Forums » Nekategorizováno

su switch nebezpecni?

• 6. júla 2013 19:49:41 CEST
    každý človek je potencialne nebezpečný, záleží na konkrétnom okamihu.....
  • 6. júla 2013 19:24:57 CEST
    D S SW su si uplne rovnoceny a ked je niekto magor je jedno cim je... Ale aktualny zazitok, Dohodle stretko doveziem domien subku ona sa s nou pohra ja sa budem pozerat a kochat sa :-D , Vsetko zacalo ok ... aj malickej sa to pacilo ... ked sa D rozkokosila a talcila malicku ta kde nechem tak som uplne normaln poziadal nech s tym prestane ze toto nedovoli, Domine preplo , zacala hulakat ze som prasivy otrok a mam sa podriadit lebo si to zliznem .... Nooo najskor som sa na tom bavil :-D potom to bolo trapne tak som povedl ze naozaj niesom subik a ak chce pokracovat nech sa venuje malickej v mnou vymezenych hraniciach ... vysledok , cista hysteria dotycnej .... tak som to STOPOL ... no a mila D zacala byt agresyvna fyzicky .... tak jednu dostala a išla k zemi ... zmatozila sa ked sme uz boli na odchode ... no a klasika vyhazky ze zavola policajtov a bla bla bla ... to co bolo potom je v podstate jedno ... teta akosi pochopila ze prestrelila ... vo mne zostala len taka pochut hnusu ze naozaj za DSko sa ktriva strasne vela magorov co nema sanjnu o tom co to je...
  • 6. júla 2013 17:49:37 CEST
    To sa mozme rovno spytat su D a S nebezpecni?
  • 29. júna 2013 21:45:47 CEST
    Mňa switchovia fascinujú, vedia si užiť obidve strany, čo ja nedokážem :-) . Okrem toho 80% mne podriadených switchov, čo mi prešlo za tie roky cez ruky, má naučili veľa z toho čo viem teraz.
    • 7 posts
    29. júna 2013 21:34:29 CEST
    Switch niesu nebezpečný, skôr naopak :-)
    • 7 posts
    29. júna 2013 15:07:50 CEST
    Nebezpečný môže byť každý,čo stratí nad sebou kontrolu,čo by sa v BDSM stávať nemalo.
    Ked sa také niečo stane,ako bolo popisované v prvom príspevku,vôbec na to nemá vplyv,či je človek switch,alebo nie je.Je to obyčajný nebezpečný deviant a s tým nech si už poradí zákon.
    Takí ludia nemajú väčšinou s BDSM komunitou nič spoločné.

P.S.Ja by som to uzavrel,lebo tu ani najväčšie IQ nič "rozumné"nevymyslí.

• 9 posts
    29. júna 2013 8:25:00 CEST
    Chces sa bavit o voze?
    Zaloz forum o koze.....
    • 5 posts
    28. júna 2013 20:55:46 CEST
    Ak sa chce nikto dozvediet odpoved staci precitat prve 3 strany od zaciatku . POtom to zacne byt vysoko intelektualna debata ktorej som miestami nerozumel . inak uz ani sam zakladatel Fora sem radsej neprispieva ako pozeram :)
    • 9 posts
    28. júna 2013 15:31:41 CEST
    Kua zasa si amici privlastnili nieco co im nepatri. Tuto metodu pouzivali prapredkovia cloveka a dalsi po nich
  • 28. júna 2013 13:28:21 CEST
    dokonca aj vystavit slnko aby nebolo schopne vybuchnut ked bude skapinat
    A to už ako??
    (Ináč, Slnko nevybuchne, len odvrhne svoj obal... Vybuchujú supernovy, ale na to je Slnko príliš malé.)

Myslím si, že "vyčerpať argumenty tých, čo sa nechcú dohodnúť" je oveľa jednoduchšie, dokonca už na to jestvuje aj známy spôsob. Nie je síce patentovaný, ale možno preto, lebo je hojne praktizovaný. Nazýva sa "americká metóda" a spočíva vo vyvraždení všetkých svojich protivníkov (čím sa ich argumenty efektívne vyčerpajú).
  • 28. júna 2013 11:06:55 CEST
    Homo Sapiens Sapiens dokaze vycerpat sladku vodu, ropu, zasoby vsetkeho, dokonca aj vystavit slnko aby nebolo schopne vybuchnut ked bude skapinat...ale dve veci nedokaze...vycerpat argumenty tych co sa nechcu dohodnut a dosiahnut na dno svojej tuposti...
  • 28. júna 2013 10:48:21 CEST
    Nechcem byť na nikoho sprostý, ale čo tak vrátiť sa k pôvodnej téme tohto fóra ? Veď kto by toto fórum čítal od najaktuálnejších príspevkov, nepochopí.
    A ak sa už argumenty vyčerpali, načo sa tu zbytočne hádať ?
  • 28. júna 2013 10:14:59 CEST
    ...pani,dakujem,ze ste moju pripomienku zobrali tak v pohode s neposlali ma do prdele. Vazim si to...ste fajn....dakujem...
    • 9 posts
    28. júna 2013 9:09:10 CEST
    Za to moze evolucia,ze vsetky tie ubohe tvory preziju tam,kde by si koruna tvorstva nasrala na paty....
  • 28. júna 2013 7:31:57 CEST
    ... v záujme zvyšku fóra, že?
    • 5 posts
    27. júna 2013 23:03:20 CEST
    ..proste na niektore nicky tu nereagujte ....
  • 27. júna 2013 22:30:09 CEST
    one...
    keby bol niekto ochotny ujat sa mojej tuposti...

