Forums » Nekategorizováno

Ako na to?

• 26. marca 2015 17:14:57 CET
    Ano! Je mnohem lepsi to poznavani se zacinat s nekym bezcennym a rict tomu blizkemu at pocka ze se to musis naucit. Jeste ze je sub vec bez citu a nazoru a tak ho ani nenapadne si rict ze to nema zadnou logiku.
  • 26. marca 2015 16:52:21 CET
    Skvely clanok... toto by malo byt povinne citanie pre kazdeho "udajne submisivneho" muza...Toto je podla mna skutocna dominancia a submisivita...
  • 26. marca 2015 16:47:09 CET
    ako ta poznam z fora robis si prču
  • 26. marca 2015 16:41:00 CET
    Takych je treba sa zbavit. Na druhu stranu, ak sa Dcko zmanipulovat necha, asi aj tam nie je vsetko v poriadku...

Vmocitouhy, otazku treba skor rozvit. Zaucit Dominu,akoze zacinajucu? rada odo mna, zacat skusat na priateloch :D chodit na workshopy, zrazy... nie je lahke Dominovat, ak neovlada praktiky, nema vybavenie a nevie co vlastne chce so subom robit. Neviazat sa hned na jedneho suba na ktorom jej zalezi...Ja som taku chybu urobila a doslova som na toho suba este nemala. To je ako ked chces zacat jazdit na koni a hned si kupis Mustanga za 20 000 eur. Hold zletis a nabijes si drzku a v stajni mas kona, s ktorym nevies co robit :D..

• 26. marca 2015 16:04:16 CET
    to na suboch je ozaj neznesiteľné. pokusy D vmanipulovat do niečoho, čo chcú oni.
  • 26. marca 2015 15:53:48 CET
    http://zena-bohyne.blogspot.sk/2009/12/zmente-svoji-zenu-ci-pritelkyni-v.html?m=1

Celkom zaujímavé čítanie, samozrejme je to, len názor jedného z mnohých.