Forums » Nekategorizováno

tlmenie bolesti

• 11. augusta 2013 9:54:15 CEST
    Predpokladam, ze opať ta ista persona v jednej zo svojej inkarnacii, ale obaja svedkovia preberanej seansy, kde ste udajne ubili " do bezvedomia" babu ktorä potom " EŠTE VYPILA 5 vodiek´ ( citát ) a potom v bezvedomí bola 3 hodiny ( a vobec nikto sa neznepokojoval ci eventualne este žije a nezadusila sa zvratkami ?! ) Agresia otvorena i maskovaná stale nahradza vecne argumenty a doteraz som nedostal odpoveď , či"rozsekaná riť " bola pozašivaná alebo ponechaná na dlhodobé hojenie ?? Prečo ju Tanička musela "držat za ruky" keď baba určiite s nadšením suhlasila, ze jej zo zadku urobíte tatarsky biftek ? Čo je mi však úplne jasne, ze toto je slobodna diskusia a teba nič neopravňuje si ju privlastñovať a určovať kto a čo bude hovoriť a na čo sa bude pýtať! Ak chces urobiť dojem, choď na Lunik IX s tričkom :CIGANI SU HANBA SLOVENSKA , ale prestaň predvádzať svoju sebastrednu aroganciu a devótnou zdvorilosťou sa pokušať zastrašovať diskuterov ! My tu nie sme tvoje stádočko !
    • 7 posts
    10. augusta 2013 0:52:10 CEST
    Bol si pritom,ked tá" akože opitá baba,ktorá nič necítila" dostávala výprask???
    Nebol,tak nerozširuj nepravdy,ked nevieš,že si po výprasku dala ešte 5 vodiek a potom bola opitá.Spýtaj sa Táničky,tá ju pri výprasku držala za ruky a Juraja,ktrý ju videl 5 vodiek potom vypiť.
    Za toto Tvoje tvrdenie by si sa mal ospravedlniť a nie vynášať"svoje súdy".
    Mám dosť rečí"jedna babka povedala"ktoré sa v našej komunite nejako veľmi udomácnili.Lezie to na nervy kopu luďom a aj mne samozrejme.
    Myslím,že sa k babkám radiť nechceš,máš dosť rozumu,aby si roznášal klebety,poprosím Ťa,aby si si to navždy uvedomil a predtým,ako začneš niečo šíriť sa porozprával s aktérmi.Pekne Ti ďakujem.
    P.S.Poprosím všetkých z našej komunity,aby toto pravidlo rešpektovali a netárali a neohovárali ostatných.

• 9 posts
    9. augusta 2013 15:28:56 CEST
    Uz som si tu doberal kadeco a kadekoho,ale Leona urcite nie
    Nemam na to chut ani dovod
    Skus zastekat na inu karavanu
  • 9. augusta 2013 14:02:03 CEST
    No tak ma ukrizuj za to ze som urobil nieco co by si Ty nie....
    • 13 posts
    9. augusta 2013 13:25:32 CEST
    jej súhlas je snáď samozrejmý. Ale v bezvedomí by som ju ja nebil ani na jej výslovné požiadanie.
    • 13 posts
    9. augusta 2013 13:14:19 CEST
    Predpokladam, ze chceš povedať ze je OK ak je to so suhlasom a nie ak je to proti jej vôli
    • 13 posts
    9. augusta 2013 13:11:11 CEST
    je mi to fuck. Napísal to správne. Ak jej rozsekám prdel pri plnom vedomí je to OK. Ak keď je v bezvedomí alebo nadrogovaná alebo aj opitá, to v poriadku nie je. Podľa mňa.
  • 9. augusta 2013 12:41:34 CEST
  • 9. augusta 2013 11:59:42 CEST
    Jagoo a Alfa sú jedna a ta ista persona :) doberajú si ťa ! na to si ešte neprišiel ? argumentatio ad absurdum
  • 9. augusta 2013 11:43:39 CEST
    Čo možno u teba brať doslova a čo ako literarnu hyperbolu ? Ak "rozsekaš niekomu prdel" tak ja tomu rozumiem tak, ze dojde minimalne ku uplnemu preseknutiu kože, čo sa hojí reparaciou teda jazvou. Aj keby si jej hneď rany pozašival, budu sa hojiť minimalne týžden a ostanú trvale jazvy. Ale rešpektujem tvoju autorsku licenciu
  • 9. augusta 2013 11:32:45 CEST
    Ak sa to Tebe nezda,tak to neznamena,ze to tak nieje.
    Takze ak babe na jej vlastnu ziadost rozsekam prdel je to v poriadku. Ale ak pri tom chce byt uspana tak uz to v poriadku nieje??? Opakujem ze na jej vlastnu ziadost!!! Nie pre moje potesenie!!
    A s tym odpisanim a partiou si zacal Ty
  • 9. augusta 2013 9:54:16 CEST
    mala dievcina dobry pocit z toho, ze sa preberie po tripe ponicena ako po bande nadrzanych vandalov?

