Forums » Nekategorizováno

Pás cudnosti

  • 6. októbra 2011 15:00:20 CEST
    Otocit sa v sprche? Zakryvat sa? Ved uznaj, chlap co by sedel so skrizenymi nohami by vyzeral cudne.
    Potom by si vsetci mysleli, ze sa hanbim, lebo mam maly.
    A ja sa veru nehanbim, ze mam maly. :)))))))
  • 6. októbra 2011 14:45:35 CEST
    V sprche sa dá otočiť, ale ako to riešia chlapi neviem. Možno si povedia veci na rovinu a možno by ťa majiteľka kľúčika nikam nepustila a bolo by po starostiach. Ale ja by som ta schvalne vyhnala a ešte by som sa tešila
  • 6. októbra 2011 14:44:03 CEST
    Vítam, vítam...
  • 6. októbra 2011 14:35:36 CEST
    Vitaj späť:-)))
  • 6. októbra 2011 14:19:48 CEST
    Psychicka odovzdanost a oddanost v style "nechcem, nebudem, pretoze on(a) to tak chce a bude mat z toho radost" je dnes vzacna. Ale fyzicka zabrana ma tiez svoje caro, ale pre mna o cosi mensie. No rozumiem, ze to dava akusi pridanu hodnotu, clovek sa citi ovladany a riadeny.
  • 6. októbra 2011 14:16:29 CEST
    No ved kazda skusenost co Ta nezabije, je vraj dobra, tak preco nie.
    A ak by to nejaku potesilo, tak preco jej to nedopriat v zmysle ako pisal Blastie.

    Len by ma zaujimalo od tych co to nosia, ako sa k tomu stavia verejnost a blizke okolie (rodina, kamarati). Myslim na miestach kde sa bezne clovek vyskytuje nahy (verejne sprchy, sauna, welness, satne ...).
  • 6. októbra 2011 13:53:06 CEST
    :-)))takže ty by si to skúsil? teda, prekvapil si ma...
  • 6. októbra 2011 11:31:34 CEST
    ..tak podľa toho, čo tu zatial padlo si myslím, že ta pravdepodobnosť tu je....
  • 6. októbra 2011 5:43:52 CEST
    pas cudnosti? piiiicovina
  • 5. októbra 2011 22:50:06 CEST
    tak uz sme traja co maju zaujem. teraz ide o to ci sa najde podnikavec ktory bude ochotny niest riziko kseftu a objedna z tadial veci
  • 5. októbra 2011 22:23:28 CEST
    Zle si ma pochopil. Ja len verim, ze to psychicno co opisujes je mozne dosiahnut aj bez tejto mechanickej barlicky, prave preto ze je to o hlave nie o tele. Chapem, ze su ludia co potrebuju milion pomocok, rekvizit, vybavenia atd. aby dosiahli to prave orechove, ale mozu existovat aj ludia ktory si vystacia bez toho. Kazdemu co jeho jest.
    Ja som otvorena mysel, takze sa nebranim ani experimentom s pasom. Len som vyjadril svoj nazor, svoj pocit z mojho pohladu, na zaklade toho ako sa poznam (zatial). :)
    Vlastne, ak by niekto organizoval rozumne hromadnu objednavku z toho obchodu, tak ten 8 dolarovi si kludne jeden zoberiem na hokus pokus s osobnou skusenostou. :)
  • 5. októbra 2011 19:58:26 CEST
    jurosik - "07:08": To je normalne, ze by si bol podrazdeny a ver mi ono by Ta to velmi rychlo preslo, ale z hladiska pocitov prave ten "bod zlomu", rezignacia, je velmi zaujimava, ci uz z pohladu sub ale aj dom. Ako uviedla MarkizaD su to neskutocne hratky s psychikou. A ked budes potrebovat po par dnoch /tyzdnoch/mesiacoch "vypustit hormon" vsak je tu milking :))

    nokian - 08:52: ohladom tvojho prispevku: Pozeras na to moc sebecky a moc fyzicky. Samozrejme nic v zlom. :) To nie je o tom, vydrzat si to nerobit, ked mi to niekto prikaze. Tu ide o to, ze Zena Ta do toho CB-cka zamkne, ona bude mat ten klucik, ona rozhodne kedy pojdes von, ona bude TA, ktora sa bude a hlavne ma z toho tesit. Ked si uvedomis tuto skutocnost, ci uz pocas bezneho pracovneho dna, ci pracovnych povinnosti Tvoja psychika reaguje a vnima tieto veci uplne inak.

