Forums » Nekategorizováno

Ako na to?

• 26. marca 2015 22:58:42 CET
    Ono to može byť aj pomerom mužov a žien ktorý je stále v náš neprospech na.1 chlapa pripada 4.5 Ženy,,takže množte chlapov nech vyrovnáte deficit,,
  • 26. marca 2015 22:05:54 CET
    Masterslave
    Tak ja musim poznamenat,ze je podozrive,ze coraz castejsie sa z medii dozvedame take tragedie,ze si muzi beru zivoty,lebo maju schyzu, a ze im tak prepina,ze vystrielaju hosti v restauraci ci inde. Stale pocut len o muzoch.
    tak kto je prepnuty? Schyza si vas nasla :D
  • 26. marca 2015 20:59:51 CET
    ale veď ja to chápem. kedysi dávno som napísal, že ja by som nemohol ísť na stretko do zemana, lebo by som sa hrozne pohádal alebo pobil s jedným dominantom, ktorý má hrozné názory a neuhral by to argumentačne, mne by zase vytiekli nervy u Ds+ je jednoducho málo takých ľudí, ktorí nemajú podľa mňa neskutoční defekt, ale ono ani ja nie som celkom ok zjavne, čo si budeme klamať
  • 26. marca 2015 20:55:50 CET
    pohoda :-) len niektoré veci už moc smiešne nie sú, či už fyzické alebo psychické defekty, ale ani tragicky to brať netreba. dá sa aj s tým žiť. žijeme predsa v úžasnej dobe kedy si človek môže ísť za tým čo chce a zariadiť si život aj napriek prekážkam ako chce.
  • 26. marca 2015 20:54:31 CET
    kľud z mojej strany to bol len pokus o vtip, zjavne nepochopený, aj napriek mnohým smajlíkom. nevadí. o.i. práve v Ds komunite je neskutočne veľa čudákov a za tým si stojím, ale tu nejde o pohlavie, ale tak vo všeobecnosti to platí to je presne to, keď napíšem, že štatisticky 20% dopravných nehôd spôsobia opití vodiči, teda 80% nehôd spôsobia triezvi. niekto by mal tých triezvych zmätkov vyhodiť z cesty. kto chce, tak vidí za tým, že si robím srandu len a tí iní to berú ako urážku, alebo sa ich to neskutočne dotkne...
  • 26. marca 2015 20:49:04 CET
    mojím úmyslom tiež nebolo na nich útočiť ale toto je práve téma, na ktorú som veľmi citlivá a nemal by sa o tom vyjadrovať hocikto, hlavne nie takým štýlom, akým sa dodnes hovorí o psychiatrických pacientoch - posmešne, opovržlivo, a že je to sociálna stigma. Ja som tiež pár rokov dozadu nebola až taká tolerantná, a viem dobre čoho sú takí ľudia schopní, ale ešte horšie je to, čoho je schopné okolie.
  • 26. marca 2015 20:45:02 CET
    Uplne suhlasim s Tvojim prispevkom, velmi pekne napisane. K tym zenam by som este dodala ze mna osobne uraza ked sa nejaky muz vyvysuje alebo vysmieva zo zien. Od muza sa tolko neocakava ako od zeny.
  • 26. marca 2015 20:38:49 CET
    ale vy odkiaľ viete že hlavne ženy majú psychické problémy a poruchy osobnosti? ste obaja lekári? psychické problémy môžu byť, hlavne po pôrodoch a podobne, ale poruchami osobnosti podľa mojich informácií trpia hlavne muži. aj tak je to ale taká citlivá téma, že by som to radšej tadiaľto neriešila. a neviem či je dobré ľudí takto škatuľkovať, nikdy neviete, či vy nebudete mať napríklad také dieťa a potom to hovoriť ľudia obvykle prestanú. kedysi predsa aj homosexualita a bisexualita bola považovaná za chorobu či psychickú poruchu a liečili to takým spôsobom, že sa to človeku snažili znechutiť. Ale keď je raz niekto taký, tiež sa prerobiť nedá, a podľa mňa vyslovene "zdravý" jedinec ani neexistuje. U nás v robote dokonca mám jedného kolegu psychopata a viem o tom len ja a pár ľudí, čo tomu rozumieme, čo to znamená. Ostatní si myslia, aký je pokojný (ticho pred búrkou a maskovanie emócií) slušný a konzervatívny, ibaže prejaví sa až v tej hraničnej situácii aj to záleží pri kom, taký aký v skutočnosti je.
  • 26. marca 2015 20:35:50 CET
    Dobře,ber debatu za hádku,tvůj problém...ale s čím ses tedy narodil?Co je tak očividné,že te to nadrazuje v uvozovkách! nad ostatní .nad ty o kterých říkáš,že jsou tragedi,protože to jen hrají?
  • 26. marca 2015 20:21:48 CET
    presne tak, múdro píšeš 20% žien berie lieky proti rôznym psychickým poruchám, teda 80% žien behá po svete bez akejkoľvek liečby teraz vážne, keď je raz žena vanilka, alebo je dokonca submisívna, tak sa to nedá naučiť, lebo ona to jednoducho v sebe nemá a vzrušuje ju niečo úplne iné. ako keď mňa vzrušujú labky a zadky, tak môže mi každá po hlave gumeným kladivom búchať a na prsia ma neprerobí.
  • 26. marca 2015 20:18:41 CET
    seppuku...
  • 26. marca 2015 20:14:03 CET
    Pekne popísané,len skladám ti uprimnu sustrasť dopredu ak si to prečíta toľko báb čo jeden moj príspevok možeš sa tešiť na také ohromné množstvo ééé ako sa to slušne povie vulgarizmov na tvoju odobu,že ti pc radšej urobí sepuku lebo to nezvládne výkonnostne,,
    Inak,,
  • 26. marca 2015 20:13:41 CET
    vo väčšine prípadov to vychovávanie subinky z vanilky dopadne tragicky. Ako vždy, keď niekto niekoho do čohokoľvek nejakým spôsobom núti, aj keď úmysly môžu byť najsamlepšie. Až potom sa prejavia tie problémy.
  • 26. marca 2015 19:44:59 CET
    ťa cmučknem keď ťa stretnem asik
  • 26. marca 2015 19:39:49 CET
    Narodil som sa bdsm pozitívny. A nesnaz sa ma vtahovat do nejakej hadky ze sa tu oznacujem za dominata a nadomna niet. Nikdy som to nikde o sebe netvrdil a netvrdim to ani v mojom prispevku. Nenalepkujem sa ani za dominanta a ani za submisiva. Reagujem na diskusiu a na nadpis vlakna. A ten kto ma pozna osobne tak vie ze ja presne viem o com hovorim a ze na provokacie tvojho typu a urazanie sa proste nereagujem a ver mi ze ma tu pozna viac ludi osobne ako si myslis .
  • 26. marca 2015 19:33:11 CET
    Bohužel nemohu si privlastnit..našla jsem to opuštěné zaprasene a zapomenuté na konci fóra.Kdo si ten fór urobili už asi nezjistime :)
  • 26. marca 2015 19:31:25 CET
    tohle mám moc ráda...To členění na pravého a nepraveho dominanta :).s čím ze ses to narodil?
  • 26. marca 2015 19:24:07 CET
    Ja mam inu skúsenosť. Ten kto to v sebe nema, tak mu to vzdy bude pripadať čudné a bude to robiť iba preto lebo vie ze to chce ten druhy. Čim toho ale bude viac tak tym viac to bude brat s odporom a ako som tu uz kdesi čítal....bude chcieť v uvodzovkach poriadneho chlapa. Hovori sa tu o dominantnych zenach ale priznajme si...kolko žien ma problemy sami so sebou. V tejto dobe je tak vysoke percento psychhickych poruch a poruch osobnosti ovpyvnenych mediami a neviem cim este ako nikdy predtym. Tyka sa to aj muzov samozrejme ale prim hraju zeny lebo su nastavene inak ako muži. To preto nemozu dominovat vsetky a naucit sa to tak ako podla toho prispevku na zaciatku vlakna lebo kazda zena je proste ina. A aj ked sa da na to ukecat tak po nejakom case...dvoch troch rokoch jej to proste zacne vadit a pravda vyjde na povrch. Proste je bola a aj bude vanilka. Ja som sa s tym narodil...viem to od malicka...JE CHYBA MYSLIET SI ZE PREROBITE VANILKU. to je moj nazor a aj niekolko rocna skusenost s niekolkymi vanilkami.
  • 26. marca 2015 19:23:37 CET
    Tak zasa to iste, kazdy ma svoj nazor :) drzim palce :)
  • 26. marca 2015 19:08:19 CET
    jezdit motorku...Taky si hned neudělaš bez omezení.

