Forums » Nekategorizováno

S&M party Bratislava 2013

• 7. júla 2013 19:28:06 CEST
    Aha Offroad, takže už zrazu akorda tie nicky poznajú, ale v duchu najlepšia obrana je útok (v tomto prípade dokonca mimoriadne mimo) odvádzaš tému od seba? Ja o tom nič neviem, na stretká chodím pol roka, ale príde mi to, že 3-4 relevantní ľudia ťa tu nachytali na hruškách, prichytili in flagranti pri dosť chabej lži. Navonok to vyzerá (pre nezainteresovaného), že ťa tak trochu zatlačili do kúta, odkiaľ sa nevieš dostať. Chlapské by bolo tomu obvineniu čeliť, len to si akosi neurobil, niekoľko dní si neregaoval, až potom neurčitým útokom na BLACKSUNa. Ak už teda nemáš guráž na nesenie zodpovednosti za vlastné slová, aspoň sa nenavážaj do druhých.
  • 7. júla 2013 13:15:07 CEST
    vynasob to dvomi a bude to presnejsie...cas leti.
  • 6. júla 2013 15:27:59 CEST
    Erik od teba to riesenie si komplexov znie fantasticky :-)
    • 5 posts
    6. júla 2013 12:36:59 CEST
    kto bol v Dalase v 76 hláste sa mám tam nejaké nezrovnalosti
    • 5 posts
    5. júla 2013 14:00:43 CEST
    Pre tvoje info. v rokoch 2005 a 2006 chodil v BA na stretka akord001 aj Beeky sa tu ukazala obcas ked sla smerom do Viedne a obcas prisla aj Filipika. Takze 2 tebov menovane osoby urcite poznaju Akorda. Boli snim nie jeden krat. S toho pohladu povazujem tvoje vyroky za ciste klamstvo a riesenie si svojich koplexov.
    • 1 posts
    5. júla 2013 10:29:35 CEST
    Fúúúha, Beeky? Tak to je silný závan nostalgie. Ešte v dobách mladých a neskúsených, keď som začal k tejto komunite naivne vzhliadať bola Beeky najmilší a najpríjemnejší človek (s veľkým Č :) ) s akým som sa dal do reči. To už aj hádam vyše šiestich rokov bude...
  • 4. júla 2013 8:38:10 CEST
    Nooo pobavil som sa
  • 4. júla 2013 0:15:33 CEST
    Offroad - absolutne nechapem na zaklade coho si vlastne ides zastavat " organizatora "( do ktoreho mimochodom okrem mna nikto iny neripal !!
    ) ked uz sem neviem aku dobu nedal absolutne ziadne INFO !!!!
    a apropo , tie tvoje akcie 3k - 7k ... to si ratal vsetkych ludi na pokeci , ci ???
    • 5 posts
    3. júla 2013 23:16:09 CEST
    ešte si zabudol na Nora, Lucku atd. :-) ...jaj offroadko, vieš, napísať akordovi, že ludia ako beeky, filipika neznaju akorda, to už je naozaj klamstvo, ktoré sa nezadarí každému ..ale u teba sa ani nic ine cakat neda ..s tvojimi subkami, ktoré čakaju na parkovisku bez pohnutia viacej ako 6 hodín na to, ako sa ty uráčiš je uniesť ........a ked určite pochybnosti o akcii, kde ma byť 700 ludi a najma ako uzatvorená spoločnosť(a ešte ked človek, ktorý žije v Londyne a povie, že tam viacej ako 500 ludi na niečo take nedojde) považuješ za hádzanie polien pod nohy, to o tebe tiež hovorí všetko .....venuj sa radšej svojej subke, ktorá počítam,že hrdo má v profile, že je tvoja a nelieč si tu staré komplexy, inak si začnem myslieť, že si vytvoril iba ženský nick, aby si sa ukázal aký si dominant .....a to je posledna reakcia na teba ...za viacej nestojíš. ...aj tak už som ti venoval až príliš času ...

