Forums » Nekategorizováno

kaviaren Ds v Piešťanoch

• 0 posts
    12. mája 2013 17:58:17 CEST
    Sen sa podarilo dotiahnuť a otvorili sme pre všetkých Ds+ z našej komunity caffe Ds v Piešťanoch. Je to úplne pohodové posedenie pri káve, zákusku, zmrzline či ďalších dobrotách, len personál je oboznámení a zaškolení v Ds otázkach.Je to také naše malé hniezdo na stretnutia,bežné ako aj Ds. Do konca mesiaca chceme otvoriť aj Ds bar, kde budú už aj stretnutia Ds komunity a je možné si priestor prenajať na aké koľvek akcie.Srdečne Vás pozývam.
  • 22. júla 2014 17:15:17 CEST
    Pekny barik na posedenie a rozhovor..
  • 21. júla 2014 22:43:52 CEST
    Velmi pekne to tam mate a tiez sa mi v sobotu pacilo :)
  • 21. júla 2014 21:59:06 CEST
    Som rada ze sa vam pacilo.
    • 0 posts
    21. júla 2014 16:29:38 CEST
    Boli sme v sobotu pozriet :-)
    Ceresnovy dzusik, mnam! To malokde maju
    • 0 posts
    21. júla 2014 14:00:42 CEST
    Teší ma Váš záujem aj o nový pub. Denne príde niekto zo sveta BDSM len tak pokecať, ďakujem Vám priatelia , že zmena adresy Vás neodradila , skôr pomohla...SWAN je anonymný podnik plný BDSM:) len nikto o tom netuší.
    • 0 posts
    6. júna 2014 13:52:40 CEST
    najdete nas v centre Piestan, Winterova 62 v SWAN PUBE, vchod od rieky Váh zo zadu. Fungujeme dalej, len na inej adrese, a pod inym menom...ale obsluhuju dve DOMINY :D..a denne pride zopar BDSM ludi na kavu ci debatu...staci povedat obsluhe co hladate...Tesi ma vasa priazen
  • 6. júna 2014 9:16:36 CEST
    Tak to je dobrá správa :)
  • 6. júna 2014 7:54:12 CEST
    Kaviareň je prestahovaná len musí povedať viac info o tom Madam Margareta ja to bez jej súhlasu šíriť nebudem.
  • 6. júna 2014 7:51:07 CEST
  • 6. júna 2014 0:50:30 CEST
    A sakra Dufam ze je to len oprava, ci rekonstrukcia. www stranka im funguje.
  • 5. júna 2014 23:07:17 CEST
    Fuu tak to je veľkáá škoda, ešte sme sa tam chceli vrátiť pri najbližšej príležitosti. Prečo všetky dobré veci majú také krátke trvanie?
    • 5 posts
    5. júna 2014 22:06:59 CEST
    na základe kladných referencií. Bohužiaľ som našiel už len zatvorenú prevádzku, cez výklad demontované poličky a poskladaný nábytok :( Asi som prišiel neskoro... Tak sympatický projekt pre nás všetkých asi ekonomicky neprežil ... snáď sa objaví opäť niečo iné...
  • 13. mája 2014 8:23:53 CEST
  • ali
    17. apríla 2014 23:18:57 CEST
    aj ja som bol este v januari 2x v kaviarnicke a bolo to super, uzasne Madam
  • 10. marca 2014 12:04:02 CET
    Dakujem za prijemne posedenie v kruhu prijemnych veselych Domin a Dominantov tesim sa na dalsie stretnutie pretoze bolo uzasne,,,a kto nebol moze lutovat!
    • 0 posts
    9. marca 2014 9:55:26 CET
    Ďakujeme priatelia za návštevu, zase som sa nasmiala, zase som niekoho spoznala, a zase sa niečo dozvedela:) Toľko koncentrovaných Dominantov a Domín na jednom mieste som dlho nezažila, Tak znova o mesiac sa vidíme.
    • 2 posts
    9. marca 2014 9:05:17 CET
    Vzacne stretnutie dirigentov v peknom prostredi a red light atmosferou ;)
  • 9. marca 2014 2:38:57 CET
    Opat dobre stretko,kto neprisiel,moze lutovat!
    • 0 posts
    2. marca 2014 19:46:58 CET
    Ďalšie stretnutie BDSM v Piešťanoch v Ds caffe bare. Začiatok o 19:00
    Tešíme sa na Vás priatelia.
    • 7 posts
    26. februára 2014 9:46:53 CET
    Rád robím ľuďom dobrú náladu,takže rád som Ťa pobavil,nič v zlom,len som napísal,čo som cítil.....a plesať budeme,to sa neboj.A ďakujem za pekné prianie....
    • 0 posts
    26. februára 2014 9:40:13 CET
    rozosmial si ma...
    Je mile ako sa snazis podsuvat niekomu nieco..ale sklamem ta...stretko v planovany den plesu bolo a bolo uzasne dobre...a preco nebol ples? lebo sa tak rozhodli ludia co k nam chodia pravidelne a chceli komorne stretnutie co sa aj naplnilo...som rada ze sa plesalo na vychode a ja som mala a mam tolko inych starosti co si niekto asi neuvedomuje ze som aj zena aj matka a zaroven Domina...ze ma nejaky ples ani nezaujima...pekny den ti zelam a plesaj denne a bud stastny
    • 13 posts
    26. februára 2014 1:48:58 CET
    BDSM tancovačky boli aj v minulosti, veď na tom pred pár rokmi u v Ba sme sa aj stretli, celkom podarené urobil aj Peter v PB. Maškarný ples spojený s BDSM stretkom bol predsa len trochu neštandartnou kombináciou a o to viac ma teší že to dopadlo dobre. Každý organizátor má slobodnú voľbu a právo určovať si aké akcie bude robiť.
    • 7 posts
    25. februára 2014 23:45:38 CET
    bol a bol organizačne veľmi fajn zvládnutý.Tejto myšlienky sa chytili kamaráti z východu a dotiahli to do zdárneho konca.Bola to nakoniec víkendová akcia,so slušnou účasťou a zaujímavým programom.

Len je škoda,že sme túto myšlienku ponúkli Domine Margaréte,ked sme boli v auguste 2013 v Piešťanoch a zobrala to na vedomie,ako zaujímavú akciu.....a nič z toho nebolo,aj ked má na to ideálny priestor.Trochu jej to zazlievam.Neviem,či sa bojí,že by zrazu ludia z okolia videli,ako sú na takomto zraze účastníci oblečení v maskách.....myslím si,že by to nemal byť problém,ked sa tak otvorene hlási k BDSM.

No,bol to môj nápad,ale som veľmi rád,že sa ujal veľmi vydarene na "východe".Všetka česť usporiadatelom,ktorí ho "vymakali"do poslednej nitky.
    Domina Margaréta,máš nad čím rozmýšlať,či by a predsa len.......
  • 25. februára 2014 21:49:43 CET
    sice ked som tam bol ja, tak tam bola len casnicka, ale za to velmi mila. ked som zistil, ze nepredavaju cigarety, tak mi iniciativne jednu podarovala, aby som si mohol dat ku kave. cize prijemne prostredie, prijemna obsluha. palec hore
  • 3. februára 2014 21:17:36 CET
    Veľmi pekné a príjemné miesto. Skvelá káva a super ľudia. A o tých to je asi najviac.
    Urcite sa rád opať zastavím.