Forums » Nekategorizováno

Ako na to?

• 27. marca 2015 8:57:21 CET
  • 27. marca 2015 8:55:51 CET
    masterslave je jeden z najvyrovnanejsich ludi, co sa tu vobec pohybuju ...myslim, ze kto chce, najde tam to, co povedal, mimochodom, suhlasim s nim... kto chce zadrapku, najde ju aj v pozdrave
  • 27. marca 2015 8:55:09 CET
    Mlč radsej. On hovoril vseobecne a ty sa navazas do neho. Keby si ho poznala tak vies ze stabilnejsi clovek ako MS sa tu tazko najde.
    • 9 posts
    27. marca 2015 8:53:03 CET
  • 27. marca 2015 8:52:36 CET
    Pekne si to napisala. Hlavne najlepsie ked o profi dominach povedia ze to je to iste ako k... a povedia to ludia ktori idu so zenatymi zadanymi atd to mam najradsej ked utocia na niekoho a pritom ta zena s tymi subami nic sexualne robit nemusi je to len sluzba a prrsne ako to pises. Najlahsie je sa na nieco pozriet uplne linearne a hned to odsudit ked bt sme najlepsie mali vediet prave tu ze veci nie su ciernobiele
  • 27. marca 2015 8:51:34 CET
    Vo vztahu partnerskom to je uplne normalne to, co ty popisujes :D ked toho cloveka milujem tak jasne ze mu chcem tuzby plnit :D vyhoda ked sme obaja uchylaci je v tom, ze ked je so svojimi predstavami privelmi konkretny a musi byt kazdy detail podla neho a lezie mi s tym na nervy, zoslaham ho, pomstim sa mu a este mi podakuje :D :D preto toho mojho milujem ja :D

Ale od suba ja osobne potrebujem iny pocit a emocie. Vies ze ja to oddelujem...
  • 27. marca 2015 8:50:26 CET
    S psychickymi poruchami tu zacal masterslave.
    Asi to pozna sam na sebe a tak to tu riesi. No ale to by mal riesit u psychiatra a ne tu.
  • 27. marca 2015 8:46:24 CET
    Tak mame tu nove vyrazy know haw a switsch
  • 27. marca 2015 8:39:43 CET
    nejako sa mi nedari s vami uplne suhlasit... "vmanipulovat D do niecoho, co chce s" ...a nie je to prave o tom? nie je to o vzajomnych chutiach, tuzbach a preferenciach?

vo vedlajsom fore ste hned zavrhli Dollores, lebo sa prezentuje ako profidomina a uviedla, ze ked ma miesto, vybavenie a skusenosti, tak by za to subik mal zaplatit... no aaano, hodme po nej kamenom, lebo chce zbohanut, aaale ...
    ja mam v profile, ze chcem vztah a ake ponuky mi chodia? "madam, pridem na lekciu... pomocky mate? ake mate skusenosti? co vsetko mi urobite a ja to chcem tak a tak, na veceru, ci do kina vooobec, ved nam ide len o bdsm... ale budeme mat d/s vztah za zatvorenymi dverami vasho bytu, v tu chvilu budem oddany a poslusny, kym budete robit, co chcem, ked sa uspokojim... zas sa stretneme, ked ma chute prevalcuju..."

...takze ked pristupim na to, co sa mi ponuka, nebudem mat vztah... ale niekoho, kto ma vyuzije ako IP... aj ked to nemusi byt priamo so zasunom... mojou odmenou bude to, ze ma v podstate pride niekto pouzit ako pomocku na splnenie vlastnych chutok... a ked plnim funkciu sluzbu poskytujucej, mozem si to rovno nechat zaplatit...
    takze sa vobec necudujem mnohym zenam, ze k tomu tak pristupuju... aj ked mne osobne je to proti srsti, no proti gustu ziaden disputat...

je len velmi malo muzov, kt. skutocne dokazu ponuknut seba... svoje myslienky, svoje city a pocity, svoju doveru, vernost a skutocne ukazat svoje ja... aby to bolo prave o tom, spestrit si vztah, dat si navzajom to, co si prave dominant a submisiv mozu dat...
    ked mi da subicek seba, kludne ho necham, aby ma "vmanipuloval" do toho, co chce... najlepsie mi o tom povedat alebo naznacit... pretoze potom mam priestor, v kt. sa mozem pohybovat a poskytnem mu to vtedy, kedy ja chcem, tak ako ja chcem, sposobom ako ja chcem, no zaroven tak, aby som splnila prave jeho sny... a tym mu zaroven dam seba...

no a teraz ma mozete ukrizovat...
  • 27. marca 2015 8:18:05 CET
  • 27. marca 2015 7:51:19 CET
    Uplne suhlasim s tebou na vyskusani si praktik/pomocok na sebe. Najlepsie ked ich na vas niekto vyskusa :D lebo pud sebazachovy je silnejsi ako rakoska vo vlastnych rukach...

