Forums » Nekategorizováno

Ako na to?

• 26. marca 2015 15:26:00 CET
    Žádná rada?
  • 27. marca 2015 20:21:50 CET
    Ved áno len páni odborníci roky tvrdili že pes nemože vidieť v tv nič lebo má iné snímanie frekvencie obrazu a že iba reaguje na zvuky,bože a takýchto volov z labákov platíme čo v živote ani zviera nemali hlavne že sa vo všetkom vyznaju,, ,
    Raz mi vlčiak Ax ukradol z taniera párok ked som vonku robil opekačku,Alla to zbadala tak sa postavila na zadné a pustila sa donho aj ked mala 15 kg hendicap,,v živote sa nemiešať medzi 2psov ked sa začnu hasiť,,uff myslel som že už budem kopať hrob ale nakoniec Axo pochopil a ľahol hore bruchom a roztiahol laby,to ho zachránilo od zabitia,toto by mali páni dominanti a dominy vidieť divočinu bdsm v priamom prenose,, ,
    No mám spomienky aj zo psovských pretekov uff
  • 27. marca 2015 20:03:37 CET
    reaguje jasné. keď pozerá seriál nejaký blbý, lebo je lenivá vstať, tak zaspí pri tom, pri správach normálne sleduje a keď sú nejaké zvieratá, tak spozornie alebo skočí z pohovky dole. najviac reaguje na psov a štekot, to nahodí obrovské oči a počúva
  • 27. marca 2015 19:59:30 CET
    Zaujímavé,nikto mi neveril ked som dávno tvrdil že fenky vidia aj reaguju na film,odborníci sa hádali že to nie je pravda,,
    Hovno odborníci,
    Ked utekali po pláži piráti s mačetami postavila sa predo mna a spustila taký brechot že susedia ušli z bytov/ no bola to taká menšia 70 kg fenka, ,/
    a ked išli normálne zábery v reklame s čákoládou tak si olizovala uši,,?,
    hm,,no takí su to odborníci s titulmi,mor na nich,za naše prachy
  • 27. marca 2015 18:47:55 CET
    len tebe to píšem, s ostatnými vychádzam v pohode, to preto tu žiadna na mňa nehučí, ale to je tvoja chyba, že si ma po prvej správe blokla ináč tú reláciu pozerá moja fenka, preto viem že také niečo je, alebo bolo. ale fakt myslím psa teraz
  • 27. marca 2015 18:42:46 CET
    to tu pises kazdej, uz je to nuda... a nepozeraj to tak casto, na chlapa je to divna relacia... domyslavec
  • 27. marca 2015 18:40:19 CET
    napíš do modré z neba ako jeden z tvojich naj snov, odpíšu aby si snívala ďalej.
  • 27. marca 2015 18:39:10 CET
  • 27. marca 2015 18:36:04 CET
    dobre, tak povedzme, že chceš si užiť, ale máš vlastné priestory, vlastnú mučiareň, tak v tom prípade by profi domina by mala byť zadarmo, lebo veď všetky tie jej náklady akože odpadajú a sú irelevantné, že? mne sú stále smiešne tie pseudoargumenty a strach pomenovať niečo správne, pričom donekonečna tu bude tvrdiť, že na tom nie je nič zlé, ani jedno hanlivé slovo som nenapísal, nikoho neurazil. veď prostitútka a šikovná žena, ktorá objavila zlatú baňu. dominantný muž má predsa tiež náklady, pomôcky a pod. alebo jemu padne všetko z neba zadarmo. prečo tam sa už neplatí? lebo ten dominantný muž má prácu, chodí do práce čo väčšina profi domín nie. no preto. ináč nechápem, kde je admin, lebo celá téma je úplne od veci, aj tak mám pravdu
  • 27. marca 2015 18:28:28 CET