P.S. ..mimochodom, tie fotky co máš v albume ako spomienku su z jednej španielskej stránky a kedysi som je mal aj jav albume, ako to, co sa mi paci ..pred pár rokmi .... http://carcereiro.wordpress.com/2010/12/22/nature-bondage/03-29/
  • 3. júla 2013 22:57:13 CEST
    Je zaujmave ze som sa na teba oputal a lolka nikto nepozna ani Zuzana ani Tomas ani Janka...to su len niektore mena za tymi nickmi co tebe absolutne nic nepovie. Takze zbytosne sa paprcis kacatko si total mimo....vtedy ty ludia koncili na domine aj na pokeci ked si ty zacinal platit prvym prostitutkam za.BDSM :-) jaj...zalez spet do diery a zabudnutia
  • 3. júla 2013 21:57:57 CEST
    ...

...merali vtaky si!....dlhou palicou
    ...kazdy z nich spravil si ciarku v asfalte
    ...a tak kto v ten den, presiel ulicou
    ...s usmevom povedal..."tak sa pochvalte"

...:-)))...
  • 3. júla 2013 19:20:06 CEST
    Teraz si ma naozaj rozosmial. :-) Ak tych ludi, ktorych si tu spomenul naozaj poznas, tak sa ich skus na mna spytat... Urcite Ta vyvedu z omylu. Ako som tu uz napisal, absolutna neznalost pomerov... Dik, vylepsil si mi den. A myslim, ze Leon zvysok povedal i za mna... :-)
    • 13 posts
    3. júla 2013 19:06:07 CEST
    Musis sa ukludnit si mlady nerozvazny a vobec ale vobec nevies o com je BDSM scena tu na tomto servri.
    A o čom je BDSM scéna na tomto servri? A o čom je akákoľvek scéna na akomkoľvek servri. BDSM scéna môže byť len v realite. A tam aj je. A ak niekto zorganizuje mega BDSM akciu tak nás tým len a len poteší. A všetci mu držíme palce.
  • 3. júla 2013 18:47:32 CEST
    Presne tuto prizemnu nepremyslenu a nedovodnu povrchnu reakciu som od teba cakal. Nic ine sa.od teba ani cakat nedalo :-) tebe nicky ako Beeky, Traper, Filipika, Chromka a ostatnych BDSM pozitivnych zo zaciatku a vzniku tohto servra nepovedia absolutne nic :-) to ze TY jediny neomylny obhajca vsetkych par znamych co mas nevies zosuladit nick a cloveka neznamena ze ma tu nikto nepozna :-) ale na to ty sam neprides. Musis sa ukludnit si mlady nerozvazny a vobec ale vobec nevies o com je BDSM scena tu na tomto servri. Az nampar vynimiek tu je ostatok pseudosub a.pseudodom ludi a samozrejme.prostitutky co zarabaju na takych ako ty co su od realu straaaasne daleko. Ale na to si za tie o 4 roky dlhsie :-) zaregistrovanie neprisiel :-) ach jaj zaver za zaverom a ako vacsina tu si musis dokazat ako stojis za imaginarnou komunitou :-) cest par malym skupinam :-)
  • 3. júla 2013 18:12:49 CEST
    A len tak pre pobavenie ostatnych. Definuj nam "kratko". Moja registracia tu na domine je totiz o 4 roky starsia, ako ta Tvoja...
  • 3. júla 2013 18:09:18 CEST
    Nerad sa nechavam zatahovat do takychto prestreliek a zabomysich vojen. Nebudem sa tu s Tebou natahovat kto je vo fachu dlhsie a kto nie. Koniec koncov, presne takuto reakciu som od Teba cakal. Pochvalil si sa velkym nic... Jedno je iste. Nik o Tebe nevie, nik Ta nepozna. To nemozno tvrdit o ludoch, ktorych si tak neprijemne napadol. Debata skoncila...
