Forums » Nekategorizováno

Pás cudnosti

  • 10. októbra 2011 10:16:16 CEST
    No ja som uz nemusel ist k lekarovi odkedy som si podla jeho rady prestal cistit, tam vnutri. Naozaj funguje samocistenie.
  • 10. októbra 2011 9:30:19 CEST
    Tak som rada chlapci, že aj v tomto som nasla spriaznené duše:-))))A Naty, je to naozaj o technike. Ja som bola u ušného lekára raz v živote a nikdy som nemala žiadny problém. Aj keď je pravdou, že počujem len čo chcem:-)))ale milujem čistenie uší a ešte chodenie bosá. To je další môj úlet a dokonca taký, že nevlastním ani jediný pár ponožiek. Ale zatiaľ som sa stretla len s prekvapenými reakciami. Žiadna spriaznená duša:-(((
  • 10. októbra 2011 9:23:57 CEST
    Bez obáv, mám vypracovanú techniku

    A na prípadné rozpustenie ušného mazu sa osvedčil glycerol nakvapkať do ucha, uzavrieť vatou a takto nechať cez noc pôsobiť.
  • 10. októbra 2011 1:15:17 CEST
    A to Ti lekar nepovedal, ze to nemas prehanat s cistenim? Vobec nemas ist az neviem kam dovnutra. Mas cistit len vonkajsi zvukvod, vobec nie strkat cokolvek dovnutra, lebo len zatlacas usny maz hlbsie a sa tam hromadi a pripadne stvrdne a dojde k zapalu. Prebytocny usny maz Ti sam z ucha vypadne ked do toho nesprtas.
    Ak Ti to lekar nevysvetlil, tak ho vymen, lebo mu ide len o kseft, aby si po case prisel zasa. :))))
    Ale u Teba to mozno inak funguje ...
  • 10. októbra 2011 0:03:50 CEST
    Som rád, že nie som sám, pre koho má čistenie uší až fetišisticky slastný nádych :0) prevolávam alelujah nervovým zakončeniam na správnych miestach :)
    Ja ale napríklad vatové tyčinky nepoužívam, sú moc hrubé na úplne vsunutie až ku koncu zvukovodu a to nemám malé uši, také akurát :)

    Bolo pre mňa zjavným prekvapením, že napriek tomu, že si ušká čistím dôkladne, stačilo lekárovy použiť tie pidiklieštiky a mal som pocit, že až následne som začal počuť o 100 % lepšie, dokonca sám od seba pootvoril okno, aby som sa presvedčil na vlastné uši :)
  • 9. októbra 2011 23:37:22 CEST
    Mirage,

    To sme dvaja. Ja milujem cistenie usi :)

    A japonci zda sa tiez:

    http://www.youtube.com/watch?v=n-PhNQFEbaQ&feature=related
  • 9. októbra 2011 8:12:32 CEST
    Nokian
    ked masturbujem 5krat denne a neviem vydrzat od pobeda do vecera tak ano. na to je pas cudnosti velmi dobry.

    a ta pozornost k zene. som k zenam pozorny. s pasom cudnosti budem este pozornejsi

    jurosik
    Aj to moze byt prakticke vyuzitie, je nieco naplanovane na sobotu ale nevyslo to, muz caka uz od stredy aby bol cerstvy ked budu spolu a zena musi v sobotu do prace. tak sa pas cudnosti necha este do nedele a vybaveny. ziadne take ze muza sobotu vecer chiti zachvat masturbacie. teda moze, ale je mu to prt platne.
  • 9. októbra 2011 7:05:05 CEST
    Tak ja už teda ničomu nerozumiem. Mne, nazvime to"robí dobre" čistenie uší, takže spotreba vatových tyčiniek sa u mňa šplhá na dve balenia za mesiac a ona začne používať ústnu vodu ...prečo preboha?

    Nokian
    ..nechcem teda vyrývať, ale to chcel jurosik touto pasážou "2. to s tou pozornosťou je prevládajúci názor nežnejšieho pohlavia na tomto fóre" naznačiť, že sa meníš na ženu?