  • 5. októbra 2011 19:37:33 CEST
    ak by niekto chcel niečo odtial objednať ja by som sa pridal....
  • 5. októbra 2011 19:17:40 CEST
    súhlasím, že pás cudnosti je úžasná vec, ale je to na vzťahu dvoch ludí, ktorý sa sami rozhodnú na aké účely túto vec použijú, či na občasné hry alebo na dlhodobý záväzok.
  • 5. októbra 2011 19:11:26 CEST
    je to možné možno by sa so mňa stal baránok, možno nie, ale je to lákavá predstava byť pod niekoho kontrolou, byť dráždený bez možnosti ovplyvniť svoje chúťky
  • 5. októbra 2011 16:53:53 CEST
    Ak by sa tu nasiel podnikavec.

    Jeden pas cudnosti sa z tadial moc nevyplati. vziat viac kusov, rozpocitat naklady na cestovne a prevod penazi,
    PRIDAT SI ZISK a dat ponuku.

    Ja si myslim ze niesom sam co by dal 50 eur za pas cudnosti. a 30 eury do vrecka plus, za kazdy jeden kusok urcite potesi.
  • 5. októbra 2011 13:55:46 CEST
    ..a ty nemáš čo povedať?

    jaspartakus
    waaaaaaaaaw
  • 5. októbra 2011 13:49:59 CEST
    je to krásny pocit byť uzamknutý rukou svojej majiteľky a potom sa veľmi snažiť splniť všetky jej želania a potreby. Len ona potom sama rozhodne, kedy prípadne použije svoj kľúčik, ktorý sa jej hompáľa medzi vnadami alebo na nôžke a umožní otrokovi uvoľnenie za odmenu, no a potom opäť uzamkne svoj majetok na neurčený čas a krásne udržuje otroka nadržaného, ovláda jeho sexualitu absolútne až pokým si otroka nevycvičí do takej miery, že už je schopný ejakulovať na jej príkaz a on jej z vďaky pokorne a oddane slúži a dychtivo plní všetky úlohy, bez nároku na vlastné uspokojenie, len aby jeho Pani bola nadmieru spokojná a usmiata. No čo môže byť krajší dôkaz otrokovej lásky, ak nie to, že odovzdá moc nad sebou samým takýmto spôsobom do rúk svojej Bohyne?
    Je nádherné ak Pani potom takto uzamknutého otroka provokuje, dráždi ho a on nič nezmôže, len sa jeho túžba neskutočne stupňuje až z toho môže zošalieť a to si potom Pani vychutná jeho výstrek a uvoľnenie dokonale...otrok však vie, že je to za odmenu, za dokonalú službu svojej Bohyni.
  • 5. októbra 2011 13:22:00 CEST
    ..ďakujem za názor niekoho kto skúsenosti má.
    Súkromne som dostala ešte jeden pohľad a s dovolením autora ho zverejňujem.

    priateľ - 05.10.2011 @ 08:52
    ked sa uz pytas na fore :)
    Je to zvlastny pocit :) clovek je dokonca nadrzanejsi ako ked len "abstinuje", lebo vzdy ked nanho pride samovolna erekcia tak ani to nemoze... a po par dnoch sa dostane do fazy, ze tuzi najma uspokojit partnerku a zacina mat vrcholne potesenie len z toho, aj bez naroku na svoj orgazmus ... a snazi si zasluzit uvolnenie..
    a potom ked sa to stane tak je to hrozne mnam

