Forums » Nekategorizováno

Ako na to?

• 27. marca 2015 11:25:20 CET
    Ja rozumiem :-) a neboj sa viem ako je to s tym pritahovanim ale clovek nebude dokonaly nikdy a to neznamena ze ON alebo ONA sa musi zmenit ved to zase ma moc len ten kto sa snazi cloveka vyuzit. Ved ked by som chcela nosit minisukne je to.moja vec a nikto si nema co k tomu domyslat podla svojho videnia sveta...mimochodom minisukne nenosim...to hovorim len ako priklad ze zatoze som robila bellydance tak sa stlo to co som tu spominala. Magor si pozrie fotky ako baba vyzera a uz si mysli ze niekto pojde s nim a jeho frajerkou do trojky len zato z nej vyrobil manipulovatelnu na nom zavislu chuderku. Tak caka zE inde mu to tiez prejde. Ked som ho odmietla este skriekal ze co si myslis ze ine tanecnice to nerobia? No nerobia ani ja by som taku hanbu tym co ma ucili neurobila. Lebo to je hlavne co sa tm zeny ucia mat radi seba a svoje telo. Proste myslenie druhych neovplyvnime jedine a len seba a co uz si kto mysli a ako si to otaca to je jeho problem jeho svet v ktorom zije.
  • 27. marca 2015 11:12:53 CET
    všetko otáčam práve preto, lebo je to iný uhol pohľadu a veci sa potom zdajú úplne ináč. čo sa týka toho priťahovania, tak platí že čo vyžaruješ, to priťahuješ. teda keď niektoré žena bude nadávať, že v živote stretáva len blbcov, čo chcú len sex, tak sa treba zamyslieť nad sebou. to isté platí aj o mužoch. budú mať plnú hubu rečí o tom, aké ženy stretávajú. ale čo vyžaruješ, to priťahuješ. je to chyba muža. preto veľakrát píšem, že ja nenadávam na ženy, ani nič zlé nehovorím, lebo veď sä v pohode, akurát nemám rád, keď sa veci nepomenujú správne a vidia sa len z jednej strany, vtedy si otvorím pusu
  • 27. marca 2015 11:04:25 CET
    laisla mám pocit, že ma nečítaš pozorne súdiac podľa tvojej otázky na záver a v tom prípade je akákoľvek moja snaha o komunikáciu bezpredmetná, lebo to nutne vyžaduje nie len vedieť čítať, ale aj chápať čítanému textu, čo ty nevieš. aj napriek tomu ti odpoviem. partner, ktorý toto toleruje je handra, nie konkrétne ty bez ohľadu na to ako veľmi si na neho hrdá, lebo to je len taký veľmi prízemný brainwashing.
  • 27. marca 2015 10:41:40 CET
    Ale vo vela veciach mas pravdu. Rozumiem.co pises a ano je jedno ci sa tak sprava zena alebo muz. A vsetko co napisem.sa da nejako otocit a najst na tom slabina. Ja nechcem vyzniet zakomplexovane ze co som povedala aj ked to tak asi vyzera. Rozni ludia robia rozne veci v roznom obdobi zivota. Len treba pritahovat tych spravnych co sa aj snazim mam tky filter. A ked sa ku mne snazi dostat niekto s kym.by to bola.strata mojho casu tak mu teda ukazem :-D tak som to myslela ze nech na tu priucku nezabudne :-D tak to chodi aj v prirode. Ale uz ani to nerobim proste uz sa venujem len veciam ktore za to stoja
  • 27. marca 2015 10:37:26 CET
    Mizno je to tym ze sme uchylaci, mozno tym ze ja si ho velmi vazim prave za tu uprimnost a doveru a tym ze nikdy som neziarlila. Stale hovorim o Dsku. Nebojim sa o moje postavenie a vyslovene citim hrdost na neho ak je so subkou... Ak by mal klasicku vanilkovu milenku, tak to by mi vadilo. A rovnako naopak to je. Ja nevyhladavam milencov a sex. Nie je to o tom, ze mi je jedno s kym je a je to nezaujem, skor naopak, ak bude mat subku tak urcite s nou chcem byt priatelka. Poznam viac takych vztahov, sama ked som zacinala ako sko, tak moj Pan mal manzelku, ktora o mne vedela, aj na kave sme spolu boli, par krat sme sa cez telefon pozdravili a bolo to fajn. Proste ina forma vztahu a nastastie mam pri srbe cloveka, ktory to citi rovnako
    Mas pocit ze kvoli mojmu postoju kvztahom som handra, pripadne menej inteligentna?
