEST
    ktora domina je expertka v mučeni mužou, nech sa mi ozve
  • 2. júna 2007 16:50:05 CEST
    nechávám si za svoje služby zaplatit,ale to ještě neznamená že by mě má nadřazená role uspokojovala méně nebo snad vůbec,proto že za ní dostanu f.o.,kdysi jsem si hledala stálého partnera pro D/s vztah,ale protože jsem hledala dlouho a bezvýsledně,nebot mi odpovídali jen samí slintavci a rádoby subíci,a jiné pochybné existence,a já byla už docela otrávená a začali se u mě dostavovat "abstinenční příznaky",tak jsem přistoupila z touhy a nedostatku na první plac.lekci,která mi byla nabídnuta a tím se rozjela má profi scena,u které jsem už zůstala.Mám své oblíbené fanoušky,se kterými mám to po čem jsem dlouho toužila a marně hledala.Je mi srdečně jedno,co si kdo říká.Já a moji příznivci vědí,že to nedělám výhradně jen pro prachy,BDSM je mým životním stylem.
  • 2. júna 2007 16:11:32 CEST
  • 2. júna 2007 15:15:28 CEST
    ...ked si hladny robi ti problem ist do restauracie a zaplatit si za dobry obed? nemyslim, ze ti robi problem nechat si ho uvarit od cudzieho chlapa...hlavne, ze chuti... som cynik a realista a preto nechapem co sa pozastavujes nad profi sluzbami, kto chce ich vyuzije a uzije si, kto nechce nech slinta na nete...
  • 2. júna 2007 15:01:04 CEST
    Podľa mňa už nie sú. Všetky chcú za to FO. Tomu sa už hovorí inak. Nechcem to tu napísať. Domina je podľa mňa žena, ktorá sa vzruší a uspokojí, keď má nadradené postavenie a rozkazuje. Ale tieto chcú za to ešte aj peniaze!!! To už nie sú dominy.
  • 29. mája 2007 21:53:31 CEST
    musím se připojit k Misinovi,protože co je vlastně reálné či nereálné?Pro jednoho tak,pro druhého zase jinak.100 lidí a každý z nich bude mít jinou představu.Nejde tedy spíše než o "reálno", na naladění na stejnou vlnovou frekvenci?
    • 2 posts
    29. mája 2007 7:30:15 CEST
    Vzdy ma bavilo ako ludia co nevedia komunikovat sa stazuju ze nie su schopny si najst dominu. Hoci v tom priapde je uplne jedno ci to je vanilka alebo domina ci subinka. Pokial si niekto mysli ze domina si vybera subika len podla preferovanych praktik tak je nieco u nich spatne.
    Pokial to nema byt obcasny ulet tak predsa ma najprv zaujimaju ludske kvality a az potom to ci nam aspon trochu sedia BDSM preferencie. Tie sa tak menia a vyvyjiju v case ze vyberat si podla nich je blbost.
    A to uy nehovorim o tom mnoystve subikov co sa na jednej strane rozculuju ze dominy maju viacerych subikov ale na druhej strane ich do toho tlacia. Zial debata typu:
    Budte moja pani
    Ale ja uz partnera mam vid profil
    Ale to mi nevadi ja vam chcem sluzit
    .. o inteligencii druhej strany moc nesvedci
  • 28. mája 2007 23:57:23 CEST
    Je to i o štěstí, ale ty dominy pro vážný vztah nesledují poptávku, zaujímá je kvalitní nabídka, to je to co jsem popsal, že je nutné zaujmout něčím. Výčet praktik totiž nabízí každý, je potřeba nabídnout něco navíc, ale poprvdě ne formou slibotechny.
  • 28. mája 2007 22:19:12 CEST
    To je praveze ten najmensi problem sa k nej dostat pokial jej zaplatis a mozes byt aj neskuseny a nemusis ju nejak zaujat Ale zohnat taku,ktora hlada aj vztah vazny alebo len didkretny sexaulny vztah zalozeny na vzajomnych sympatiach,tak to je umenie:-)Ale nemam nic proti dominam,ktore to robia za FO.Sam som si to vyskusal 3-krat a som bol nadmieru velmi spokojny
  • 28. mája 2007 12:07:16 CEST
    preco to tu niekto furt chce delit na realne a nerealne a vobec na celom tomto webe? a kto ma pravo tom rozhodovat? co je to za hlupost.
    presne tak, ako tu uz bolo napisane, ak chces napis im co to tu vobec chces riesit???
  • 28. mája 2007 12:02:26 CEST
    pekne
  • 28. mája 2007 10:01:38 CEST
    Hm s tymi dominami je to take zaujimave, myslim, si , ze je to ako s tym fotoalbumom z celebrit, proste mame v hlave daku predstavu a radi by sme aby dotycna bola dominantna :-) ale ak nie je? resp. je normalna, to znamena raz dominantna a raz submisivna, tak ako je to v zivote bezne?
    Inak nemyslim si ze muzi hladaju neplatenu dominu s profi vybavenim.
    Podla mna realnu sympaticku zenu, s ktorou ked si sadnu, kazda vec naokolo sa stane vybavenim :-)
    Tak cauko, to bolo len take zamyslenie sa
  • 28. mája 2007 9:13:51 CEST
    presne s tebou suhlasim,mam obcas pocit,ze zrusim registraciu,pretoze realne je to tu zasvinene radoby subikmi a potom sa asi stane, ze kto ma naozaj zaujem, uz nemam chut to zistit..a pravdu mas aj o tom profi vybaveni..-)))
  • 27. mája 2007 21:57:53 CEST
    Nejde o to sehnat, ale něčím přesvědčit a zaujmout, aby jsi se k nim mohl dostat.