27. marca 2015 8:39:43 CET
nejako sa mi nedari s vami uplne suhlasit... "vmanipulovat D do niecoho, co chce s" ...a nie je to prave o tom? nie je to o vzajomnych chutiach, tuzbach a preferenciach?
vo vedlajsom fore ste hned zavrhli Dollores, lebo sa prezentuje ako profidomina a uviedla, ze ked ma miesto, vybavenie a skusenosti, tak by za to subik mal zaplatit... no aaano, hodme po nej kamenom, lebo chce zbohanut, aaale ...
ja mam v profile, ze chcem vztah a ake ponuky mi chodia? "madam, pridem na lekciu... pomocky mate? ake mate skusenosti? co vsetko mi urobite a ja to chcem tak a tak, na veceru, ci do kina vooobec, ved nam ide len o bdsm... ale budeme mat d/s vztah za zatvorenymi dverami vasho bytu, v tu chvilu budem oddany a poslusny, kym budete robit, co chcem, ked sa uspokojim... zas sa stretneme, ked ma chute prevalcuju..."
...takze ked pristupim na to, co sa mi ponuka, nebudem mat vztah... ale niekoho, kto ma vyuzije ako IP... aj ked to nemusi byt priamo so zasunom... mojou odmenou bude to, ze ma v podstate pride niekto pouzit ako pomocku na splnenie vlastnych chutok... a ked plnim funkciu sluzbu poskytujucej, mozem si to rovno nechat zaplatit...
takze sa vobec necudujem mnohym zenam, ze k tomu tak pristupuju... aj ked mne osobne je to proti srsti, no proti gustu ziaden disputat...
je len velmi malo muzov, kt. skutocne dokazu ponuknut seba... svoje myslienky, svoje city a pocity, svoju doveru, vernost a skutocne ukazat svoje ja... aby to bolo prave o tom, spestrit si vztah, dat si navzajom to, co si prave dominant a submisiv mozu dat...
ked mi da subicek seba, kludne ho necham, aby ma "vmanipuloval" do toho, co chce... najlepsie mi o tom povedat alebo naznacit... pretoze potom mam priestor, v kt. sa mozem pohybovat a poskytnem mu to vtedy, kedy ja chcem, tak ako ja chcem, sposobom ako ja chcem, no zaroven tak, aby som splnila prave jeho sny... a tym mu zaroven dam seba...
no a teraz ma mozete ukrizovat...