Forums » Nekategorizováno

Ako na to?

• 27. marca 2015 15:03:28 CET
    ale veď môžeš mi to racionálnymi argumentami objasniť a ja ti napíšem, že máš pravdu a doteraz som sa na to tak nepozeral. ale nič také tu nevidím.
  • 27. marca 2015 15:03:25 CET
    A preco sa mi vysmievas? Neviem ze by som Ta niecim urazila, myslela som ze diskutujeme na zaujimavu temu v ktorej sa nam krizia nazory.
  • 27. marca 2015 15:02:09 CET
    A naaco to vysvetlujes jemu? Uz su evidentne urcite veci treba ho nechat v tom. Ze on sa vysmieva :-D
  • 27. marca 2015 15:00:41 CET
    že sa ti vysmievam, no ako ináč to máš chápať. nehádžem všetky do jedného vreca, stále sú výnimky, aj na tejto stránke, aj by som vedel napísať prečo sú výnimky, ale nebudem menovať. zatiaľ len trafené husy tu akože oponujú.
  • 27. marca 2015 14:56:23 CET
    Tu poslednu vetu mam ako chapat?
    Snazim sa len vysvetlit ze netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca, zalezi od toho co ta domina poskytuje. Kedze nie je "normami" stanovene co ma taka domina poskytovat, tak aspon ja si nedovolim povedat ze vsetky su take alebo onake.
    Ja osobne ak pojdem k maserovi a budem mat na vyber masaz pre mna rovnako zaujimavu, jednu bude poskytovat prijemny muz a druhy bude nesympaticky alebo neviem aky, tak radsej pojdem k tomu sympatickemu. A nie ze nie :)
  • 27. marca 2015 14:41:28 CET
    maséra si vyberáš podľa služby bez ohľadu na jeho výzor, dominu si vyberáš aj na základe výzoru. masér svoju prácu končí masážou, domina častokrát končí vyvrcholením muža, resp. sú tam praktiky ako strap on, čiže análny sex. sadni na zadok, prečítaj slovo sex. ku klasickému sexu nedochádza, to máš pravdu, ale ide o sex. uspokojenie klienta, za ktoré dostane profi domina peniaze. teda ide vlastne o platenú prostitútku. to že žijeme v dobe, kedy sa pracovník za pásom v podniku volá operátor výroby, sekretárka asistentka a prostitútka luxusná spoločníčka ešte nemení nič na podstate. osobne nevidím na tom nič zlé, keď sa pomenujú veci správne, ale keď chceš, tak teba konkrétne budem volať domina. vyčarí mi to úsmev na tvári
  • 27. marca 2015 14:37:44 CET
    Ľudia bez licencie su dvoma nohami v base a polkou tela bezdomovci len o tom nechcu počuť,ale ked to buchne vždy.si to odseru malé ryby,pamätaj,na veľku kopu pes nedoští,
  • 27. marca 2015 14:35:22 CET
    Prezradím ti tajomstvo ,ani prostitucia nie je legálna ani bordely u nás neexistuju,
    Len je to ukryté za pojmamy masérske kurzy a masérske služby,
    bývalá sa tým chválila,krava,
    Cca je to podľa mna choré,potom hádžu každu masérsku službu medzi kurvaslužby,zlegalizovať bordely by však bola.samovražda politikov,asi tak
  • 27. marca 2015 14:21:22 CET
    A maser bez licencie je kurevnik? Na druhej strane nemyslim si ze sa da na Ds spravit zivnost.
  • 27. marca 2015 14:20:05 CET
  • 27. marca 2015 14:17:02 CET
    Mám x kamošov čo su zrakovo postihnutý a jedinu obživu maju v masérskych salonoch,su preto kurevníci ked to robia za peniaze,,?,to isté baby masérky,,
    Treba rozlišovať
    Ibaže títo ľudia musia mat riadnu živnosť a.registračky,som zvedavý koľko domín má živnosť a pokladnicu,,?,,
    nemiešajte jablká a zemiaky
  • 27. marca 2015 14:16:56 CET
    Ved prave ze tomuto poslednemu co si povedal rozumiem. Teda.rozumela by som aj bez toho ano bud to niekto pochopi alebo nie. Lebo to sa tak zrazu clovek nastavi a ked je sam so sebou vysporiadany tak sa nebude tomu branit a berie to ako prirodzenu vec a postup v zibote. Iny si chce nasilu zachovat tie pokusy a inymi tk nech sa paci. Kazdemu podla chuti ale ja to tak urcite nebudem potrebovat robit lebo verim ze partnera si viem vybrat ku sebe
  • 27. marca 2015 14:15:18 CET
    Ked niekto vyznava monogamiu a partner vyznava tie iste hodnoty, nech ziju stastne. Ak bude vyznavat polygamiu a partnerom to tak bude vyhovovat, prosim. Ak niekoho vo vztahu naplna Ds a partnera tiez, nech si ziju krasny ds vztah. Ja, ako vyznavac monogamie si presa nebudem hladat partnera nevyznavaca.