:D:D a proč ne :Dpocity jsou stokrát lepší a ego vyrostlo do nebeskych výšin :D
  • 26. marca 2015 19:03:38 CET
    ten zkušenější učí,co je na tom splatně?nebudu tvrdit,že cevkuju,když jsem to ještě nedělala...a to mě má znejistit?
  • 26. marca 2015 18:01:24 CET
    V Rožnave predávaju Mustanga kto má záujem,ked sme pri tom,len za 19,900, /,8 ročný,výborný stav,platné papiere aj EK a STK, zimné gumy k tomu na diskoch,
  • 26. marca 2015 17:52:36 CET
    Myslim ze tvoj postup je ok. Ked jej na tebe zalezi a zisti ze chce byt dominantna, tak jasne ked jej pomozes bude to ok. U mna to bolo inak. Som Dominantna, chcela som Dominovat, par skusenosti nie velmi kvalitnych, objavil sa subik, ktory bol iny, daleko viac skusenosti mal ako ja vtedy a bol problem na svete. Zneistila som a cela dominancia v pecku :D Teraz viem ze by to bolo ine. Ja som neadresovala moju radu k slecne ktora sa zalubi a paci sa jej dominancia. Skor to malo byt pre Dominu, ktora chce byt Domina amat suba :D
  • 26. marca 2015 17:35:14 CET
    Pokud na me zacne nejake Slecno zacne zalezi a bude to obou stranne a ji zacne laka byti dominantni, tak ji ve svem pomuzu, jsem trpelivy, ne tlacit na ni a ucime se spolu. Dat ji pocit, ze bude lepsi kdyz se zacni jinde, je ten nejhorsi pocit, ktery by mohla diky me citit. A naopak pokud by i pres mou veskerou snahu davala prednost uceni se jinde, rekl bych si ze to nebude Ona.
  • 26. marca 2015 17:18:34 CET
    Ach jooo... ja myslim nie ked uz niekoho mas....ale skor ked sa citis Dominantne a chces mat suba. Vtedy... boooze... ze proste vyskusat si to na kamaratovi subovi, subke, skor tie technicke zalezitosti... co je na tom divne? Ja posledna by som povedala ze sub je vec bez citu.