a preco nie, ked jej to robi dobre?
    • 9 posts
    9. augusta 2013 1:07:09 CEST
    Keby som tu babu nepoznal,tak drzim zobak,ale v tomto konkretnom pripade sa mylis.
    • 13 posts
    8. augusta 2013 23:31:25 CEST
    z nikade som ťa neodpísal. A taktiež žiadna "naša" partia neexistuje. Vyjadril som svoj názor. A stále si za ním stojím. Biť babu opitú, nadrogovanú alebo dokonca v bezvedomí sa mi fakt nezdá byť súčasťou BDSM.
  • 8. augusta 2013 12:04:20 CEST
    Ale ved Ta do toho nikto nenuti!
    Nechapem preco musis opindat nieco o com nic nevies. Predstav si ze sa nasli ludia ktorych to zaujimalo viac a cez ss mozno aj pochopili ......
    A aj z tej partie v ktorej si sa rozhodol ma odpisat cital som vela tvojich prispevkov ktore mali hlavu a patu a boli rozumne. A v niektorych Ti chyba trocha tolerancie......
    • 13 posts
    8. augusta 2013 9:43:06 CEST
    Babu v bezvedomí by som nebil ani keby sama chcela a ešte aj zaplatila mi za to. Jednak nevidím reakcie, nemá z toho nič ona a ani ja a jednak je to absolutne neobhájiteľné pri prípadnom zažalovaní. A nikto ťa nikde nevolá ani.
  • 7. augusta 2013 8:07:46 CEST
    Netusim ci je na domine
  • 6. augusta 2013 19:24:49 CEST
    • 9 posts
    6. augusta 2013 14:15:09 CEST
    Uz je to davno a niesme v kontakte. Preto ten minuli cas.
  • 6. augusta 2013 13:41:45 CEST
    hmmm..... kiezby sa k tomu vyjadrila aj ta sipkova ruzenka
  • 6. augusta 2013 13:02:43 CEST
    Ak Ta to tak velmo zajima tak len ss
  • 6. augusta 2013 12:40:46 CEST
    ...v pohode:-)))) mne osobne len neslo do hlavy,co si za ten cas co bola mimo robil. To ma fakt zaujima. Kedze som zena radsej sa pytam rovno...snad chapes:-)))
  • 6. augusta 2013 12:37:40 CEST
    ....poznal si ju?:-)))..to neznie velmi zivo:-((
  • 6. augusta 2013 12:22:19 CEST
    Ty si este nikdy neurobil nieco co Ti nebolo celkom pochuti preto,lebo ta o to poziadal niekto nakom Ti zalezi???
    A bol si preto hovado???
    A k tej partii....netuzim sa niekam pripisovat....
  • 6. augusta 2013 12:15:55 CEST
    Malo to byt nie,neubil som ju do bezvedomia....
    Prepac