  • 3. júla 2013 14:16:26 CEST
    Akord precitaj si velmi pozorne moj prispevok a potom este raz ten svoj. A velmi pozorne. To ze ty si nevies spojit tvar s nickom nieje moj problem. Ja v anonymite niesom a na stretka BDSM som chodieval davno pred tym nez si ty prisiel na to ze existuje domina.sk ale to nieje podstatne. Podpora typu nerob to lebo sa to neoplati je fakt skvely sposob ako nieco podporit. Organizujem.uz roky akcie na ktore chodi 3k-7k ludi a ak to mas zabehnute je to brnkacka. Pre niekoho ineho totoalne utrapy. Organizoval som aj BDSM veci pre uzavrete skupiny...preto pre uzavrete lebo na nich si ludia uzivali svoje sny aj v SR aj v CR. To ze ty o nich nevies mna s toho nic boliet nebude. Nechybas mi ani ty ani niektori ludia odtialto. Z tych co sa s nimi osobne poznam a nieje ich malo sa do debaty zapojili 3. Este raz ak chces niekomu pomoct skus to kreativne pozitivne a nie negativne. A potovnavat si s tebou pipik nebudem s toho som uz vyrastol a primitivizmy typu kto co ano a co nie nebudem.tiez s tebou debatovat si tu kratko.
  • 3. júla 2013 13:09:25 CEST
    K tejto debate som sa pôvodne vôbec nechcel pridávať. Po Tvojom príspevku mi ale proste nedá nereagovať. Tvoja kritika sa mi zdá byť úplne zcestná. Corwin už celé roky organizuje stretnutia BDSM pozitívnych v Bratislave, čím všetkým dáva možnosť nadviazať nové kontakty a známosti a ak je záujem, tak sa posunúť niekam ďalej. malaDomina2 má za sebou organizáciu niekoľkých súkromných d/s-kových stretnutí a femdom akciu, na ktorej som mal možnosť sa osobne zúčastniť. Preto si myslím, že o týchto ľuďoch povedať, že len kritizujú, vezú sa a nič nerobia je len obyčajná prezentácia vlastnej neznalosti a pokus zviditeľniť sa od človeka, ktorého nikdy nikto reálne nevidel... Tvoju existenciu pokojne prehĺtnem. Až doteraz som o nej vôbec nevedel aj napriek tomu, že sa medzi BDSM pozitívnymi hýbem už celé roky tak v SR ako aj v ČR a prežijem bez toho veselo i naďalej. Zároveň by som chcel poukázať, že všetci tí, ktorí už majú za sebou organizáciu nejakých BDSM akcií tu ponúkli pomoc. To že upozornili na niektoré nereálne veci, to je vecou ich skúsenosti a prehľadu o situácii na Slovensku. Nemyslím si, že je to "hádzanie polien pod nohy". Nikto z nich sa určite nijakým spôsobom nepokúsi zmariť akúkoľvek akciu, ktorá pomôže našej BDSM scéne. Práve naopak. Takže namiesto zhadzovania ľudí, ktorí pre BDSM pozitívov aj niečo robia, by si sa teraz mohol pochváliť Ty nejakými svojimi úspechmi a prínosom. Hádzať blatom v tieni internetovej anonymity, to zvládne skutočne i ten najväčší primitív... Keď už tak nadšene kritizuješ ničnerobenie, skús nám tu pripomenúť nejakú Tvoju iniciatívu.

All
    Čo sa týka akcie, o ktorej tu všetci tak vášnivo diskutujú, odporúčam počkať, ako to dopadne. Je úplne zbytočné čokoľvek tu hodnotiť skôr, ako uplynie avizovaný termín. Organizátorovi držím palce. Všetci by sme radi videli rozbeh väčších BDSM akcií na Slovensku...
