Forums » Nekategorizováno

tlmenie bolesti

• 25. júla 2013 20:16:33 CEST
    Skusal si niekto dat uz pred vypraskom napr. nejaky tabeltku na tlmenie bolesti? napr. aby som viacej zniesol a mal väcsie klobasy na zadku
  • 16. augusta 2013 18:57:41 CEST
    Ale používaš... a konkrétne mi dvaja sme túto tému rozoberali až, až :) Pointa je v tom, že niekedy vám to vadí a niekedy zas nie .... nechápem prečo.
    • 13 posts
    16. augusta 2013 16:38:02 CEST
    niekto používa, niekto nie. Vieš dobre že ja napríklad nie. Každá komunita by mala mať nejaké pravidlá, nejaké vedúce osobnosti a podobne. Sme len ľudia ktorým sa páči niečo z BDSM. A občas sa niektorí z nás niekde stretnú.
  • 16. augusta 2013 15:18:33 CEST
    Nič v zlom, ale slovo "komunita" "partia" alebo podobné výrazy používate vtedy keď vám to vyhovuje. Tým mám na mysli ľudí, ktorí sú tu registrovaní dlhšie a poznáte sa aj osobne zo zrazov. Len neviem prečo sa tomu názvu tak bránite, ak to použije aj niekto iný....veď na tom nič nie je.
  • 16. augusta 2013 14:02:22 CEST
    je realny, je uchylak, a nech som aj ja obcas mila ako niektore subinky tak je teda aj uzasny:DDD len nvm ci je to zrovna priklad k nasledovaniu:))))))))))))))))))) leon
  • 16. augusta 2013 7:13:14 CEST
    ahoj, mna by len zaujimalo kto je ten realny užasny uchylak :-) trošku ho popíš nech si beriem vzor :-)
  • 16. augusta 2013 0:36:08 CEST
    nie je novy, mam ho aj na pokeci:)..a na domine som bola vcera prvykrat.
  • 15. augusta 2013 11:38:37 CEST
    Silana

Mna by len zaujimalo preco si si na vyslovenie tohto nazoru musel/la zalozit novy nick? Zo stareho sa neodvazis tento nazor prezentovat? Je to otazka nie rypanie.
  • 15. augusta 2013 10:09:25 CEST
    absolútne súhlasím...
    • 13 posts
    15. augusta 2013 7:30:18 CEST
    máš pravdu v jednom. Žiadna BDSM komunita neexistuje a ani nikdy neexistovala. Minimálne na Slovensku a podľa mňa ani v Čechách. A asi ani nikde inde. Sú len ľudia ktorým sa niektoré veci z BDSM páčia. A aj tí sa delia na reálnych, s ktorými sa dá stretnúť a virtuálnych, ktorí píšu od počítača ale svoju identitu neprezradia. A to je aj dôvod, prečo sa urážkam a osočovaniu nedá reálne zabrániť. Dá sa niektorým ľuďm zatrhnúť vstup sem napr, ale nič im nebráni založiť si nový nick a pokračovať.
  • 15. augusta 2013 0:50:54 CEST
    jedine co ma zaujalo bola absurdnost pouzitia slova komunita......:DDD pre mna najvacsia zahada odkedy som stretla prveho ziveho realneho (uzasneho) uchylaka, pardon bdsm poz.chlapika:)...ako moze tak mala skupinka ludi priznavajucich sa k bdsm na sk akceptovat hrube urazky, aroganciu. a tolerovat to medzi sebou. preco? kvoli tak nizkemu poctu realov? alebo kvoli nejakym hrackam, pomockam? precoooo ludia ale vazne...nerozumiem tomu:))))))))))))))))
  • 15. augusta 2013 0:44:07 CEST
    a samotna tema tlmenia bolesti snad ani nestoji za reakciu....
  • 15. augusta 2013 0:43:36 CEST
    k teme mlatenia niekoho v bezvedomi by som sa radsej nevyjadrovala, naco.
  • 15. augusta 2013 0:42:48 CEST
    a ako suvisi bezvedomie nejakej babeny s ozratou subkou na zraze mi uz vobec nie je jasne, nastastie:D
  • 15. augusta 2013 0:40:06 CEST
    juuu ja uz som citala vela nezmyslov ale tato diskusia je unikatna..jeden o koze druhy o voze hlavne ze si kazdy kopne kde to ide...hruuuza...a vraj komunita..to myslite akoze tych zopar ludi ktori sa obcas zidu? ak by to bola skutocna komunita, mala by pravidla. k takymto urazlivym arogantnym nezmyselnym osocovaniam v akozediskusiach by vobec nemohlo dochadzat..
  • 12. augusta 2013 14:47:56 CEST
    ach moji drahí priatelia.....
    • 13 posts
    12. augusta 2013 9:59:09 CEST
    Nemám sa problém ospravedlniť nikomu ak treba a ani tebe. Neviem prečo si na mňa nabrúsený. Určite som ťa v tomto fóre ani raz nespomenul. Ak máme medzi sebou nejaký problém tak si ho vydiskutujme súkromne.
    • 7 posts
    12. augusta 2013 2:14:14 CEST
    šak už mám

• 12. augusta 2013 0:05:09 CEST
    jako nist v zlom, ale keby si nejaky Šedáčik honil brko nad mojou znechutenou reakciou na jeho prispevky, asi by ma uz davno presla chut pisat nieco na jeho adresu...sak predsa...nuz no... Goro maj rozum :D
  • 11. augusta 2013 12:20:28 CEST
    Myslim ze kazdy okrem Teba to pochopil.
    ROZSEKAL netreba brat uplne doslovne. Je to uplne bezne pomenovanie pre vyprask,alebo ak chces spank....
    • 8 posts
    11. augusta 2013 11:30:47 CEST
    Stale sa vykrúcaš z jasnej odpovede! " Rozsekal" si jej ten zadok ? Ano alebo nie ? Pozošival si jej potom tie rany alebo nechal voľne hnisat ? Ano alebo nie ? Tak buď chlap a odpovedz! Všetci na to čakaju! A prestaň uz byt osobný
  • 11. augusta 2013 11:19:03 CEST
    BaDeSam a ja hovorime o dvoch absolutne spolu nesuvisiacich akciach ak si si nevsimol.
    Tvoj egocentrizmus je zjavne na takej urovni ze si schopny citat len svoje vlastne prispevky. Ale nie som si isty ci im aj sam rozumies
    Inak som pocteny ze si ma niekto pletie z BaDeSamom
    • 7 posts
    11. augusta 2013 10:39:18 CEST
    To robíš v każdom príspevku. Nemáš dosť sebavedomia a preto potrebu ponižovať ostatnych! Nemam si s tebou čo povedať!
    • 7 posts
    11. augusta 2013 10:36:11 CEST
    Ja nikoho neurážam,na rozdiel od teba.Ked niečo napíšem,je to z reálnych akcií a reálne skúsenosti.Ked ich ty budeš mať,kludne a rád si o tom prečítam,prepáč,ale nejaké teroretizovanie a presviečanie ma o tom,čo som zažil,že je to nemožné,je dosť smiešne.
  • 11. augusta 2013 10:30:40 CEST
    Ako inak ! A este zopakuj prednašku o uražaní ľudí ktorých nepoznaś - tieto eticke postoje, to je naozaj tvoje!
  • 11. augusta 2013 10:01:39 CEST
    nie, on je extra jednotka arogancie a kretenizmu