2. decembra 2007 22:45:40 CET
asi je to také vzorové subčatko. Ale takých veľa nie je.
Čo je out? (citujem z vlastnej korešpondencie)
...Čau, popíšeme trošku?...
...Pani, zober si čo chceš, som celý tvoj...
...Máš rada animal? Chcel by som, aby ste ma ošukala psom...
....Urobím všetko, čo chcete, ponížene prosím, zoberte ma do služby...
...Som celý Váš Čo so mnou urobíte, ak budem sputnaný, čakať na Vás, aby som mohol počúvať?...
...Pani, ako to máte najradšej?...
Takto vyzerá väčšina PRVÝCH správ, v mojej pošte.Ak mi subčatko ponúkne okamžite všetko, čo má, bez toho, aby vedel kto a čo som...A to sú ľudia, ktorý hladaju vzťah? .. ISTE...
Ds vzťah nie je o dvadsiatich ranách bičom.
Čo je in?
Komunikovať, komunikovať a komunikovať. Aj o bežných veciach. Analyzovať bdsm (ešte stále je o čom) , chápať. A snažiť sa byť nápomocný, chápavý.A uvedomiť si jednu veľmi dôležitú vec. Ak idete do Ds vzťahu, Domina nie je stále sexi oblečená, občas jej dokonca tečú sople, lebo má chrípku
, nemá stále obuté lodičky.Ak hladáte Ds vzťah, tak hľadajte Dominu, ktorá Vás zaujme ako človek a až potom ako sexuálny symbol.
A u Dominy, ktorá nehľadá len občasnú zábavu má subčatko intteligent väčšiu šancu, ako subčatko ponúkajuci analik každej Dáme so šípkou hore .
Jednoducho, subčatko má zaujať sebou samým, nie tým, kam by až nechal Pani zájsť vo výchove.
Pokoru cítiť, aj keď práve subík nepíše o tom, aký je podriadený...
Dominantná žena je jednoducho žena a nie tovar, čo subčatkám urobí radosť.
Osobne si cením tých ludí, ktorych som mala možnosť spoznať cez Dominu. Sú ľudia, s ktorými si veľa píšem a mám záujem aj spoznať. A potom možno ktovie... Jedine JA
Viem, že ma určite kontaktovalo zopar subčiat, čo by možno aj stáli za to... Ale, z obyčajnej otázky , pekný večer Madam, nehladáte otroka sa vela nedozviem . A ak mi takých otázok príde desať, jednoducho mi to začne liezť na nervy.
A ako to občas skonči?
(opať citujem z vlastnej pošty)
...ty krava jedna, nevies odpísať?...
...nestojíš mi za to...
...tak si vyser oko, aj tak by som bol pre teba najlepší...
A ako to občas končí tiež?
Príjemným stretkom , výmenou názorov, a po čase... ktovie.
K tomu , aby subík vložil svoj život do dlaní Dominy je treba viac, ako vztýčený penis pri pohlade na ňu.Chce to poznať a dôverovať.