    Do toho nikoho nic co si ine pary robia v sukromi. Ze to niekto nechape neznamena ze take spravanie je zle alebo nenormalne. Len nie je prijatelne pre vsetkych ludi na svete.(mimochodom nic nie je prijatelne pre vsetkych) Vyhovujuce pre jedneho moze byt vrchol zvrhlosti pre druheho. Moje prava koncia tam kde zacinaju prava inych, takze ked niekto chce zit pre mna za mna vo vztahu ktory nechapem lebo to tak necitim tak prosim. Nikoho nesudim, pokial nie je nikomu (naozaj) ublizovane.
  • 27. marca 2015 14:11:14 CET
    Ja ti to napíšem podľa mojho malého sedliackeho rozumu s malým IQ,
    Kým je človek nezadaný,neviazaný,nemá trvalého partnera tak jednoducho áno,hľadá snaží sa nájsť svoje ja.a hľadaju sa navzájom,
    Ale ak to už s niekým myslím vážne je ti uplne iná liga práve taká ako písal bunny,
    Vzájomná dovera,rešpekt,pravda povedať si čo chcem a praktizovať to medzi sebou tam už pokusy s inými odpadaju,
  • 27. marca 2015 14:10:47 CET
    netrep prosím ťa. veď nikto žiadnu dominu neodsúdi za to, že je prostitútka a berie za to peniaze. o.i. manikúra, pedikúra sú normálne profesie, ktoré sa vykonávajú na základe dosiahnutého vzdelania, kurzu ale profi domina je prostitútka. keby ju to baví, tak to robí aj zadarmo, lebo ju to baví. keď to odmieta robiť bez úhrady, tak znamená, že to robí výlučne kvôli peniazom, teda je prostitútka. môžeš kopať nožičkami, ručičkami, ale je to tak...
  • 27. marca 2015 14:06:56 CET
    Ved hrabe pomaly už 90% života na Zemi, ten pilot čo to napálil lietadlom nemal vobec lietat lebo roky bol sledovaný psychiatrom bol labilný a mal zákaz robiť akurát že skryl posudky doma,paráda,takže psychopati riadia lietadlá,daľší bomardéry s jadrovými bombami a potom sa divíme čo je za bordel dookola,
  • 27. marca 2015 14:04:43 CET
    Ktori maju radi klinik? :-)
  • 27. marca 2015 14:03:22 CET
    Ak by muz mal salon manikura-pedikura (a bol by na foot) mal by svoje sluzby poskytovat zadarmo lebo ho tesia? Alebo si za ne nesmie brat peniaze lebo by bol automaticky prostitut ale ak by boli free bolo by vsetko v poriadku? Keby nebol dopyt po profidom, ziadne by neexistovali. Kedze dopyt je, tak existuju. Princip je ako u kazdej inej sluzby. To, ze cloveka praca bavi a naplna neznamena ze ju ma robit zadarmo. A to ze profidomina je prostitutka je urazlive. Zaklad prostitucie je sex a ten (ako som pocula od dominy) na lekcie nepatri.
  • 27. marca 2015 14:02:10 CET
    Odkedy zvieratám pridrbáva vždy nosím minimálne bojové dýky alebo nože,
  • 27. marca 2015 13:52:53 CET
    S tym kohutom si urobil porádky.
  • 27. marca 2015 13:50:25 CET
    Odpovedala si si,plati to aj opačne,teda platilo,samozrejme,
  • 27. marca 2015 13:49:04 CET
    To je ako princíp debila čo si myslí že je in,
    Skurvený susedov kokot kohut vybehol po malej ked sme išli nazad z ranča a skoro jej vydobol oči,na verejnej komunikáci,,chuda tak sa zľakla,,
    Boha a potom sa dakto diví že z čoho du susedské problémy,
    No dufam že bude mať aspon aké také mäso,hlavu som mu odťal rovno na ceste,,,sused dačo kydá o fízloch,serem nanho mal si ho držať v ohrade,navarím polievku cez víkend,
    Malá bola zlatá skonštatovala = tak mu tjeba nemaj ma bicnuť tak ako vlani tá koza čo ma chceja pichnuj rohajmi,
  • 27. marca 2015 13:47:22 CET
    Tak nam prosim ta tak kvetnato opis,ako zeny zatocili s takym chlapom,ked si neudrzal kkt na uzde. Tiez ho kopla a poslala, a co mu este urobila? A tiez jej to nazalovali kamosky a kamosi?
  • 27. marca 2015 13:40:02 CET
    Nie nie bunny sa Vám snažil objasniť pojmy z čias kedy ľudia ešte rešpektovali pojem česť,sudržnosť,rodinna ,pravda,a vážili si jeden druhého,
    V tých časoch ak ženská nevydržala bez vtáka pol roka kým prišiel chlap na opušťák tak sa o tom vedelo a kamoši mu to povedali potom si tie ženské uvedomili že su handry a tobili už iba taku robotu pretože každý charakterný chlap ich kopol rovno na ulici a bolo jedno či to bola dedina alebo mesto vždy to vyšlo najavo,obrátene to platilo rovnako ked si chlap neudržal nabijaka v kľude,
    To je tá ucta jeden k druhému a to dnes zmizlo,
    Žiaľ,
  • 27. marca 2015 11:46:14 CET
    http://www.novinky.cz/zena/zdravi/251613-nejkontroverznejsi-dusevni-poruchy-bic-jako-lek.html