    Statocne.Srdce
    ..ale to je v poriadku. Tu sme všetci nejako uletení. Ja by som sa netrápila

    jurosik
    ...tak neviem ako iné, ale ja trávnik pokosiť viem, ale ten bonus v podobe orgazmu pri čistení zubov som nedostala, takže ja z čisto sebeckých pohnútok....
  • 9. októbra 2011 1:01:30 CEST
    preto sa zadzujete, lebo nietko musí aj trávnik pokosiť
  • 9. októbra 2011 1:01:09 CEST
    Chcem aj nechcem.. len.. ja neviem... stále zíram na tento pás.. http://sm-wholesale.com/PIS_Detail.aspx?id=1255... a tá vec sa mi proste páči čoraz viac a viac... začínam sa pýtať sám seba či nemám nejaký zvlášť druh fetišu na kovové predmety. Ale možno som sa len nechal tým moc uniesť.
  • 9. októbra 2011 0:59:46 CEST
    neboj poznám venušine guličky, ale kolik sa mi zdá by vzrušujucejši( nie že by guličky neboli)

    ináč nevychovaného názor sa mi celkom páči.
    1. šetriť sa možno nemusí ale potom je to vzrušujúcejšie a divokejšie ( ak ho odomkne)
    2. to s tou pozornosťou je prevládajúci názor nežnejšieho pohlavia na tomto fóre
    3. a čo sa toho týka, muž by sa aj venovať chcel, ale žena niekedy nechce, je unavená, alebo tisíc iný príčin. (hlavne keď je rodina deti atď.)
  • 9. októbra 2011 0:15:52 CEST
    ano.. a vies co ta zena urobila?
    .
    .
    .
    .
    .
    zacala pouzivat ustnu vodu, aby si nemusela umyvat zuby

    uplne vazne :D
  • 9. októbra 2011 0:04:56 CEST
    Ale mne radost robit memusis,ja to ovladam pri com vsetkom,som zena. Ale zas som nechcela sokovat chlapov , ze sme schopne sa urobit aj pri masteni chleba:-))))ale zas nekecaj,aj pri umyvani zubov?:-))))preco sme preboha tak hlupe a zahadzujeme sa s chlapmi?
  • 8. októbra 2011 23:26:20 CEST
    "aj pri dráždení prsníkov"

    eh.. potesim ta, ale aj pri skrabkani obocia, krizov ci dokonca dasien pri umyvani zubov a podobne ;)
  • 8. októbra 2011 22:21:56 CEST
    V Tvojom prispevku ma zarazili 3 veci.
    1. To sa muz v stredu musi setrit koli vikendu?
    2. To sa muz musi setrit, aby bol k zene pozorny?
    3. To muz masturbuje, ked ma zenu ktorej sa moze venovat?