vyte my negdo visvetlyt jak je one ze mozne, ze ten blbi sympanz z Ikve 5-6 rocneho decka dokaze prezyt f pryrode bes pomocy nazho druhu tak sylno rozumovo zdatneho? alebo taki pes dyngo? alebo co ja vjem napryklat taki oni tem jak sa to vola...ze tem obicajni cervyk zvani dazdofka?

enem ma to tak trocha zaujyma...tak dufam, ze my to njekdo visvetlyte.

dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
  • 27. júna 2013 22:07:45 CEST
    Pani ja vas prosim len o jedno , aby ste aspon pri tej hadke pouzivali hlavne vyrazy ktorim rozumieme aj mi smrtelnici :DDD ..... ( teda aspon ja )
  • 27. júna 2013 22:06:14 CEST
    ono ja to ich dvoch chapem ze sa predbiehaju kto dalej docura - teraz cakam kto tu zacne diskusiu na temu PISS ... ale ja radsej toto riesim za volantom ked s mojou ! 1,3 "masinou" nahanam golfa 1,6 a chlapec nechape :D ....
  • 27. júna 2013 21:26:12 CEST
    Ach, pýtala si sa prečo? Ty si asi nikdy nežila "v mužskej koži", že nie? ;-)

Nuž, keď sa pýtaš prečo - vieš, jednoducho povedané, muži sú ako fermióny, ženy sú ako bozóny.

Muži sa skrátka neznesú viacerí na 1 mieste (akoby v 1 kvantovomechanickom stave). To máš podobne ako s kohútmi na smetisku - tiež sa správajú ako fermióny...

Naproti tomu ženy sa znesú aj vo väčšom počte. Síce tam niekedy cítiť zvýšenú hustotu, ale znesú sa. Trochu sa potlačia, ale "zmestia sa".

(Ozaj, všimni si, že ten rozdiel v medzi mužmi a ženami je aj v sedení: muži sa zvyknú rozvaliť a doširoka rozkročiť, kým ženy sa zvyknú schúliť a preložiť si nohu cez nohu... )
  • 27. júna 2013 21:17:23 CEST
    V pohode... príspevky mimo pôvodného námetu tu prekážali najmä jednému... a to až tak veľmi, že ich už aj odstránil.
  • 27. júna 2013 21:14:14 CEST
    ....ach jaj chlapi...schvalne som vas vsetkych zhrnula pod jedno oslovenie v nadeji,ze ten kto ma sa tam najde. Mne casto spadne sanka v uzase nad vasimi vedomostami a darom reci aky mate....len preco to vzdy pokazite dokazovanim si kto je vacsi macho... ved diskutujte a ja sa rada pridam....tori..ja som nikoho nechcela urazit....na zaver vam napisem vtip,ktory ma pobavil....rom s romkou maju oralny sex v polohe 69. Vtom ona hovori " v Pakistane zomrelo 60 000 ludi" Dezo sa zarazi a povie "kurva,co ma fajcenie mojho vtaka so zemetrasenim v Pakistane?...."nic"...povie Arana..."len to pisu na zdrape novin co ti trcia zo zadku"...:-)))))snad ste sa zasmiali...tak podme dalej pani..ok?
  • 27. júna 2013 20:06:27 CEST
    Ako si povedala Mirage, diskusia tu prebiehala aj predtym, a podla mna az tak nevadilo, ze na inu temu. Bola podnetna a ja som z nej mal velku radost a nevidim na tom nic zle. Ospravedlnujem sa, ak som off topicoval, aj za to, ak som povedal nieco nevhodne. Ale trochu ma prekvapuje ten plural "pani, krotte sa." Ja si nie som vedomy, ze by som reagoval vulgarne alebo inak invektivizoval svojich spoludiskutujucich, snazil som sa, aby tie prispevky nikoho neurazali a boli vecne. Ak mi to nevyslo, prepacte.
  • 27. júna 2013 19:17:35 CEST
    máš pravdu, začína to byť preplnené nerozumnou argumentáciou a natvrdlými invektívami. Ten kto si to mal prečítať si to prečítal a aby som ostatných čítajúcich nevyrušoval zdeletujem to svoje z vlákna...
  • 27. júna 2013 18:34:48 CEST
    stylom porovnavania kto ho ma vacsi(e)...ako zasrane deti