8. júla 2013 22:47:31 CEST
Na jednej strane s Tebou súhlasím. Debata s niektorými ľuďmi je naozaj zbytočné mrhanie časom a energiou. Ale je tu aj druhá stránka veci. Ak sa niekto, kto sa schováva za anonymným nickom začne navážať do ľudí, ktorí sa o niečo snažia a ktorí už majú za sebou aj konkrétne výsledky, tak práve títo ľudia si zaslúžia, aby sa ich niekto zastal. Myslím, že mnohí im to dlžíme. V opačnom prípade si naozaj nezaslúžime, aby pre nás niekto niečo organizoval. O tom by stará garda (Dividum, Lee, Drzsaodomna, Zuna, Henesi, Servo, Peter32, Nenufer a pod.) vedela rozprávať.
A ver mi, nešlo o žiadne "meranie vtákov". Ľuďom, ktorí ma osobne poznajú nepotrebujem nič dokazovať. A ostatní si môžu urobiť slobodne svoj vlastný názor na vec. Chcel som len, aby sa tu "dotyčný" naplno vyfarbil a tak sa aj stalo. Tým pádom to pre mňa skončilo. A nezhody z minulosti? S týmto nickom som sa tu stretol prvý krát, takže naozaj nie je čo riešiť.
Budem rád, ak sa debata vráti zasa k nosnej téme tohto fóra a ďalšie provokácie (pretože o nič iné naozaj nejde) odporúčam ignorovať...