Co sa este tyka zaucenia, vzdy som chcela sa pripojit k nejakej Domine/Dominantovi a vyskusat si to na sku... avsak nenasla som nikoho vhodneho vtedy. Teraz viem na koho by som sa obratila. A sme zase pri tom,chodit na zrazy, akcie workshopy, rozpravat sa, spoznavat ludi....
  • 27. marca 2015 3:00:56 CET
    Know how v D/s? Ja se nikdy neprestanu divit. A pak napises neco tak svetoborneho :-D
    • 5 posts
    27. marca 2015 0:06:03 CET
    Dalšia moznost ze ina dominatna osoba ta zobere ako partnera a bude ta viest a zaucať. zalazi na forme aktu maš rada a na osobach ktore stretneš. všetko je o chemii a preferenciach :)
    • 5 posts
    26. marca 2015 23:49:31 CET
    Nerad sa delim o know haw ale budiš :).
    Som Switsch a teda poznam obe strany.
    Najskor je dobre sa porozpravat o tom co danu osobu pritahuje a laka a potom prejst na skusanie. Nemusi byt v roli S, ale mala by na sebe vyskusat nastroje ktore chce pouzit nech vie aku inzetu a aku bolest sposobuje ( vie sposobit) aby zas neublizila. A v roli Dom ju viest a davat jej feedback.
  • 26. marca 2015 23:45:24 CET
    nerob si z neho srandu láskavo
  • 26. marca 2015 23:43:44 CET
    Pan BLACKSUN vratte sa prosim k teme. Ako by ste Vy zaucili neskusenu dominu? :D
  • 26. marca 2015 23:42:51 CET
    chýba ti tam zázračné slovíčko prosím :) potom sa vrátime, sľubujem. ale bez toho prosím to nepôjde, ide len o slušnosť. už minule som ti to chcel, ale hovorím si zabudol, ponáhľal sa upozorniť nás
    • 5 posts
    26. marca 2015 23:41:41 CET
    Provokaterka :)
  • 26. marca 2015 23:41:28 CET
    nenazval by som to slabší, možno viac zaľúbený. muž nemá veľmi na výber. fyzické násilie je zlé a žiadny muž nemá právo udrieť ženu, ale ženy neskutočne rady psychicky týrajú mužov a to sa o dosť ťažšie dokazuje ako nejaká facka, po ktorej zostane modrina. zase sú dve skupiny žien. jedna prizná, je to skutočne tak a druhá bude zapierať. ja dokonca fandím tým ženám, lebo muž je debil, keď taký je, tak si zaslúži presne takú ženu. neexistuje silná žena, sú len slabí muži.
  • 26. marca 2015 23:39:44 CET
    Rozkaz kapitan :D
    • 5 posts
    26. marca 2015 23:38:51 CET
    TEma vlakna je Ako na to? Ako zaučiť dominu? a nie psychicke poruchy mužov a žien. Skuste sa vratit nazad k teme
  • 26. marca 2015 23:37:01 CET
    Aha taketo zmeny si myslel... Nabuduce skus tej zene hodit cokoladu :D Hhovorim o svojich skusenostiach a Ty zase o svojich. Obaja sme sa stretli s inymi a som presvedcena ze kazdy z nas ma pravdu. Koniec koncov vsetko je o jednotlivcoch, ak je slabsi muz, necha sa manipulovat ci s detmi alebo bez nich. Ak je slabsia zena, necha sa manipulovat tiez. A v tom si nema ziadne pohlavie co vycitat.
  • 26. marca 2015 23:30:18 CET
    pozri, obrátim to celé na seba, aby to nebol útok na ženy, lebo niektoré by pri tom boli podráždené ako vaginálna mykóza... keď viem, že tú ženu ľúbim, chcem ju a nemám žiadnu náhradu, ani neplánujem riešiť iné, mám to v hlave usporiadané, tak mi je srdečne jedno, ako veľmi je na mňa naviazaná, lebo viem že ju nesklamem... akonáhle mám pocit, že je to len prechodná stanica, že ju opustím, že budú aj iné, tak vtedy sa veľmi bojím, aby sa veľmi nenaviazala, lebo čo keď si niečo urobí a čo keď... :) len muži sú v tom fakt hlupučkí niektorí. naviažú sa, dostanú kopačky a nepredýchajú to... a ženy vedia byť neskutočné mrchy a to stále hovorím, že vás mám rád, o.i. veľa iných vecí vedia geniálne muža ovládať cez deti, keď zistia, že mu na nich veľmi záleží. tiež by som ti mohol hovoriť o tom príbehy z praxe. pravda je, že ani jedno pohlavie si nemá čo vyčítať, ale v tomto muži ťahajú za kratší koniec. ale to nemení nič na fakte, že viac je psychicky labilnejších žien, čo dávam do priameho súvisu s hormonálnymi zmenami, teda tomu neprikladám veľkú váhu, je to v pohode úplne vieš čo je paradox. práve tie, ktoré mi dali za pravdu, že ale fakt sme také alebo dokonca samé začali rozprávať ako uvažujú ženy a pod. lebo veď chlap hovno môže vedieť, čo máte v hlave, keď to samé nepoviete, tak tie boli najviac v pohode. najhoršie sú tie, ktoré budú zatĺkať a prisahať, že ony také nie sú. čím sladšia navonok žena je, tým je to horšie
  • 26. marca 2015 23:21:31 CET
    Niektori muzi nie su uplne citovo stabilni a k zene si nenaviazu lasku ale chory vztah. A to je rozdiel. To iste samozrejme robia zeny, len malokedy siahaju po takych radikalnych rieseniach. A z vlastnej skusenosti mozem povedat ze nie je nic horsie ako tato zistna opicia laska.
  • 26. marca 2015 23:11:13 CET
    však lebo chlapi sú prepnutí. je to pravda. počuli ste niekedy, že sa žena zabila kvôli nešťastnej láske? nie. nikdy. vy sa neviete zaľúbiť veľmi. koľko chlapov sa zabije, lebo sa zaľúbi, žena ho pošle do čerta, tak sa radšej zabije. ženy rozchod prežívajú ľahšie, napichnú sa na iný centrálny nervový systém. problem solved. ináč čudujem sa v tomto mužom, lebo jediná žena, ktorá by ma dostala na kolená by bola moja dcérka, ktorej by som šnuroval topánočky