  • 3. júla 2013 12:26:44 CEST
    sice som to tu cital hned, ako to vyskocilo, ale nevsimol som si, ze by ho niekto z menovanych nejako zhadzoval...
    skor mu ukazovali kde robi nieco zle a dokonca sa mu ponukali, ze mu poradia ak bude mat zaujem...
    takze by som netliachal taketo hluposti len kvoli svojmu zviditelneniu...
    corwina aj maludominu som uz par krat stretol, aj peknych par rokov praxe s ludmi, ktori vsetko a kazdeho znevazuju uz mam a velice rychlo sa mi ich dari rozoznat a nemyslim, ze tito dvaja k nim patria...ale ak to ty vidis inac, kludne sa nam vsetkym pochval, kedy odmietli tito dvaja chori uchylaci posluchat tvoje velicenstvo na slovo...a neboj, ja budem prvy, ktory to o nich roznesie dalej, aby si na nich vsetci davali pozor, ze su to naozaj bakani uchyli nenormalni fuj bleeeee
  • 3. júla 2013 11:13:07 CEST
    Ja som situaciu vnimala tak, ze som organizatora zhadzovat nechcela, hoci nazor na tento plan som mala. Vahal nad datumom, tak som sa vyjadrila, preco je niektory vyber nie prave najstastnejsi. Nie preto, ze ja osobne by som nemohla, ale preto, ze dost vela ludi by sa tymto nedostavilo, co je pre organizaciu velkej akcie vcelku dolezita informacia. Patrim k tym, ktori tu podporuju kde co a tym poslednym, ktorym mozno vycitat hadzanie polien pod nohy.
  • 3. júla 2013 9:04:14 CEST
    :-D
    ako vždy ani teraz ma tento portál nesklamal :-D niekto niečo začne, je jedno či to reálne je, nieje alebo je to utópia. Prosto začne a vtedy sa sem zhrnú najsuperdominanti najsuperdominy najsuper BDSM ľudia zo SR a z celej sili háďzu polená pod nohy a nerobia nič iné ako niekomu niečo znepríjemňujú. Ako vždy klasika všedných dní stále tie isté superbombanicky a ich názor. Nemám nič proti nikomu aj keď tu niektorí nevedia zhltnúť moju existenciu ale najsuperBDSMborec corwin11 nikdy nič nevymyslel nikdy nič nepodporil a vždy sa len vezie...a rečí vždy ako koza bobkov ako čo nespraviť ako čo zhovaďiť a ako čo neviem čo. Maladomina...nestačilo napísať na ten dátum niečo mám a príde ku mne pár ľudí určite sa nezúčastním? samozrejme v štýle corwina "načo tam bude SBS" veľký právny názor a asi nedomyslené, že existujú oznamovacie povinnosti a z nich podmienky. Ale to je jemu jedno lebo je tak strašne korektný že keby sa táto debata konala na jednom mieste určite by pre svoj názor niekomu krk vykúsal V každom prípade ak chce chlapec nech robí a nech sa snaží, ak mu vie niekto niečo kreatívne dať nech mu dá ak mu má hádzať polená pod nohy a odhovárať ho nech to nerobí. Ja mu držím palce a ak by som mal byť jeden z 8 ľudí čo tam prídu tak budem rád a podám mu ruku že snaha bola a tá sa cení.
    • 13 posts
    3. júla 2013 7:37:17 CEST
    nechcel som rýpať, len som natrafil na toto fórum pri listovaní
  • 2. júla 2013 19:56:39 CEST
    myslím že tak ako sme čakali ... nijak...
    • 13 posts
    2. júla 2013 13:02:20 CEST
    pokračujú prípravy?
  • 27. mája 2013 23:58:19 CEST
    Kerberos - napad dobry ale na 99,9999 % neuskutocnitelny ... uznavam jednu obrovsku myslienku ktoru si nam chcel povedat a to zjednotit cele DS na slovensku pod jednu strechu ( aspon na jeden vecer samozrejme ).... padlo tu vela opravnenej krityky .... len co z toho ked malo reagujes ...
    BTW: pri hlaske " tiesto v latexe " som umrel .. :D ...