Forums » Nekategorizováno

su switch nebezpecni?

• 8. júna 2013 21:08:11 CEST
    A henten cvok tak to bol cisty psychopat a to s bdsm nemalo nic spolocne a bolo to zrele na pokec s policajtami.Ti by mu asi velmi nedali priestor sa switchnut.
  • 8. júna 2013 21:03:54 CEST
    Ja presne koli tomu so switchmi vobec nestracam cas.Vnimam ich tak ze submisivitu maju obmedzenu len na eroticku uroven a to mne nestaci.Absolutne suhlasim s tym ze si zena ma overit s kym ide na rande.Preto svojho casu ked som za velkeho rehotu publika hladala otrocky doprovod bola jednou z podmienok skutocnost,ze je v komunite znsmy.Co vsak tiez nie je uplna zaruka.A to som s dotycnym iba chcrla ist na kavu.Je pravda ze serioznost suba /aj doma/ sa tazko overuje.Stretla som sa aj s tym,ze je obcan sub voci jednej zene a dom voci inej.To este dokazem pochopit.Lenze nie je problem pre obcana si urobit dva nicky,jeden sub a druhy dom,a potom su obe damy pekne v ritulke. Osobne switchom nedoverujem,ale malokedy si mozem byt ists,ze clen korespondent neprijima pod obojim...
  • 8. júna 2013 20:58:45 CEST
    Quiet.Guide : presne tak..to sa neda zistit.. ten sa vydaval cely cas za suba..ok komunikovala s nim po nete potom sa stretli na verejnom mieste..poznala ho ako suba..ani sa jej nikdy nepriznal ze je switch..mozno keby sa priznal, tak by ani nesla..ale aj keby sa priznal, nikdy predsa nesmie proti jej voli..ona switch nebola..ale samozrejme fyzicky bola slabsia
  • 8. júna 2013 20:40:12 CEST
    "každa baba ked ide s niekym novym by si mala pozistovat s kým to vlastne ide"

Ako by to mala asi tak urobit, to ma teda celkom zaujima..
  • 8. júna 2013 20:19:12 CEST
    v podstate si napisal tu zakladnu pointu v tvojom poslednom prispevku v poslednej vete ... Switch = ako komu .... co sa BDSM tyka niesom prilis dominant ale zase ani submisiv ,... ako sa teda mam nazvat ? chcem aby sa veci diali podla mna ale na druhej strane v urcitej oblasti uznavam bolest .. co som potom ? dominant masochysta ?
    • 5 posts
    8. júna 2013 16:04:23 CEST
    ...zpatne k tomu, tvoja kamoska isla s niekym o kom nemala v podstate ziadne info. každa baba ked ide s niekym novym by si mala pozistovat s kým to vlastne ide ...inak moze naozaj skoncit tak ako si opísal ..ale ako som vravel ..toto bol nadrzanec....pokial viem, switchko neprepne uprostred hrátky ..a co som si vsimol u zopar ludi...riesi to aj tak, že voči jednemu su dom a voči druhemu sub...
  • 8. júna 2013 15:59:09 CEST
    neviem, dal som tam priklady a myslim ze je jasne o com je otazka..ci sa domina nema citit ohrozena ak zisti ze nejaky sub ktory sa vydava za suba zrazu spomenie, ze je vlastne switch.. ja si totiz myslim ze je len sub a je len dom..a switch neuznavam a myslim si ze prave taki nebezpecni su..lebo ked takemu "subovi" prepne, zrazu sa citi este aj opraveny ublizit domine, pretoze ta mu ublizovala predtym..ale vtedy to ON chcel tiez..ked sa prepne DOMINA stale ostava dominou a nechce zapasit s nejakym byvalym subom
    • 5 posts
    8. júna 2013 15:54:43 CEST
    to nebol ani switch ani clovek co rozumie bdsm. Chyba tvojej kamaratky bola, že išla s niekym takým a poriadne si neoverila čo a ako . Ti čo na forach vypisuju, že aby im dominantna baba dokázala svoju dominanciu nie su, žiadni sub, to su len nadržanci, ktorí sa potrebuju dostať dajako k babe a vedia, že svojou fyzickou prevahou tu babu dostanú. ...(ono je to inak aj o vačšine tých dominantných, co sa tu pohybujú, ich dominancia spočíva v tom, že je o dve hlavy vyšší a 50 kilo tažší ako proťajšok). ....klasicke switchko je človek, ktorý ked má potrebu je s-kovy alebo d-cko, ale nie, že prepne uprostred hrátky, pretože jeho proťajšok má obavu, či niečo neprehnal...
  • 8. júna 2013 15:31:04 CEST
    Nevedel som, čo si mám o tom myslieť, či je to len žart, alebo čo vlastne...

Tá otázka je taká „hlúpa“, ako keby si sa pýtal, či sú submisívni normálni.

Samozrejme, že ako „submisívny“ by som požadoval dôkaz, že „dominantná“ žena je dominantná, ale určite by som ju na to nemusel vyzývať priamo – napokon, to by bol riadny „prúser“, keby som musel, keby to nebolo zrejmé, keby som to nevycítil.

Čo si píšu kadejakí nevybúrenci a „internetoví honiči“ na fórach, to je kapitola sama o sebe. Je to však obraz skutočného stavu spoločnosti, s ktorým treba počítať.

Ak to nevieš odhadnúť a spoliehaš sa len na nejaké jeho vyhlásenie zamerania (orientácie), tak narazíš tak či onak, skôr či neskôr.

Totiž, zrejme mnoho z takzvaných dominantných žien ani nie je naozaj dominantných, len si pletú dominanciu s aroganciou a nedokážu ovládať ani samé seba, tobôž svoje okolie.

Pozri sa na to takto: feministky hovoria o „každej 5. žene“, že vraj 1/5 žien je v manželstve týraná; takmer 1/2 manželstiev sa rozpadá, ale ber to len ako vrcholček ľadovca – na rozvod stále potrebuješ súhlas sudcu alebo sudkyne, no a tí sa tomu snažia všemožne zabrániť, no a najmä ak sú tam už deti, vtedy je to naozaj ťažké. Ale skutočných obrovských nezhôd je v manželstvách oveľa, oveľa, oveľa viac.

Takže ber to ako takú porovnávaciu mieru. A uvedom si, že podobné to bude asi v každom vzťahu.

No... a napriek tomu všetkému horeuvedenému sa ženy stále hojne sobášia! Kua, prečo, kde je chyba??!