  • 27. marca 2015 10:23:07 CET
    jasné, máš v tom pravdu. koľko žien to má takto doma poriešené? čo keď takto poriešené to majú aj tí ženatí muži, o ktorých píše rebeka a nadáva, že sú ženatí a balia ju. to už je iné? tiež to môžu mať doma odkomunikované ináč raz by som chcel byť v koži dominy, alebo aspoň pochopiť to, ako ona vníma vlastného partnera, keď jej akože dovolí sa stretávať s inými mužmi. pre mňa sú ti muži menejcenní, alebo neviem ako to nazvať. z môjho pohľadu si ženu, s ktorou som musím vážiť veľmi, musí byť veľmi inteligentná a rozumná. akonáhle by bola len také nič, že by mi dovolila mať iné ženy, tak by som si ju prestal vážiť, stratila by pre mňa všetky hodnoty, bola by obyčajná handra. s handrou by som nechcel žiť, predsa chcem rovnocennú, inteligentnú ženu, na ktorú keď sa pozriem, tak som na ňu hrdý. keby sa pozriem na takú, ktorá mi odobrí všetky milenky, tak prvé čo ma napadne handra obyčajná bez hodnoty... a vy akože dominy s takými mužmi bez hodnoty žijete v spoločnej domácnosti, každé ráno vstávate s tým, že toho muža si nevážite, aj keď budete hovoriť presný opak. už sa budem opakovať. neexistuje silná žena, sú len slabí muži
  • 27. marca 2015 10:20:05 CET
    Narýchlo som to prebehol lebo idem s malou na ranč je pekne tak osedlám arabáky a vycválame ale v tomto o / niektorých / ženách aby mi zasa neprišlo 1999 ss že som okot,,,
    Bunny má
    Pravdu,plný suhlas,egoistky,manipulátorky,klamárky,zákeráčky, týrané osoby,
    Do piči v tomto by som vrátil staré zákony vtedy ženská ked sa nespratala do kože dostala po hube,žiadne ľudské kokotiny, psychicky týraju chlapa tomu prasknu nervy a hned nabehnu mimovládky a novinári lebo ten svina chlap,to že ženská sa na nom roky priživuje kym mu dojde trpezlivost to už neskumaju,/ osobná skusenosť,/,
    vdakabohom mám však staru školu / to nebudem rozoberať,/,
    ked mi chcele predat decká a ešte dokázala ojebat fizlov aj sudcu ze ja som unosca,tak som to riešil podľa starých zákonov,a výcviku,,,síce kým dotyční žiju aj pán minister tak nikdy s tým nevyjdu na svetlo božie takisto ani šef kriminálky a polície, mohli sa slobodne rozhodnuť čomu daju prednosť či uplatkom mafie alebo to budu riešiť nezávislé sudy alebo ich poriešia moji chlapi z jednotky všetkých,
    Nemusím kukať akčné filmy akcie som mal až až za tie roky nikdy som neveril že sa koli jednej drogovej kurve ktorá si omotala vysokých ľudí okolo prsta,,dostanem do takej situácie
    Bola by to zaujímavá kniha ale každá strana vie svoje a nemienim skončiť ako Remiaš,aj ked ani oni by si nepožili potom dlhšie ako pár dní,
    HOWG
  • 27. marca 2015 10:15:43 CET
    Preto to treba mat odkomunikovane dopredu a nevera to nebude. Moj vzdy vie o subovi, ktory ma zaujme, naposledy vedel kedy sko ku mne pride, a volali sme hned ako odisiel. Este sa s nim aj poradim, preberiem to co ma znepokojilo, alebo co sa mi pacilo, on mi da spatnu vazbu. Rovnako to je naopak. Zakladom je komunikacia medzi partnermi a dovera. A cuduj sa svete, nevera neni :D
  • 27. marca 2015 10:09:11 CET
    veď v pohode, si vo vzťahu, zistíš že ti chlap nevyhovuje, tak dovidenia. žiadny problém. ale nie nevera. lenže tu platí, že žena je ako opica, pustí sa jedného konára, až keď pevne drží druhý. k tým akože rôznym dôvodom, tak je to tak. je muž, ktorý je úplne dokonalý partner, bude super tatko, budúcnosť s ním je tiež super, lebo je zabezpečený, všetko dokonalé, akurát niečo tomu chýba. tak žena radšej bude s týmto, lebo veď lepšie nenájde a to niečo iné bude hľadať inde. samozrejme je to len bdsm, nejde o sex, ani nič, teda to nie je nevera. jasné, že to je nevera. je to jedno, či sa takto správa muž alebo žena. ja sa ťa ináč nechcem dotknúť, ale ty stále spomínaš krásu, lenže moje staré kosti hovoria, že keď niekto spomína inteligenciu alebo krásu, tak je hlúpy a škaredý. ty napr. si nikdy nespomenula, že si inteligentná a každý to vidí, že si... nemáš potrebu o tom písať. s krásou to je presný opak u teba, to len na margo... ale môžem sa mýliť
