3. júla 2013 23:16:09 CEST
ešte si zabudol na Nora, Lucku atd. :-) ...jaj offroadko, vieš, napísať akordovi, že ludia ako beeky, filipika neznaju akorda, to už je naozaj klamstvo, ktoré sa nezadarí každému ..ale u teba sa ani nic ine cakat neda ..s tvojimi subkami, ktoré čakaju na parkovisku bez pohnutia viacej ako 6 hodín na to, ako sa ty uráčiš je uniesť ........a ked určite pochybnosti o akcii, kde ma byť 700 ludi a najma ako uzatvorená spoločnosť(a ešte ked človek, ktorý žije v Londyne a povie, že tam viacej ako 500 ludi na niečo take nedojde) považuješ za hádzanie polien pod nohy, to o tebe tiež hovorí všetko .....venuj sa radšej svojej subke, ktorá počítam,že hrdo má v profile, že je tvoja a nelieč si tu staré komplexy, inak si začnem myslieť, že si vytvoril iba ženský nick, aby si sa ukázal aký si dominant .....a to je posledna reakcia na teba ...za viacej nestojíš. ...aj tak už som ti venoval až príliš času ...
P.S. ..mimochodom, tie fotky co máš v albume ako spomienku su z jednej španielskej stránky a kedysi som je mal aj jav albume, ako to, co sa mi paci ..pred pár rokmi .... http://carcereiro.wordpress.com/2010/12/22/nature-bondage/03-29/