25. septembra 2013 16:10:11 CEST
Ahojte,
mal som dnes cestu cez Piestany,tak som sa stavil v DS caffe - velmi pekne prostredie,aj mila slecna obsluha,bol som tam sice sam,ale o tomto case asi nic nezvycajne.
Najviac ma zaujali krasne cerveno-cierne lodicky vylozene vedla baru - nevedel som od nich odtrhnut oci - vedel by som si predstavit masirovat,lizat..nozky Pani majitelky :)
napadlo ma ci by sa nedalo nejak odlisit BDSM pozitivnych navstevnikov od vanilkovych - povedzme dat vedla tych peknych topanociek nejake servitky s logom DS a jeden typ by mal to D zvyraznene a druhy typ to s-ko,kazdy by si zobral podla seba a polozil na stol a tak by hned kazdy BDSM aktivny vedel a mohol si prisadnut a nadviazat kontakt... co poviete ,zly napad?
a tiez sa ako TV/CD clovek tesim ked otvorite predajnu s damskym pradlom,pancuskami - ak tam bude veci znaly a pouceny personal,ktory nebude mat problem proadit s nakupom aj muzom ako som ja,tak to bude super.
Inak drzim palce a urcite sa este zastavim - som nesmely ale hadam sa nabuduce dam aj s niekym podobnym do reci a pokecame o temach mojmu srdcu blizkych.
tom