  • 27. marca 2015 10:02:59 CET
    Jasne toto rozumiem ale da sa to robit len do istej miery lebo dovody na to mozu byt rozne a neviem preco by zena to mala robit donekonecna ked zisti ze je zdrava krasna ze ten chlap moze byt rad ze ma taku a ked nie tak nech uhne z cesty. Jasne ze treba mu dat moznost sa zachovat zodpovedne ale ked nechce tak iste au tu dalsi s ktorym nebude musiet sa ponizovat ked si zasluzi viac. Ved to je krasne ze zdrava zena moze mat rodinu a dobry zivot. Aspon ja to teda hovor z toho zenskeho pohladu. Potom ked ti chlapi ktori sa nechcu viazat budu mat styridsat a budu cakat ze to im treba mladu zenu to bude neskoro. Napriklad moj kamarat s ktorym som vyrastala a zije teraz v USA tak teraz co sme sa bavili to naatasie pochopil ze deti treba mat kym mozeme lebo potom byt nemusia a nechce ich vychovavat ako staryy chuj. Aj ked nie vzdy za to clovek moze ktovie ja ich mozno tiez budem mat v 40
  • 27. marca 2015 9:55:18 CET
    Hold virtualna komunikacia... prajem pekny den
  • 27. marca 2015 9:55:14 CET
    chytila si sa slova kamarátsky a napísala elaborát. volajme to sex mimo vzťah. pointa je v tom, že si ho rovnako užíva muž aj žena, teda nie je žiadny dôvod, aby jeden za to platil... čo sa týka čohokoľvek mimo oficiálny vzťah, tak stále je to nevera a či ide o sex, alebo bdsm praktiky, tak princíp je rovnaký. fyzický kontakt s iným človekom. akurát vo svete bdsm si to vie každý tak nejako vysvetliť, aby svedomie nehrýzlo.
  • 27. marca 2015 9:49:38 CET
    a stále nechápem, čo je zlé na tom, čo ponižujúce je na tom, že profi domina je prostitútka. môže byť na seba hrdá, lebo ona nikdy prvá neosloví muža, ona nikdy prvá nie je tá, ktorá chce kontakt, vždy iniciatíva vychádza od muža, ktorý je ochotný platiť, tak majú byť hrdé na seba, že sú prostitútky a ich služby muži vyhľadávajú.
  • 27. marca 2015 9:48:45 CET
    No tak v tomto sa urcute nikdy nezhodneme lebo ja ziadny kamaratsky sex neuznavam. Jasne ze sa zena citi zneuzita ked vie nie ze chce viac ale ze ma urcite na viac a ked vhlap nechce prevziat zodpovednost nech uhne z cesty. Vsetkych co sa snazili akoze so mnou kamaratit som lahko prekukla a preto sa aj s maloktorym chlapom kamaratim lebo obvykle po kratkej dobe pridu s niecim yakym a musim ich poslat so riti poriadne s velkou paradou lebo zas mi len zrali cas a snazili sa niekam dostat este najradsej mam takych ktori sa nalepi na mna a ma frajerku a ze jak ju nechce ze skoncil to s nou a potom pride s tym ze ona chce pozerat jak trtka druhu - akoze mna. Pritom by som o neho ani bicykel neoprela a moze byt on rad ze ma tu ktoru ma navyse ona by ho mala vymenit za to ze v 34 rokoch ho toto napadne c by mal mysliet na rodinu. Ale holt to je asi taka kasta. keby ta frajerka nieco take chcela tak asi pride za mnou sama nie? Aj to by som odmietla. To ze je niekto bi neznamena ze bude robit taketo p... ked som to nerobila v 16 tak to nebudem ani v 29 ach jaj :-D a aki su vzdy takito nasrati ked vylozia karty a niekto povie ze kamarat je kamaratom preto ze tam nemoze byt nic ine. A ja som rada robila taketo poriadky s blbcami v mladosti ale uz bolo zabavy dost :-D
  • 27. marca 2015 9:48:24 CET
    Prosim ta, to uz nemozem napisat,ze nehladam zadrapky,bez toho,ze by si to pochopila nejak inac? Len som skonstatovala,bez spojitosti s tym,ze si to spomenula v odpovedi mimochodom smerom ku mne.
  • 27. marca 2015 9:47:01 CET
    a stále nechápem, čo je zlé na tom, čo ponižujúce je na tom, že profi domina je prostitútka. môže byť na seba hrdá, lebo ona nikdy prvá neosloví muža, ona nikdy prvá nie je tá, ktorá chce kontakt, vždy iniciatíva vychádza od muža, ktorý je ochotný platiť, tak majú byť hrdé na seba, že sú prostitútky a ich služby muži vyhľadávajú.