edit: na teba je kazdy bic prikratky to chce vela izolepy na usta, ale zasek by sa mohol pridusit
    • 5 posts
    27. marca 2015 18:10:14 CET
    PS
    Suhlasim stym ze su tu aj profi nedominy ktore beru peniaze za to, ze spravia akoze BDSM hru a potom sa nechaju ošukat. Lebo uprimne pseudo subik by inak zenu do postele neziskal
    • 5 posts
    27. marca 2015 18:08:57 CET
    Existuje profidomina a profi prostitutka ktora popri sluzbach ponuka BDSM aktivity.
    Dupeš nožičkami lebo chceš mat pravdua nepripušťaš nič ine aj ked sam povedal že vinimky existuju. Takze ak si chces uzit prečo ma Domina znašat naklady na priestor ? ked nemaš hračky prečo ich ma ona kupovat zo svojho ? chceš zažit ničo tak si zaplat priestor a pomocky. To nema s prostituciou nič spolocne. Dalej PRofi domina ak da niekomu spank a dotycny pritom nevyvrcholi ale je spokojny tak kde tam je sexualna aktivita? nikde či? proste si tu dupkaš a uražaš.
  • 27. marca 2015 15:50:44 CET
    Tymto sa to zrejme uzavrelo :-)
  • 27. marca 2015 15:36:59 CET
    teda v podstate, keďže si nenapísala žiadny argument, ktorý by čo i len trochu vyvratil to čo tvrdím, tak vlastne so mnou súhlasíš. som rád, že nakoniec sme sa predsa len dohodli.
  • 27. marca 2015 15:32:32 CET
    Ja si len myslim ze je to taka zlozita tema ze nie je na nu taka jednoznacna odpoved. A kazdy nech si zariadi taky zivot ako mu jeho vlastne moralne hranice alebo svedomie dovolia. Asi ma na to ten clovek nejaky dovod. Koniec koncov tebe tie sluzby neponuka a nespamuje ta tak co :-)
  • 27. marca 2015 15:30:43 CET
    či čo ale už pôjdem o chvíľku preč, na dve hodiny, len rebeka mi tu ešte niečo vysvetľuje, len dlho píše, tak čakám
  • 27. marca 2015 15:27:25 CET
    ty si nezamestnany, ci co?
  • 27. marca 2015 15:23:02 CET
    ale máš iný názor ako ja, tak potom by si mala mať argumenty, ktorými sa obhájiš a presvedčíš ma. keď niekto povie, že všetky ženy sú zlatokopky, ja budem tvrdiť že nie sú, tak aj napriek tomu, že nie som žena, že mňa sa to netýka, tak svoj názor obhájim. teda aj ty keď nie si profi domina, netýka sa ťa to, ale mi oponuješ, tak máš dať argumety. poďme. čakám a keď dokážem niekomu napísať prepáč, keď sa v niečom pomýlim, tak celkom určite dokážem napísať aj to, že máš pravdu, keď ma presvedčíš. smelo do toho. ja sa môžem mýliť, veď nikto nie je neomylný predsa...
  • 27. marca 2015 15:19:49 CET
    No ale ja nepotrebujem na tu temu argumentovat lebo nie som profi domina. Este nieco mam tu objasnis a nazves pravymi menami?
  • 27. marca 2015 15:18:49 CET
    vidíš, že som napísal, že keď sa mýlim a nie si profi domina, tak sa ti ospravedlním, teda prepáč prosím.
  • 27. marca 2015 15:17:41 CET
    no vidíš, takže žiadne argumenty nie sú, akurát prázdne slová.
  • 27. marca 2015 15:17:34 CET
  • 27. marca 2015 15:12:38 CET
    Profi dominy sa mu na to nevyjadria lebo sa nepotrebuju obhajovat pred cudzimi ludmi (alebo len nickmi?) a ak by som vedela ze to nie je diskusia ale priamy utok tiez by som sa nestavala do rany.
  • 27. marca 2015 15:10:02 CET
    Ale ja ani nemusim odpovedat na vsetko a hovorit o veciach ktore sa ma netykaju lebo osobne profi domina nie som a ani nou nikdy nebudem lebo nemam take ambicie ani som nikdy nemala a kazdy ma v zivote nejake to smerovanie, nebudu predsa vsetci robit to iste. Profi dominy by mali byt tie ktore sa ti na to vyjadria ale pravdepodobne to neurobia
  • 27. marca 2015 15:08:03 CET
    Aha. A mozes mi povedat aspon o jednej osobe od ktorej som zobrala peniaze?
  • 27. marca 2015 15:05:12 CET
    lebo sa ti nepáči pomenovanie prostitútka, tak ťa budem volať domina. len preto. ale bude to myslené ironicky, veľmi ironicky. alebo si jedna z tých, ktorá to robí nezištne, lebo ju to baví a naplňa? v tom prípade s ati ospravedlním a napíš prosím chalanovi do vedľajšej témy, ten hľadá nejaká neprofi dominu