    Mne to nejak hlava neberie.
  • 8. októbra 2011 22:10:27 CEST
    ja si myslim ze pas cudnosti by nemusel byt pouzivany len cisto tymto sposobom pre dlhodobu cudnost. ale slo by to pouzit v mensej miere , len na kratsie casi podla potreby aby bol partner/partnerka odychnuty/a ked si to druha strana zela. napriklad zena chce mat sprijemneny vykend tak v stredu zamkne manzela aby sa uz setril k vykendu a bol pozorny, a tiez cez vykend aby nemrhal energiou masturbovanim ale venoval sa vylucne zene
  • 8. októbra 2011 20:53:03 CEST
    Ono to dokonca ani nemusi byt kolik. Skus si vygooglit pojem venusine gulicky, ak Ti to nic nehovori.
  • 8. októbra 2011 19:52:32 CEST
    nech kľúč vlastní ten, ktorý je druhým zbožnovaný a ktorý ma v sebe dar robiť druhého štatným v najdení vlastného obetovania sa štastie prvého ....NÁDHERA....prekrásne povedané
  • 8. októbra 2011 19:51:51 CEST
    Ďakujem za odpoveď a za vyjadrenie, stále mi to vychádza že všetko záleží na oboch partneroch čo chcú dosiahnuť a čo k tomu použiť. ak chcú či muž, či žena dosiahnuť orgazmus tak ho dosiahnu s pásom či bez neho, ak chú byť podriadený svojej polovičke, tak je to úžasný prostriedok, nielen na zabránie orgazmu ale hlavne na umocnenie pocitov odovzdanosti tomu druhému....
    Ps. moje označenie pás czdnosti premenovávam na pás necudnosti aby som bol gramatický presný
    • 6 posts
    8. októbra 2011 19:32:20 CEST
    prečítal som si Vaše príspevky a jednoznačne treba uznať, že vnímanie sexuálnych podnetov u možov a žien je rozdielne a preto aj pás ma prvoúčinkovo mierne iný záber u mužov a u žien. Ako píše MIRAGE na ženskom tele sa nachádza oveľa viac erotogénnych zón ako u muža, podnety pôsobiace sexuálne su diametrálne iné u žien a u mužov ... samozrejme, pokiaľ chápeme pás ako niečo čo submisívnemu jedincovi zabráni akúkoľvek sexuálnu aktivitu, je pohlavie bezpredmetné ... pokiaľ budem vnímať pás cudnosti, alebo akékoľvek zariadenie ako hračku, ktorá ma vyhecovať sexuálnu aktivitu do vyšších rozmerov,tak vedome mením učel zariadenia a to už nemá nič spoločné s cudnosťou ... na margo all prispievateľov v tomto fóre : rozmente si na drobné dva slovíčka a ich význam " pás cudnosti " ...
    správne definujte na čo je určené a aký je jeho význam a verím, že všetko bude OK ;o) na záver : nech kľúč vlastní ten, ktorý je druhým zbožnovaný a ktorý ma v sebe dar robiť druhého štatným v najdení vlastného obetovania sa štastie prvého
  • 8. októbra 2011 19:25:51 CEST
    Myslím, že aj tu je to vysoko individuálne, nakoľko u každej ženy môže byť tou naj erotogennou "iná" zona.Vyhrali tie, ktoré sú celé jednou erotogénnou zónou:-))) Ale je to možné. Nedávno som sa dočítala, že žena môže dosiahnuť orgazmus aj pri dráždení prsníkov. Popravde ak by si žene zaviedol nejaký kolík, len by si jej pracu uľahčil, aj keby nevibroval. Rôznymi sťahmi panvového svalstva a pohybmi si aj s tým "mŕtvym" predmetom v sebe dokáže urobiť neskutočnú službu. A na tvoju otázku, či je ťažšie, alebo ľahšie dosiahnúť tento iný orgazmus....záleží to od toho ako dlho trvala sexuálna abstinencia a individuality tej ktorej ženy....ale to je veľmi veľmi individuálne, pretože neviem čo chápeš pod pojmom ľahko či ťažko....respektíve, či oba pojmy v tvojom i mojom poňatí predstavujú to isté. Ale naozaj by som bola rada, ak by sa vyjadrili aj ine ženy....ale ak sa vrátim k pasu cudnosti...pre mňa osobne by bol najvzrušujúcejší ten pocit, že si ma niekto takto "označkoval", spravil zo mna svoj majetok, predstava, že ten niekto rozhoduje za mňa a o mne....
  • 8. októbra 2011 19:02:06 CEST
    beriem pripomjienky do úvahy, ale ako som už písal, záleží na oboch partneroch na čo chcú určité prostriedky používať, a hlavne čo chcú dosiahnuť.
    druhá vec a zároveň otázka na nežnejšie pohlavie - je možné dosiahnuť orgazmus ak máte pás cudnosti a pripnutý kolík ( nie vybrátor) bez možnosti ďalšieho dráždenia, prípdne ako lahko/tažko..
    a nakoniec niekde som čítal, že žena môže dosiahnuť orgazmus aj pri dotykoch a masážach určitých erotogénnych zón ( a nemyslím tých pohlavných)
  • 8. októbra 2011 18:24:23 CEST
    Presne.. a je to asi jedina vec pri ktorej ma mrzi, ze nieje takto ucelne aplikovatelna v zenskom prevedeni.
  • 8. októbra 2011 18:22:29 CEST
    celkom by ma zaujimalo ako vnimate (zeny aj muzi) rozdiel medzi fyzickym pasom cudnosti a zakazom masturbacie.. kedze v konecnom dosledku je to v podstate to iste. aj ked nie u muzskeho CB, kedze tam nemoze dojst ani k erekcii, co musi byt o dost frustrujucejsie.
  • 8. októbra 2011 18:22:29 CEST
    Áno, máš pravdu, len neviem prečo,ale mám pocit, že u žien je to aj tak o niečom inom ako u mužov. Žena aj keď sex mať nebude si dokáže vychutnať oveľa viac dotyky, pohladenia, bozky, pozornosť ako muž. Vlastne ten pas jej nezabrani vychutnať si vonkajšie podnety, ktoré ju vzrušuju a stava sa dosť často,že pre ženu su oveľa väčším uspokojením ako samotny sex. A to prave pri dlhodobej sexualnej abstinencii. Aj tu je to podľa mňa hlavne o psychike. Len neviem posudiť pre koho viac...majiteľa kľučika, či nositeľku...