no, prípady že chlap zbije opitú babu ktorá nič necíti sme už mali. A nepovažujem to za celkom korektné BDSM správanie. Ale ak mlátiš babu v bezvedomí tak to už si celkom slušné (ospravedlňujem sa za ten výraz) hovädo. A ak si si to celé vymyslel (čo si asi väčšina z nás myslí) tak to radšej priznaj. Inak si v tejto partii odpísaný.
...prepac,ale neda mi nespytat sa....v okamihu led bola mimo si ty robil co?...cca 3 hodiny si sedel niekde opodial,fajcil cigaru,popijal a uvazoval....spi, ubil som ju do bezvedomia,spi...
?
3 hodiny po tom ako som s nou skocil.
A ci to bolo regularne bezvedomie alebo hlboky spanok to neviem.
Hodila do seba 2 tabletky a do 15 minut bola mimo. Celkovo asi 6 hodin.
Bolo to davno,tak tie casy su len priblizne
Podeĺ sa potom skusenostami :) a nech je D pekne metodicky : pocet uderov, miesto uderov, cas exekucie a ... prvy moment keď zacneš jačať ! Za starych dobrych čias Professora 6 bola priložena aj kvalitnä obrazová dokumentácia. Nam postači klip v HD kvalite :))
nechcem kazit nirvanu, ktorá tu nastala, ale čo už keď mi to vrta v hlave : bola tri hodiny v bezvedomi a potom sa prebrala ??? Tak toto sa odohrávalo naposledy pred cca 2000 rokmi tušim v meste Jeruzalem :) aj tam sa to neobišlo bez magickeho : Vstaň a choď