Forums » Nekategorizováno

S&M party Bratislava 2013

• 5 posts
    10. júla 2013 21:58:29 CEST
    :-) ved hej, vsimam si tie tvoje riekanky ..su docela zabavne :-) ...a mas pravdu vzdy je lepsie travit cas inak, ako tu na niektorých ludí reagovat ...
  • 10. júla 2013 21:54:17 CEST
    ...
    Ja si naozaj nemyslim , ze niekto z vas tu trpi posadlostou odpovedat ofroadovi. A ze travi cas sledovanim vlakna, aby mu nedajboze nic neuslo. Naozaj mi slo len o to poukazat na to, ze cas ktory si stravil zdvihnutim telefonu a objednanim zemana na piatok bol daleko prinosnejsi a efektivnejsie vyuzity ako toto tyzden sa tiahnuce vlakno. Ja vam predsa neupieram pravo sa k comukolvek vyjadrit a na cokolvek a kohokolvek reagovat, len ked mam pocit, ze to uz je bohapuste mrhanie casom a energiou napisem vam riekanku:)) hoc som potom nazvany idiotom od vasilisy vsemudrej:)))
    • 5 posts
    10. júla 2013 21:43:34 CEST
    ..neviem, či si pochopil moje príspevky ..ale ja sa na offr. iba zabavam, ono ho naozaj nejde brat vážne....
    • 5 posts
    10. júla 2013 21:39:49 CEST
    ...na pokecove stretko sa obcas dajaky kreten objavi ..ale tam to tiež hasne ..posedí tam maximalne tak dve hodinky a potom sa pomaly vypari, pretože ako vždy vravím ...nenajde tam desat subiek, ani desat domin, ktore len cakaju na to, že na jednu z nich ukaže a vyberie si ju ... urcite tam je mensie riziko, aby sa nieco stalo, ako ked ides po par RP na stretnutie s niekym neznamym .....vid tvoj prípad s tou dominou ....a nie si jediny, kto doplatil, resp. doplatila na stretnutie s niekym koho nik neznal (a ked u teba asi ide skorej o rozcarovanie) ...
  • 10. júla 2013 15:33:52 CEST
    ...
    Vasilisa vsemudra...
    ....alebo trochu idiotna?:)))
    ...
  • 10. júla 2013 13:54:01 CEST
    kruci, ty si ale inteligent

...anata wa baka desu
  • 10. júla 2013 13:42:26 CEST
    ...

Nie nemam:)) Ego mam omnoho vacsie:)) a ked už tak spravne sa pise už 27:)))
  • 10. júla 2013 9:02:25 CEST
    provokatérka....
  • 10. júla 2013 8:39:01 CEST
    áno, máš ho najväčší!
  • 10. júla 2013 7:18:21 CEST
    ...tak ja si tu svoju anegnotu ako si to nazval idem trochu hajit:)))
    Preco meranie vtakov? Mohol by som sice napisat ze lebo! , ale ked uz som teda pri piti rannej kavy pristihnuty na mobile tak to ozrejmim. Cely povedzme spor nastal vseobecnym utokom ofroada na ktory ste reagovali a podla mojho nazoru ste ho mali len v klude odignorovat. No Prichadzali vase reakcie a reakcie vseobecneho oponenta a prave z nich citatel nadobudne dojem a tym citatelom som aj ja, ze niektore nicky ako corwin a ofroad sa poznaju osobne alebo aspon prisli do uzsieho kontaktu. To a obsah diskusie potom navodzuje atmosferu dokazovania kto je vacsi dominant alebo oddanejsi subik. Cele to dotvara oboma stranami spomenuta stara garda s citaciou nickov akoby kto ich pozna ma vseobecne pravo sa povazovat za platneho clena komunity. Ak opomeniem princip merania hodnoty cloveka cez dlzku registracie na servri, co je podla mna trochu chore, tak stale v diskusi rezonuje dokazovanie si kto je platnejsi a znamejsi clen. Nerozoberam pohnutky ktore vas k tomu viedli, tie su vasa osobna vec, ale ta riekanka je len mememtom aktualneho stavu diskusie. A v druhom rade poukazuje na scestny nazor odvolavania sa na staru gardu. Nie preto, ze hodnota tych ludi je nizka ale preto ze hodnota cloveka napriklad dnes registrovaneho moze byt vacsia. A to je ten rozdiel, hoc ten dnes registrovany nikdy nebude starou gardou.