  • 5. októbra 2011 13:12:52 CEST
    Pás cudnosti - je úžasná vec, nie je to však pre začiatočníkov a ani pre "náhodné" hry. Pás cudnosti je záväzok - stimulujúci, perverzný....
    Pás cudnosti je vlastne, podla môjho názoru, hra s "psyché".
  • 5. októbra 2011 10:42:24 CEST
    ..ano mohol, ale aj tak by mi to nedalo ten "naozajstný" pocit, keď realne zacvaknem zámok a je ti dané skúmať tvár toho nositeľa, vidieť zmes pocitov odrážajúcich sa v nej a vedieť, že napriek tomu, že neurobíš absolútne nič budeš na konci tej cesty víťaz....a v neposlednom rade pozbierať ovocie víťazstva:)))))

    Tebe by som naozaj s veľkou chuťou ten pas nasadila. Si spurný ako divoký stepný býk, akýže baránok?:-)))))
  • 5. októbra 2011 8:52:29 CEST
    Ten chlapik Ti vtedy mohol poslat klucik postou a mala by si ten pocit drzania klucika. :) On by mal tiez este lepsi pocit, lebo by vedel, ze sa nemoze odomknut, ked ho to prestane bavit, ale ze ho naozaj mas v moci.
    No a ked mu ho posles spat, tak to ocakavanie den, dva kym ho dorucia, ta gradacia ked uz vies ze to mas na dosah, ze kluc je na ceste ....
    Plus to napatie strati ho posta, nestrati. :)))))

    Pas som zatial neskusal a ani ma to nelaka. Pride mi to ako barlicka, ako prilis lahke. Ked mam pomocku, zariadenie, ktore to urobi pracu za mna, tak kde je pocit z dobre vykonanej prace. :) Pre mna by bola vacsia vyzva dodrzat jednoduchy zakaz, ak mam vsetky moznosti ako ho porusit otvorene. O to intenzivnejsi zazitok, o to vacsie utrpenie/trapenie, o to zasluzenejsia odmena. Je lahke byt poslusnym, ked nemas moznost zlyhania. :)
    A tiez v mojom pripade by to boli zbytocne vyhodene peniaze, kedze ja uz som baranok aj bez pasu, i ked divoky baranok. :)
  • 5. októbra 2011 7:21:08 CEST
    ..rozosmial si ma, ale nemyslíš, že práve pás cudnosti ti môže "pomôcť" zvládnuť tie pocity podráždenosti a nepríjemnosti? Myslím, že je to silná psychologická "zbraň" a je veľmi pravdepodobné, že po fáze "vzdoru" príde fáza "pokory"...
    Musím dodať, že toto by som naozaj chcela zažiť. Nervózneho a podráždeného muža, ktorý je napriek svojej mužnosti, nepopierateľnej fyzickej prevahe plne v mojej moci, odkázaný na moju náladu či zvrátené chute. Jednoducho si vychutnávať chvíle kedy netreba slov, pretože gestá, dotyky či pobavený úsmev na mojích perách budú mať mnohonásobne väčšiu výpovednú hodnotu, ako tisícky povedaných slov. Ten malý kovový kľúčik ma naozaj nevídanú moc a ako sa krásne vyjadril jeden z Vás, dokáže taký zázrak,že z divocha spraví baránka, ktorý pokorne a s roztiahnutými nozdrami bude následovať vôňu svojej "pastierky".....
  • 5. októbra 2011 7:08:39 CEST
    no svoje pocity nemôžem opísať pretože pás cudnosti nemám, ale láka ma to ako predstava BDSM hier, predpokladám, že by som to trvalo nosiť nemohol nakoľko nie som asi tak submisívny, a kebyže som v tom zavretý dlhšie bez možnosti "vypustiť hormóny" bol by som asi trochu nepríjemný a velmi podráždený.....
  • 5. októbra 2011 7:05:13 CEST
    no práve, všetko je made in čina, a predpokladám že väčšina vecí v sexshopoch je práve z číny,však sami američania tam zriadujú výrovbné linyk pretoeže je to lacnejšie.
    čo sa týka anglickeho jazyka to by až nebol problem, skôr to zraalizovanie platby.....