3. júna 2011 23:33:31 CEST
nechcel som sa zapojiť skôr a neviem ani či sa mám,,,prečítal som si príspevky a berte to fakt len ako môj názor a nie ako kritiku či nebodaj niečo horšie,,,,
kde sme ?!,,,,sme na pokeci ?!....alebo niekde kde ma prístup každý kto si zmyslí ?!...nie,,,sme na DOMINE,,,to znamená že sú tu D a aj S ,,,,ano debata je dobrá,,,,poznať názory druhých je dobré,,,lebo len tak sa môžeme posunúť do predu,,,ale debatovať o certifikácii a ešte akým spôsobom certifikovať pokladam za cestu do pekla,,,lebo sa na spôsobe nedohodneme,,,vždy sa najde niečo a niekto v čom bude vidieť taký či onaký problém,,,môj podnet a navod znie...Žiadna diskusia ,,,zaviesť certifikáciu adminom a hotovo,,,veď sme na domine každý kto to myslí vážne stým problém nebude mať,,,potom sú tu subíci ktorí majú v sebe poslušnosť takže sa podriadia... ďalej sú tu dominanti ktorý sa raz za čas niečomu podriadia alebo teda prispôsobia lebo vedia že je to dobrá vec a aby som nezabudol na switch.. ako som ja a myslím si že sme tiež rozumný a vieme že je to na dobro veci...platenie nepokladám za dobrý nápad,,lebo blbec si zaplatí aj tri krát,,lebo je blbec xi,,,tým nechcem povedať že nezaplatím,,kľudne zaplatím..doporučenia hm hm,,,neviem ale čo ak ten človek fakt nikoho nepozná ?!...bude mať stým problém a tomu sa chceme asi vyhnúť,,,,to overenie telefónom hm nie zlé,,ale kto bude platiť účty adminovi xi,,,lebo sa da pri overení vylúčiť aj to aby sa nezaregistroval aj neplnoletý ako to je na pokeci,,,,kde tú možnosť má,,takže by som povedal,,,o certifikacii nepolemizujme či áno alebo nie,,,admin je tu PÁN a nech zavedie certifikáciu,,,,nemusí sa báť že stratí skalných,,tak skúsme nájsť spôsob ako ?...jasne aj ostatne veci sú na ho,,,ale tie sa postupne odstránia,,ako pošta a podobne,,,,pokiaľ sú pri tom ľudia ktorý to vážne chcú dať do poriadku,,,jasne 1000 ľudí 1000pováh ale predsa sme rozumný ľudia a ide nám o spoločnú vec,,,tak to fakt neberte v zlom,,,je to len malé zamyslenie,,