A este rozbor riekanky
    Prva cast uvodneho obkrocneho versa hovori o priamo diskutujucich a velka palica je prave ta stara garda
    Prva cast druheho obkrocneho versa su vase argumenty a ciarka v asfalte je ich povedzme prezentovana sila
    Zaver prveho versu je venovany citatelovi, teda kazdy kto v ten den presiel ulicou... Kazdy kto to cital
    Zaver druheho versa je moj osobny nazor.
    Hoc som nepredpokladal ze ho budem az takto musiet ozrejmovat:)))
  • 10. júla 2013 2:26:07 CEST
    piste sem datumy tych zrazov,kto to ma hladat 3 hodiny zakazdym. berte priklad s fetlifu.
  • 10. júla 2013 1:06:48 CEST
    Myslim, ze akord vystihol to, co som chcel povedat aj ja. Toto je uz asi tretie vlakno, kde niekto pride a prispeje svojou anekdotou o "merani vtakov". To len preto, ze clovek brani nejaku vec, ktora by mala byt prinicpialna a chce, aby v nej bolo jasno, napr. ja si myslim, ze z tohto vlakna je jasne, ze niekto nehovoril pravdu - citujem: "...Je zaujmave ze som sa na teba oputal a ... nikto nepozna..." Niekolko ludi tu jasne povedalo , ze je to loz. A u mna bol spustac to s BLACKSUNovymi komplexami. Proste, naozaj ubohe. Myslim, ze len preto, ze clovek chce trochu hajit pravo este nie je "merac prirodzeni"
  • 9. júla 2013 21:11:15 CEST
    na helli ta bdsm cast ani nie je nosna.. a vacsina ceskej sceny tam ani nejde.. :) ja mam hell celkom rada, ale od toho, co bolo planovane tu, to ma daleko..
  • 8. júla 2013 22:47:31 CEST
    Na jednej strane s Tebou súhlasím. Debata s niektorými ľuďmi je naozaj zbytočné mrhanie časom a energiou. Ale je tu aj druhá stránka veci. Ak sa niekto, kto sa schováva za anonymným nickom začne navážať do ľudí, ktorí sa o niečo snažia a ktorí už majú za sebou aj konkrétne výsledky, tak práve títo ľudia si zaslúžia, aby sa ich niekto zastal. Myslím, že mnohí im to dlžíme. V opačnom prípade si naozaj nezaslúžime, aby pre nás niekto niečo organizoval. O tom by stará garda (Dividum, Lee, Drzsaodomna, Zuna, Henesi, Servo, Peter32, Nenufer a pod.) vedela rozprávať.
    A ver mi, nešlo o žiadne "meranie vtákov". Ľuďom, ktorí ma osobne poznajú nepotrebujem nič dokazovať. A ostatní si môžu urobiť slobodne svoj vlastný názor na vec. Chcel som len, aby sa tu "dotyčný" naplno vyfarbil a tak sa aj stalo. Tým pádom to pre mňa skončilo. A nezhody z minulosti? S týmto nickom som sa tu stretol prvý krát, takže naozaj nie je čo riešiť.
    Budem rád, ak sa debata vráti zasa k nosnej téme tohto fóra a ďalšie provokácie (pretože o nič iné naozaj nejde) odporúčam ignorovať...
  • 8. júla 2013 22:06:29 CEST
    A opravte ma ak sa mylim ale ani do ciech okrem Hell sa nestretava na bdsm akciach 700 ludi a aj ta Hell je diskutabilna ze kolko ludi realne z toho davu je bdsm pozitivnich.
  • 8. júla 2013 22:03:00 CEST
    Ja si neviem pomoct ale mne to pride ako masturbacna fantazia :-) ako nechcem urazit. Pametam na akcie u Texi kde boli snahy o podstatne mensi pocet ludi a ani to nebolo realne ked sa nas tam stretlo 8 ludi tak to bolo moc ale zase po druhej strane fajn partia. Ako oazaj napisat ze Mega akcia pre 700 ludi je realna asi ako celosvetovy mier. Preto aj chapem tu skepsu :-)
  • 8. júla 2013 21:44:16 CEST
    :-/ no na ulici nik nevie ze si subka
  • 8. júla 2013 21:42:50 CEST
    to by subka nemohla chodit ani po ulici :) kretenov je vsade vela
  • 8. júla 2013 20:16:13 CEST
    nerob paniku. sice som pocul, ze sem tam tam aj nieco take zavita, ale...damy vedia, co maju rady a teda naposledy ked tam taky dobehol, uz som ho chudaka nezastihol, kedze dievcatam tam pritomnym sa akosi nepacil chalanisko :D
  • 8. júla 2013 19:43:56 CEST
    Offroad,
    prepac, ale z tvojej odpovede som absolutne nic nepochopil. Asi som hlupy. A na stretku mi nikdy nikto pod menom offroad predstaveny nebol, alebo si to aspon nepamatam...
  • 8. júla 2013 18:40:07 CEST
    Ako to tak čítam, tak som sa príliš nemýlil, že na stretká chodia aj kreténi a preto moje obavy o subkynu bespečnosť sú tak oprávnené ?
    • 5 posts
    8. júla 2013 17:34:23 CEST
    ..hmm a pod akym skrytym menom chodis na stretka?? ....dajako si nepamatam, ze by si mal tolko hrdinstva a predstavil sa pod tymto nickom .... a k torimu ..na stretkach je dost zhovorcivy a neboji sa povedať svoj názor, nesedi niekde v kute ...
  • 8. júla 2013 17:07:07 CEST
    A zasa velavazeny total mimo superdominant ci supersubik alebo co? Ja som nehovoril ze ho niekto pozna a ako erik sam podotkol...ciernoslnkovy les :-)...ked oni koncili on zacinal :-) takze ak niekoho chytili ako si to mudro in flagranti :-) skoro ako in dubio pro reo :-) .... Jednoducho v tom zmysle....teda preteba nezmysle. Takze este raz ja som.ti plne k dispozicii skoro na kazdom stretku moj krasny a tam take reci nevedies len tu si strasny borec
  • 7. júla 2013 20:47:20 CEST
    to radsej z oka do oka, rucne strucne
  • 7. júla 2013 20:18:07 CEST
    Ja sa len divim odkial mate energiu viest takto nezmyselnu debatu ak sa to tak vobec da nazvat. Je to bohapuste meranie si vtakov zucastnenych prameniace niekde davno v minulosti na nejakej nezhode nazorov, ci neznasanlivosti zucastnenych. Nech uz je dovod vasich nezhod akykolvek nevyriesili ste ho za poslednych 6 rokov (odhad na zaklade citaneho) preco by ste ho teda mali vyriesit tu. Za prve je to podstatne mimo temu a za druhe je to plytvanie casom a energiou. Keby ste radsej tu energiu minuli niekde inde. ....