  • 27. marca 2015 9:44:56 CET
    Az na to, ze to o zadrapkach som ti neadresovala ja.
  • 27. marca 2015 9:41:24 CET
    Ok. Ja nehladam zadrapky.
  • 27. marca 2015 9:37:48 CET
    Ja problem nemam.... Pokojna som... hlupka nie som...
  • 27. marca 2015 9:37:45 CET
    dobre, zase to obrátim ináč. či už vo vanilkovom sexe, bdsm a pod. žena si to neužíva? trpí domina pri subovi, nebaví ju to, má vyslovene zlé pocity. nie nemá. uživa si to rovnako ako muž. potom prečo má jeden za to platiť, keď robili niečo, čo sa páčilo obom? v tom ženy majú hrozne skreslené vnímanie a len máloktoré to berú a chápu správne. zober si svet mimo bdsm a kamarátsky sex. obom sa to páči, obaja si to užívajú, ale žena má pocity zrazu, že bola zneužitá a neviem čo. zneužitá v čom konkrétne? že urobila niečo, čo sa jej páči, vzrušuje, priťahuje? veď rovnako zneužite sa môže cítiť aj chlap. vy si sto stále viete vysvetliť tak ako vám to vyhovuje. no vidíš, ty to vieš aj sama pekne napísať. dominantný muž a submisivna žena častokrát smeruje do vzťahu. opačne. dominantná žena a submisívny muž je častokrát o prostitúcii, lebo žena v princípe (ty si výnimka) nechce jedného muža, ona potrebuje mať veľa subov, lebo je profi a je to vlastne prostitúcia. nesmeruje to do vzťahu. ale nie preto, že muž by nechcel, ale preto, že domina je prostitútka vlastne a ide hlavne o peniaze...
  • 27. marca 2015 9:32:58 CET
    Tak nech sa poradi s psychiatrom. Co vidis na mojej rade zle?
    Mas este nejaky problem? Ked, tak si daj studenu sprchu,to ta ukludni.
    A tak celkovo sklapni, hlupka.
  • 27. marca 2015 9:32:32 CET
  • 27. marca 2015 9:22:26 CET
    asi pred mesiacom tu bola velka roztrzka a niekto povedal "chceli ste emancipovanost, tak nech aj subinky platia" ...vtedy som sa nad tym pozastavila a presla som celou skalou pocitov a analyz nielen sama v sebe, ale aj s priatelmi... a vies aky zakladny rozdiel som zistila?

zena, hlavne ak je submisivna, k svojmu dominantovi/muzovi/panovi vzhliada... upnu sa k nemu citovo, obdivuje a zboznuje ho... a ked on prejavi cit voci nej, tak je cela nadsena a stastna... a to zvycajne smeruje k vztahu...

no vacsina muzov chce len zazitok, ci pozitok... a velakrat pocut "preboha, len nech sa nezalubi, len nech ku mne nic neciti, nechcem ziadne vazby a vztah, len si uzit" ...a to zas smeruje k "sluzbe" ...a sme pri mojom predoslom prispevku...
  • 27. marca 2015 9:01:49 CET
    ale o to tu prave ide... ked je vseobecne zadane "ako zaucit dominu?", myslim, ze je traba brat do uvahy, ci ide o to, ze dana dama je vo vztahu, dany pan je v tom vztahu s nou a este rad... a hladaju sposob ako sa hrat...

alebo si muz, kt. si pozrel par videii na nete chce vanilkovu zenu pretvorit v svoju dominantnu bohynu, co vacsinou neide rovnako ako vsetky predavacky v potravinach nie su sexbomby, kt. myslia iba na to, ako dotycneho uspokojit oralne, vaginalne, analne a pod. v preklade "zazil som 60giga lasky"

treba rozlisovat, ci chce len "nejake skusenosti" alebo chce investovat do vztahu
    ...nic nie je zadarmo... (a tentokrat nehovorim o peniazoch)
  • 27. marca 2015 8:58:30 CET
    jasné, že profi domina je to isté ako prostitútka, je to len hra so slovíčkami. obráť si to celé. dominantný muž žiada od submisívnej ženy peniaze za svoje služby a za to, že ju uspokojí? nie. lebo vie, že sa to páči obom. prečo potom opačne už sa za to akože platí? lebo prostitútka. ale to je v pohode, ide len o šikovné ženy, ktorým fandím, akurát to treba stále pomenovať správne poskytuje služby spojené s orgazmom za peniaze, tieto rovnaké služby bez finančnej odplaty by neposkytovala. čo je to? prostitútka.