9. novembra 2005 17:39:02 CET
Mal som asi 15 rokov. Kazdy rok v lete som chodieval k tete na prazdniny. Vzdy tam bola aj moja sesternica, ktora je o 7 rokov o do mna starsia. Uz vtedy bola velmi pekny, bola to vsak nevlastna sesternica.
Jeden vecer, bolo dost chladno, teta s ujom odisli na niekolko dni prec. Ostali sme sami dvaja doma. Ja som prisiel zo sprchy, do obyvacky, kde bola moja sesternica. Pozerala TV, mala nohy vylozene na pohovke. Bolo chladno, tak som si vsimol, no az po dlhom case, ze ma na sebe asi silonkove ponozky...Ci to boli silonky, to som v tom momente posudit nemohol.Boli to vsak take, ze som vobec skoro nerolisil, ze ich ma na sebe.Boli take uplne jemne, skoro neviditelne, bez sitia, ci bez spevnenej spicky. Tak som sa prikradol a sadol som si tesne vedla nej, vedla jej noh. asi si vsimla, ze sa na jej nozky pozeram. Asi to bolo dost viditelne. Pousmiala sa, a spytala, ci sa mi pacia jej nohy. Odvetil som, ze ano. Povedala, ze ak chcem, mozem ich bozkavat. Dlho som nevahal. Mazlil som sa s jej prstikmy. Odvetila, ze by som mohol aj vyssie, no za chvilu pridu jej kamaratky, ze nechce pokracovat dalej. Este som jej dal par bozkov na prstiky a povedala, aby som siel do svojej izby a neprekazal, ze pridu uz kazdu chvilu.
Tak som aj siel.Precital som este zopar stran z knihy a ani neviem ako som zaspal.
Zobudil som sa na tlak na prsich. Zobudil som sa, a zistil, ze v mistnosti nie som sam. Na prsiach mi sedela znama mojej nevlastnej sesternice a kazala mi, aby som bol ticho, ze sa mi nic nestane. Samozrejme, som sa bal.Videl som, ze je tam aj sesternica a asi dve kamaratky, nieco si sepkali.Nepocul som.Iba to, ze sesternica prikazala, aby ma zviazali.Aj sa tak stalo.Zviazali mi ruky a usta.Nemal som proti nim sancu.Potom vstala aj ta kamratka z mojej hrude.Nieco si zas sepkali.Vyzliekli ma do naha a pozerali sa na mna.Vtom sa sesternica pred nami zacala vyzliekat a stiahla si tie prekrasne puncosky, ktore mala na sebe.Dala ich dole, a okrutila okolo mojich semennikov. Dovtedy som nemal ani pohlavcny styk, ani ziaden orgazmus. No penis sa mi postavil.Silonky riadne utiahla.Bolelo to, no oni ako by si ma ani nevsimali, zhodili ma akurat z postele a zacali robit nieco s penisom.Nevedel som, co to znamena, nemal som o takychto veciach ziadne informacie.Akurat som spoznal v ruke mojej sesternice, ze ma prezervativ, ktory mi natihla na penis.A hrala sa s nim jedna, potom dalsia a dalsia.Viac som potom nemohol vidiet, lebo som mal zviazane oci, ktore mi previazali silonkami, dalsej jej kamaratky.Nemal som potuchy, ako dlho to trva, co bude dalej.Az ked na mna prisiel nejaky divny pocit, ktory uz viem ako sa vola...orgazmus...pocity krasneho s pocitmy bolesti v semennikoch, ktore boli zviazane...Prestali...Potom som len citil nieco teple na svojej hrudi a na bruchu...Neviem ktora, no zistil som, ze sa na mna vymocila...Pocul som, ze po jednej so smiechom odchadzaju z izby...Akurat som citil ulavu na rukach, ktore mi odviazali a odisli.Strhol som silonky z oci a pozrel sa do rozkroku. Prezervativ bol plny mojho ejakulatu a semenniky mali skoro az ciernu farbu...Velmi to bolelo.Pomalicky som ich uvolnil, stiahol trochu naplneny prezervativ, v ktorom bolo naozaj len troska ejakulatu.Poutiral som sa od mocu...
O chvilu prisla sesternica a spytala sa, ci je vsetko v poriadku a ze to nersmiem nikdy nikomu povedat.Povedala aj, ze silonky, ktore som mal na semennikoch a na ociach si mozem nechat na pamiatku.
Odvtedy, este niekolkokrat som mal moznost bozkavat jej nohy, raz sa mi dovolila spravit na jej nozky, no nikdy viac ako po jej clenky.Takisto mi este podarovala niekolkokrat jej silonky a niekolko silonkovych ponoziek.
Neviem, ci to bol zly, ci dobry zazitok, no kazdopadne silonky ostali vo mne akoby nejakym symbolom a teraz obcas zozeniem nejake od zien, ktore ponukaju na internete.Samozrejme len za uplatu.